Aaaa bebişe lavmamı yapıldı ben atlamışım bu Konuşmayı ya 3 günlük kabızlığa lavma nasıl yaparlar , doktorların çoğu 5 gün bile yapmasa kakasını , yaptığı gün kupkuru katı değilse onu bile Kabızlık saymıyoruz diyorlar , yazık ya gerçekten kime güveneceğimizi şaşırdık çok gecmiş olsun canımSabah 6 da yine dr daydik.hic uyumadi kizim. Bu sefer bulundugum ilcedeki devlet hastanesine degil baska yerde ozele getirdim. Cildirmak uzereyim suan.kizima eziyetetmisiz el birligiyle.ordaki dr 3 gunluk kabizliga lavmana gerek yok dedi. Bagirsak filmi cektiler biseyi yok. Lavman kizima gereksiz yere ikinma yaptirdi sanirm. Dr lara da guven kalmadi. Vicdanim sizliyo canim yaniyo.yine de allaha sukur onemli biseyi yok.
Maalesef bebişler düzene alışınca böyle zorluklar oluyorBizim de sor gecemiz bitti cok sukur, kuzenimde kalmaya geldik burasi cok kalabalik vekizim surekli uyandi uykudu bolundu. Sessizlige aliatigi icin cit sesine uyandi 5,5tan beri ayaklarinda salliyorum en azindan uykusunu alsin diye cok sukir sanahladik
Evet onunla oyun oynarken bile birden cikardigin seslerde bi an korkup irkiliyor.sonra biz gulunce o da guluyor. Gece de surekli uyaniyo ve uykusunda agliyo. Dislerden de olabilir gerci.
Canım salatanın suyu derken??? Nasıl salata? Bebişlere birçok şey yasak biliyorsun, nasıl yapıyorsun salatayı?mrb kizlar benim bir oglum var 4 martta dogdu hala ek gidaya tam gecemedik sutum yetiyo hala gunde bir yemek kasigi yogurt yedirebiliyorum birde salatanin suyunu cok seviyo dogrumu yapiyorum sizce corbalara falan gecmelimiyim artik
Evde metreyi bulamadım canım yarın doktora gideceğimHastanede olcuyolar farkli asm de olcuolar farkli.bide sen olc istersen arada 5 cm fark bile olabiliyo.
Bilmem ki bize koldan yapmadılar bu seferBizim bi tanesi kola oldu ama niye farklı acaba
Çok şükür canım ama endişelendim biraz sağlıklı olsun daMasallah kuzuya.. Endiselenme cnm bizim de persentil ustuydu 3.ayda dr gelisimi iyi dedi. Ne guzel iste filinta gibi olacak kuzu
Bizede kola yapılmadı , ağız ve bacak tan olduBilmem ki bize koldan yapmadılar bu sefer
Damlatti canımağzına damla damlatmadılar mı?
Birde bizimkinin uyku düzeninde sıkıntı yok çok şükür sadece ani seslere irkilme varEvet onunla oyun oynarken bile birden cikardigin seslerde bi an korkup irkiliyor.sonra biz gulunce o da guluyor. Gece de surekli uyaniyo ve uykusunda agliyo. Dislerden de olabilir gerci.
Benim boyum 170 eşim de 175 öyle abartılı uzun degiliZ ama benim babam ve ailem çok uzun ondan belki deboyu yüzdeye göre oldukca uzun. sizin ve esinizin boyu kac? sizin boyunuz da uzun buyuk ihtimalle ondandır.
ne guzel iste uzun boylu bir genc kız olacak. bizim doktorumuzun demesine gore bundan sonraki aylarda boyle hızlı uzamayabilecegi yonundeydi boyunun. o yuzden bence dert etmenize gerek yok simdilik, manken gibi kiz annesi olmanın keyfini cikartin :)))Benim boyum 170 eşim de 175 öyle abartılı uzun degiliZ ama benim babam ve ailem çok uzun ondan belki de
Çok geçmiş olsun canım. Kendini suçlama sen bebeğin için en iyi olanı yapmaya çalışıyorsun. Insan bebeği rahatsız olunca dünyaları versemde yeterki iyi olsun diye düşünüyor. Birde doktor şunu yap bunu yap diyince güveniyor bir bildiği vardır diyor.Sabah 6 da yine dr daydik.hic uyumadi kizim. Bu sefer bulundugum ilcedeki devlet hastanesine degil baska yerde ozele getirdim. Cildirmak uzereyim suan.kizima eziyetetmisiz el birligiyle.ordaki dr 3 gunluk kabizliga lavmana gerek yok dedi. Bagirsak filmi cektiler biseyi yok. Lavman kizima gereksiz yere ikinma yaptirdi sanirm. Dr lara da guven kalmadi. Vicdanim sizliyo canim yaniyo.yine de allaha sukur onemli biseyi yok.
ilk altı ay bebegin SADECE anne sutu alması gerektigi hususunda hemen tüm uzmanlar hemfikir. verlen ek gidalar bebeğin anne sütünden yeterince faydalanamamasına neden oluyor. zaten sindirim sistemi de gelişmedigi icin bebek anne sutu alıyorsa ek gıdaya gecmek icin telas etmeye gerek yok. Ben altıncı ayı bekledim. doktorumuz da zaten bu sekilde yonlendirmişti. bir omur zaten yiyecegi yemeklerden bir an once yesin diye anne sutunun onune gecmenin luzumu yok.Kizlar bakiyorum herkes ek gidaya gecmis gibi benim oglum 23 mart dogumlu daha doldurmadi 6 ayini o yuzden daha vermiyorum ek gida benim gibi 6 ayin bitmesini bekleyen yok mu yaln8s mi yapiyorum acaba. Oglum dogru duzgun emmiyor zaten memeyi cogunlukla reddediyor bazen tekrar donuyor mememeye sadece anne sutu aliyor korkuyorum ek gidaya baslayinca tamamen memeyi terk eder diye, szce ne yapmaliyim
Canım ben de diyecektim hemen lavman yapılmaması lazımdı. Zaten bişe de gelmemiş olsa gelirdi lavman hemen yaptırır çünkü. Yazık yavrucağa. Neyse geçmişSabah 6 da yine dr daydik.hic uyumadi kizim. Bu sefer bulundugum ilcedeki devlet hastanesine degil baska yerde ozele getirdim. Cildirmak uzereyim suan.kizima eziyetetmisiz el birligiyle.ordaki dr 3 gunluk kabizliga lavmana gerek yok dedi. Bagirsak filmi cektiler biseyi yok. Lavman kizima gereksiz yere ikinma yaptirdi sanirm. Dr lara da guven kalmadi. Vicdanim sizliyo canim yaniyo.yine de allaha sukur onemli biseyi yok.
Çok geçmiş olsun canım.3 gündür benimki de yapmadı.Ikınıp duruyor zavallı.Fitil koydum fayda etmedi.Zeytinyağı içirdim.Kulak temizleme çubuğuna zeytinyağı sürüp makat bölgesini uyardım,gene fayda etmedi.Ne yapcam bende bilmiyorum.Kayısı püreside yedirdim.Sanırım ek gıdalara ara verecem birazBerbat bir gecekizim yeni uyudu. Normalde her gun kaka yapar. 3 gun dur yapmadi.aksamdan beri zorluyo agliyo.gece 3e kadar uyumadi. 3te acile gittik.labman yaptilar cok agladi. Sonra biraz kaka yapti.bu yeterli olmayabilir dediler bir tane de bize verdiler evde yapin diye. Yapmayacaktim ama aglamalar zorlanmalar decam etti. Sabah 5 te digerini de yapmaya calistik.ben bacaklarini tutamadim kizimin canini cok acittik.ustelik yapamadik. Az once dayananadi uyudu. Ne zaman uyanir bilmiyorum. Ama uyandiginda yine aglayacak. Cok zor bisey.allah kimseye yasatmasin ustelik altini acinca bile ahlamaya basladi yine aynisini yapcaz diye korkuyo.
Kesinlikle ama bizim gibi sütü olmayan anneler daha fazla mama yüklemesi yapmak istemediği için meyve ve diğer doğal Şeylerden vitamin alsın ye erken Başlıyor :)ilk altı ay bebegin SADECE anne sutu alması gerektigi hususunda hemen tüm uzmanlar hemfikir. verlen ek gidalar bebeğin anne sütünden yeterince faydalanamamasına neden oluyor. zaten sindirim sistemi de gelişmedigi icin bebek anne sutu alıyorsa ek gıdaya gecmek icin telas etmeye gerek yok. Ben altıncı ayı bekledim. doktorumuz da zaten bu sekilde yonlendirmişti. bir omur zaten yiyecegi yemeklerden bir an once yesin diye anne sutunun onune gecmenin luzumu yok.
Ay teşekkür ederimne guzel iste uzun boylu bir genc kız olacak. bizim doktorumuzun demesine gore bundan sonraki aylarda boyle hızlı uzamayabilecegi yonundeydi boyunun. o yuzden bence dert etmenize gerek yok simdilik, manken gibi kiz annesi olmanın keyfini cikartin :)))
Aaaa evet oyle bisey vardi sanki.bi arastirim ona gore dikkat edim bari.Canım yoğurt ve pekmez karışınca 2 si birbirinin vitaminlerini kırıyor diye biliyorum, ama tadı müthiş oluyor o ayrı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?