2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

mrb kizlar benim bir oglum var 4 martta dogdu hala ek gidaya tam gecemedik sutum yetiyo hala gunde bir yemek kasigi yogurt yedirebiliyorum birde salatanin suyunu cok seviyo dogrumu yapiyorum sizce corbalara falan gecmelimiyim artik
Ek gida zamani gelmis canim. Ben de 2 gundur kahvalti veriyorum. 16mart bizimki. Benimkide sadece anne sütü. Ama 6 aydan sonra yetmiyor. Yavas yavas vermeye basla bence.

Kasimdda bizde memlete gidecegiz ucakla yolcyulugun nasil gecti? Bebek arabasini ucaga aliyorlar mi iniste nerden teslim aldin geri? Bende daha simdiden stresliyim umarim seninki rahat gecer iyi yolculuklar
Merhaba canım yazmaya yeni fırsat bulabildim yolculugumuz genel olarak rahat gecti iniş zamanı kızım huzursuzlandı basınç tan dolayı o kadar , bebek arabasını uçağa kadar götürebiliyorsjn ama. İndıgınde valizlerle bir bant tan alınıyor umarım kolay gecer senin yolculuğunda

Ben kullanmiyorum. Heryerde zararli diyor yok kisirlik yaparmis yok kaslara zarar verirmis. Insan neye inanacagini sasiriyor. Dogruluk payi vardir diye almadim.
ben doktorumuza sordum cok uzun sure birakmayin yurutecte kisa sureli zarari olmaz dedi bende istemiyorum aslinda ama son iki haftadir cok siddetli bel agrilarim olustu oglani yurutmekten dusunur oldumyurutec almayi

Selam arkadaslar biz Hotel'imize geldik şükür 3. Günümüz bitti kızım denizi cok sevdi hergün sabah biraz akşam üstü biraz sokuyorum özel simitlerden almıştım cok rahat oldu . Birde deniz suyu yüzüne gelirse nasıl yalanıyor birgüzel icmeye calışıyor :)))) sanki dişleri o zaman daha cok kaşınıyor zaten kaşınıyor ama denize girdiğimde hep parmağımı Yada kendi parmağını ısırmak ıstıyor ilk günler gürültü kalabalık baya etkilendi hiç uyuyamadı ama bugün dısarda da olana güzel uyudu kızm alıştı sanırım :))) tatil e devam görüsürüz arkadaslar :)

Ben seftali rendesine de cok az pekmez karistiriyorum.seftalide de yuzunu burusturuyor.ama pekmezle daha iyi yiyor. Kan damlasi da vermiyorum zaten.biraz destek olur belki pekmez.
Mantikli cnm ben de kaynanamdan dogal şekersiz pekmez alicam ondan vericem insallah

Ben sana soylemeyi unutmusum ya kulagina pamugy hafif vazrlinleyip koyunca etkilenmiyo.bana da komsum soylemisti cok rahat etmistim hic uyanmadi gidiste de dönüşte de. Sen ucaga bindikteb sonra aklima geldi bizim bebek arabasi ayri yerden gelmisti

instagramdan takip ediyoruummm iyi tatillerr bol foto bekleriz :)

5 ayina kadar cok rahattim deliksiz uyurdu ama gelgelim bir aydir beyfendi gece gec yatiyo hala duzenleyemedim uyku saatini 5 6 kez aglayarak uyaniyo
Disten dolayi da olabilir.gece kesintisiz 6 saat uyuyan kizim 4. Ayinda surekli uyanmaya baslamisti.

Berbat bir gece kizim yeni uyudu. Normalde her gun kaka yapar. 3 gun dur yapmadi.aksamdan beri zorluyo agliyo.gece 3e kadar uyumadi. 3te acile gittik.labman yaptilar cok agladi. Sonra biraz kaka yapti.bu yeterli olmayabilir dediler bir tane de bize verdiler evde yapin diye. Yapmayacaktim ama aglamalar zorlanmalar decam etti. Sabah 5 te digerini de yapmaya calistik.ben bacaklarini tutamadim kizimin canini cok acittik.ustelik yapamadik. Az once dayananadi uyudu. Ne zaman uyanir bilmiyorum. Ama uyandiginda yine aglayacak. Cok zor bisey.allah kimseye yasatmasin ustelik altini acinca bile ahlamaya basladi yine aynisini yapcaz diye korkuyo.

Bir kez daha dr a gitmemiz gerekiyo ama esim lavmandandir diyo. Cocuk mahvoldu. Habire uyaniyo. Lavmandan sonra biraz kaka yapti ama zorlanmaya devam etti. Cok uykusu var dayanamiyo uyuyo sonra karnindaki sanciya dayanamiyo uyaniyo.

Bir kez daha dr a gitmemiz gerekiyo ama esim lavmandandir diyo. Cocuk mahvoldu. Habire uyaniyo. Lavmandan sonra biraz kaka yapti ama zorlanmaya devam etti. Cok uykusu var dayanamiyo uyuyo sonra karnindaki sanciya dayanamiyo uyaniyo.
Biraz zeytinyagi vermeyi denedin mi

Cok gecmis olsun canim simdi nasil oldu. Benim kizimda kabiz zeytinyag ise yariyo biraz, sirungaya iliksuyla karismis zeytinyag cekip poposundan veriyorum cok gecmeden yapabiliyor aklinda bulunsun

Bizim de sor gecemiz bitti cok sukur, kuzenimde kalmaya geldik burasi cok kalabalik vekizim surekli uyandi uykudu bolundu. Sessizlige aliatigi icin cit sesine uyandi 5,5tan beri ayaklarinda salliyorum en azindan uykusunu alsin diye cok sukir sanahladik

Cok gecmis olsun canim simdi nasil oldu. Benim kizimda kabiz zeytinyag ise yariyo biraz, sirungaya iliksuyla karismis zeytinyag cekip poposundan veriyorum cok gecmeden yapabiliyor aklinda bulunsun
Sabah 6 da yine dr daydik.hic uyumadi kizim. Bu sefer bulundugum ilcedeki devlet hastanesine degil baska yerde ozele getirdim. Cildirmak uzereyim suan.kizima eziyetetmisiz el birligiyle.ordaki dr 3 gunluk kabizliga lavmana gerek yok dedi. Bagirsak filmi cektiler biseyi yok. Lavman kizima gereksiz yere ikinma yaptirdi sanirm. Dr lara da guven kalmadi. Vicdanim sizliyo canim yaniyo. yine de allaha sukur onemli biseyi yok.

Ben de yogurtla denedim onu da sevmedi. Yogurdu da pekmezle karistirarak veriyorum zaten. Gunluk mayalamiyorum. Nenim kiz annesi gibi tatlici mi olcak ne ?

Canım yoğurt ve pekmez karışınca 2 si birbirinin vitaminlerini kırıyor diye biliyorum, ama tadı müthiş oluyor o ayrı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…