2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aaaa bebişe lavmamı yapıldı ben atlamışım bu Konuşmayı ya 3 günlük kabızlığa lavma nasıl yaparlar , doktorların çoğu 5 gün bile yapmasa kakasını , yaptığı gün kupkuru katı değilse onu bile Kabızlık saymıyoruz diyorlar , yazık ya gerçekten kime güveneceğimizi şaşırdık çok gecmiş olsun canım

Maalesef bebişler düzene alışınca böyle zorluklar oluyor

Evet onunla oyun oynarken bile birden cikardigin seslerde bi an korkup irkiliyor.sonra biz gulunce o da guluyor. Gece de surekli uyaniyo ve uykusunda agliyo. Dislerden de olabilir gerci.

Evet bizimde aynı ama hep vardı bizim bakalım önümüzdeki hafta götüreceğiz doktora

mrb kizlar benim bir oglum var 4 martta dogdu hala ek gidaya tam gecemedik sutum yetiyo hala gunde bir yemek kasigi yogurt yedirebiliyorum birde salatanin suyunu cok seviyo dogrumu yapiyorum sizce corbalara falan gecmelimiyim artik
Canım salatanın suyu derken??? Nasıl salata? Bebişlere birçok şey yasak biliyorsun, nasıl yapıyorsun salatayı?

Evet onunla oyun oynarken bile birden cikardigin seslerde bi an korkup irkiliyor.sonra biz gulunce o da guluyor. Gece de surekli uyaniyo ve uykusunda agliyo. Dislerden de olabilir gerci.
Birde bizimkinin uyku düzeninde sıkıntı yok çok şükür sadece ani seslere irkilme var

Benim boyum 170 eşim de 175 öyle abartılı uzun degiliZ ama benim babam ve ailem çok uzun ondan belki de
ne guzel iste uzun boylu bir genc kız olacak. bizim doktorumuzun demesine gore bundan sonraki aylarda boyle hızlı uzamayabilecegi yonundeydi boyunun. o yuzden bence dert etmenize gerek yok simdilik, manken gibi kiz annesi olmanın keyfini cikartin :)))

Çok geçmiş olsun canım. Kendini suçlama sen bebeğin için en iyi olanı yapmaya çalışıyorsun. Insan bebeği rahatsız olunca dünyaları versemde yeterki iyi olsun diye düşünüyor. Birde doktor şunu yap bunu yap diyince güveniyor bir bildiği vardır diyor.
Belki gazı vardır ondan ağlamıştır. Ben bebeğim çok ıkınırda yapamazsa gliserinli fitil yaptım bir kaç kez. Sonrada popoya sudo hametan sürdüm fitil zorladıysa diye. Allah acil şifalar versin

ilk altı ay bebegin SADECE anne sutu alması gerektigi hususunda hemen tüm uzmanlar hemfikir. verlen ek gidalar bebeğin anne sütünden yeterince faydalanamamasına neden oluyor. zaten sindirim sistemi de gelişmedigi icin bebek anne sutu alıyorsa ek gıdaya gecmek icin telas etmeye gerek yok. Ben altıncı ayı bekledim. doktorumuz da zaten bu sekilde yonlendirmişti. bir omur zaten yiyecegi yemeklerden bir an once yesin diye anne sutunun onune gecmenin luzumu yok.

Kabızlık çok kötü bebeislere çok kati gidalar vermeyin sıvı olsun.. daha alışık degiller.. lavman da yapmayin icindeki maddeler zararlidir ya hem bagirsak tembelliği yapıyor ..zeytin yağı ve sıvı beslenmeye devam edin düzelir karnina masaj da yapin şimdilik aklima gelen bunlar

Canım ben de diyecektim hemen lavman yapılmaması lazımdı. Zaten bişe de gelmemiş olsa gelirdi lavman hemen yaptırır çünkü. Yazık yavrucağa. Neyse geçmiş

Çok geçmiş olsun canım.3 gündür benimki de yapmadı.Ikınıp duruyor zavallı.Fitil koydum fayda etmedi.Zeytinyağı içirdim.Kulak temizleme çubuğuna zeytinyağı sürüp makat bölgesini uyardım,gene fayda etmedi.Ne yapcam bende bilmiyorum.Kayısı püreside yedirdim.Sanırım ek gıdalara ara verecem biraz (

Kesinlikle ama bizim gibi sütü olmayan anneler daha fazla mama yüklemesi yapmak istemediği için meyve ve diğer doğal Şeylerden vitamin alsın ye erken Başlıyor :)

Ay teşekkür ederim böyle düşününce güzel oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…