saol cnm inş atlatrz çabucakYok biz de olmadı acısı oldu baya. Ilk gün çok zordu o ağladı ben Ağladım. Kv ile çarşafta salladık ANCA öyle sustu. Sonrası çok zor değil merak etme.
Bizimkide oyledir inş :)bende saglik bakanliginda calisiyorum.ucretsiz izini yazdirdigin gun hrmrn ayriliyosun.ben oyle yaptim
boyu yüzdeye göre oldukca uzun. sizin ve esinizin boyu kac? sizin boyunuz da uzun buyuk ihtimalle ondandır.İyi akşamlar hanımlar bugün 6.ay aşısını yaptık çok şükür çok ağlamadı kızım sakindi. Kilosu 7700gr boyu 74cm çıktı ama boyu beni tedirgin ettidoktora gitmelimiyim sizce?
Benim oglan gece aglayarak uanmaya baslamisti hafif atesi vardi bide damak bayagi kabarmiti2. Gunu ciktiBebegi dis cikaran bacilar gardaslar :) bakin bi hele :) ya keremin ust damak koyu pembe . Hani bebeklerimiz cenemizi yakalayip da dis kasir ya hafif birseyler kesiyo cenemi bugun akraba bakti elini yıkayıp. Onun da parmagini kesti. Ama birsey görünmüyor. On gune kadar patlar zarı incelmis dedi. Soguk terlemesi var arada hafif ateslenmeler. Kaka yaponca acayip dolduruyo mesela bugun on tarafi görünmüyordu bacak arasina kadar dolmus iyice. Zaten normalde iki kez fln uyanan cpcuk yaklasik bi haftadir gece yedi sekiz kez uyaniyo. Simdi de cok huysuzdu disine jel sürdüm sakinledi yarim saattir uyutmaya çalışıyorum uyumuyosizce dis cikarma arefesinde miyiz? Kesen birsey var görüntü yok
Bence 2 güne çıkar:)Bebegi dis cikaran bacilar gardaslar :) bakin bi hele :) ya keremin ust damak koyu pembe . Hani bebeklerimiz cenemizi yakalayip da dis kasir ya hafif birseyler kesiyo cenemi bugun akraba bakti elini yıkayıp. Onun da parmagini kesti. Ama birsey görünmüyor. On gune kadar patlar zarı incelmis dedi. Soguk terlemesi var arada hafif ateslenmeler. Kaka yaponca acayip dolduruyo mesela bugun on tarafi görünmüyordu bacak arasina kadar dolmus iyice. Zaten normalde iki kez fln uyanan cpcuk yaklasik bi haftadir gece yedi sekiz kez uyaniyo. Simdi de cok huysuzdu disine jel sürdüm sakinledi yarim saattir uyutmaya çalışıyorum uyumuyosizce dis cikarma arefesinde miyiz? Kesen birsey var görüntü yok
Ben de yogurtla denedim onu da sevmedi. Yogurdu da pekmezle karistirarak veriyorum zaten. Gunluk mayalamiyorum. Nenim kiz annesi gibi tatlici mi olcak ne ?bende yaptım ,benimkide yemedi,ben azda zeytinyag damlattımezdikten sonra,
Canim ben e_bebekten joie mimzy 360 modelini aldim hem indirim vardi hem hediye ceki normalde 400 du 300e geldi bize e bebekte bakabilirsin, koltugu 360 derece donuyor salonda duruyor biz nerdeysek yonunu ceviriyoruz cok iyi oluyor simdi mutfaga tasiyacagim donuyor olmasi orda da cok isime yarayacakSlm kizlar mama sandalyesi ariyorum nette cesit cok ama ben guvenemiyorum sizler hangisini kullaniyorsunuz alirken neye dikkat etmeliyim? Tavsiyeleronizi bekliyorum
Atillanin annesi senin oglanda türkücü tipi var haberin olsun buyunce bıyık bıraktı mıydı eline de bi bağlama .. seziniz guzelse bu is oldu bil
Bir kezde yogurtla deneyim dedim o da olmadi.birazcik daha bekleyim bari.Cnm kereme 8 gun once fln cam rendede seftali rendeledim verdim yemedi ama dun yedi farkli seyler dene onu da bi hafta sonra fln yine dene bazen o tada hazir olmayabilirler
Labne peynir hazir mi ? Yani marketten.Dun bende öyle yaptim birazda labne peynir koymuştum çok az yedi.hergun degistiriyorum bende
Evet onunla oyun oynarken bile birden cikardigin seslerde bi an korkup irkiliyor.sonra biz gulunce o da guluyor. Gece de surekli uyaniyo ve uykusunda agliyo. Dislerden de olabilir gerci.Canım irkiliyor derken , ani tepki veriyormu? Bizimki korkuyor ani seslere önce aldırış etmedik alışır diye ama aşıya gidince Dr a tekrar sorduk , çok tepki veriyor bir ara hastanede kontrol ettirin dedi
Ben seftali rendesine de cok az pekmez karistiriyorum.seftalide de yuzunu burusturuyor.ama pekmezle daha iyi yiyor. Kan damlasi da vermiyorum zaten.biraz destek olur belki pekmez.Cnm kereme 8 gun once fln cam rendede seftali rendeledim verdim yemedi ama dun yedi farkli seyler dene onu da bi hafta sonra fln yine dene bazen o tada hazir olmayabilirler
gozume takildi yorumun okudum benim oglanda oyle yapiyo ama hic onemli bisey olcagi aklima gelmemistiEvet onunla oyun oynarken bile birden cikardigin seslerde bi an korkup irkiliyor.sonra biz gulunce o da guluyor. Gece de surekli uyaniyo ve uykusunda agliyo. Dislerden de olabilir gerci.
Normalde ben de takilmiyorum boyle seylere ama gece surekli uyaninca bazen cihlik atarak be uykusunda da icli icli aglayinca acaba korkuyomu dedim.gozume takildi yorumun okudum benim oglanda oyle yapiyo ama hic onemli bisey olcagi aklima gelmemisti
5 ayina kadar cok rahattim deliksiz uyurdu ama gelgelim bir aydir beyfendi gece gec yatiyo hala duzenleyemedim uyku saatini 5 6 kez aglayarak uyaniyoNormalde ben de takilmiyorum boyle seylere ama gece surekli uyaninca bazen cihlik atarak be uykusunda da icli icli aglayinca acaba korkuyomu dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?