- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Icim cok fena. Cok uzuluyorumAaaa bebişe lavmamı yapıldı ben atlamışım bu Konuşmayı ya 3 günlük kabızlığa lavma nasıl yaparlar , doktorların çoğu 5 gün bile yapmasa kakasını , yaptığı gün kupkuru katı değilse onu bile Kabızlık saymıyoruz diyorlar , yazık ya gerçekten kime güveneceğimizi şaşırdık çok gecmiş olsun canım
Dr a sordum lavman bebek icin agir olmazmi diye.o da o kadar sevimli bir yuzle yok yok cok iyi onda bisey yokki dedi. Maalesef guvendim.ikinci gittigim dr o fitilden verdi ihtiyac olursa kullanmak uzere.kullanmadim tabi. Bugun bebde kara kara acaba gazimi vardi diye dusunuyorum.Çok geçmiş olsun canım. Kendini suçlama sen bebeğin için en iyi olanı yapmaya çalışıyorsun. Insan bebeği rahatsız olunca dünyaları versemde yeterki iyi olsun diye düşünüyor. Birde doktor şunu yap bunu yap diyince güveniyor bir bildiği vardır diyor.
Belki gazı vardır ondan ağlamıştır. Ben bebeğim çok ıkınırda yapamazsa gliserinli fitil yaptım bir kaç kez. Sonrada popoya sudo hametan sürdüm fitil zorladıysa diye. Allah acil şifalar versin
Cok zor. Benim sanssizligim haftasonu olmasi.belki ertesi gun pazar olmasa cocuk dr una gotururdum.Çok geçmiş olsun canım.3 gündür benimki de yapmadı.Ikınıp duruyor zavallı.Fitil koydum fayda etmedi.Zeytinyağı içirdim.Kulak temizleme çubuğuna zeytinyağı sürüp makat bölgesini uyardım,gene fayda etmedi.Ne yapcam bende bilmiyorum.Kayısı püreside yedirdim.Sanırım ek gıdalara ara verecem biraz(
Çok geçmiş olsun canım . Benim oğlum da bugün 5 gündür yapmiyordu. Bu sabah yaptı. Dün gün boyu azar azar su verdim.ilk defa kabiz oldu. Oluyor böyle. Canını sıkma. Doktorlar o anki sorunu çözmeye odaklanıyor gerisini düşünmüyor. Allah şifa versin.Sabah 6 da yine dr daydik.hic uyumadi kizim. Bu sefer bulundugum ilcedeki devlet hastanesine degil baska yerde ozele getirdim. Cildirmak uzereyim suan.kizima eziyetetmisiz el birligiyle.ordaki dr 3 gunluk kabizliga lavmana gerek yok dedi. Bagirsak filmi cektiler biseyi yok. Lavman kizima gereksiz yere ikinma yaptirdi sanirm. Dr lara da guven kalmadi. Vicdanim sizliyo canim yaniyo.yine de allaha sukur onemli biseyi yok.
Keremin azilarina baktim sag ust dis hissediliyo Ötekiler sadece damak. Bir de alt damakta minicik kan gibi sey var igne ucu kadar. Ya cikacaklarsa ciksinlar cok merak ediyorum disli halini :)[/QUOTE ustu bilmem ama altta kan gibi beisey varsa muhtemelen distir bizde de olmustu simda ikinci de kabarmis geliyo bu gece 3 te uyuduk yine
Çok gecmis olsun canim. Bana da sacma geldi lavman. Hemen kolay yolu secmisler demekki. Bunlara doktor demeye bin sahit gerek. Simdi nasil kuzu?Sabah 6 da yine dr daydik.hic uyumadi kizim. Bu sefer bulundugum ilcedeki devlet hastanesine degil baska yerde ozele getirdim. Cildirmak uzereyim suan.kizima eziyetetmisiz el birligiyle.ordaki dr 3 gunluk kabizliga lavmana gerek yok dedi. Bagirsak filmi cektiler biseyi yok. Lavman kizima gereksiz yere ikinma yaptirdi sanirm. Dr lara da guven kalmadi. Vicdanim sizliyo canim yaniyo.yine de allaha sukur onemli biseyi yok.
Kabizliktan sanra ilk kaka da normal bizde de ayniydi simdi ogunler arasi kuru kayisidan pure yapiyorum icine de zeytinyagi koyuyorum iyi geliyo istersen deneDr a sordum lavman bebek icin agir olmazmi diye.o da o kadar sevimli bir yuzle yok yok cok iyi onda bisey yokki dedi. Maalesef guvendim.ikinci gittigim dr o fitilden verdi ihtiyac olursa kullanmak uzere.kullanmadim tabi. Bugun bebde kara kara acaba gazimi vardi diye dusunuyorum.
Armut veya incir denesene bi de. Ben faydasını gördümÇok geçmiş olsun canım.3 gündür benimki de yapmadı.Ikınıp duruyor zavallı.Fitil koydum fayda etmedi.Zeytinyağı içirdim.Kulak temizleme çubuğuna zeytinyağı sürüp makat bölgesini uyardım,gene fayda etmedi.Ne yapcam bende bilmiyorum.Kayısı püreside yedirdim.Sanırım ek gıdalara ara verecem biraz(
Cook tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun canım . Benim oğlum da bugün 5 gündür yapmiyordu. Bu sabah yaptı. Dün gün boyu azar azar su verdim.ilk defa kabiz oldu. Oluyor böyle. Canını sıkma. Doktorlar o anki sorunu çözmeye odaklanıyor gerisini düşünmüyor. Allah şifa versin.
Hala cok huzursuz. Surekli agliyo. Ancak oyunla falan dikkatini cekersek aglamiyo. Dislerinin bir cogu sismis. Sanirim azi disi de geliyo. Gece hastaneye giderken usuttuk heralde burnu da akmaya basladi. Kizimin ilk sumukleri.Çok gecmis olsun canim. Bana da sacma geldi lavman. Hemen kolay yolu secmisler demekki. Bunlara doktor demeye bin sahit gerek. Simdi nasil kuzu?
Ek gidaya da tam olarak baslamadim aslinda.seftali elma armut verdim az az.sebze puresi verdim onu da kendisi yemedi. Bir de yogurt verdim arada.kabiz yapcak bisey yok. Ama benim kiz dogdugundan beri gazliydi yeni gecti. Bir de kakasini her sabah uyandiginda yapiyodu kendi haline birakiyodum sabahlari. Bir sabah yapmazsa o zaman hep huzursuz oluyodu. Ama bu sefer disle de birlesince ben buyuk cok cani yaniyomu sandim acaba. Ama zorlayip zorlayip agladi hep.Kabizliktan sanra ilk kaka da normal bizde de ayniydi simdi ogunler arasi kuru kayisidan pure yapiyorum icine de zeytinyagi koyuyorum iyi geliyo istersen dene
Sabah 6 da yine dr daydik.hic uyumadi kizim. Bu sefer bulundugum ilcedeki devlet hastanesine degil baska yerde ozele getirdim. Cildirmak uzereyim suan.kizima eziyetetmisiz el birligiyle.ordaki dr 3 gunluk kabizliga lavmana gerek yok dedi. Bagirsak filmi cektiler biseyi yok. Lavman kizima gereksiz yere ikinma yaptirdi sanirm. Dr lara da guven kalmadi. Vicdanim sizliyo canim yaniyo.yine de allaha sukur onemli biseyi yok.
Maalesef bebişler düzene alışınca böyle zorluklar oluyor
Çok geçmiş olsun canım.3 gündür benimki de yapmadı.Ikınıp duruyor zavallı.Fitil koydum fayda etmedi.Zeytinyağı içirdim.Kulak temizleme çubuğuna zeytinyağı sürüp makat bölgesini uyardım,gene fayda etmedi.Ne yapcam bende bilmiyorum.Kayısı püreside yedirdim.Sanırım ek gıdalara ara verecem biraz(
Ben poposuna surdum ama korktum cesaret edemedim.Biraz zeytinyagi vermeyi denedin mi
Kiyamam ya kucucuk bebek boyle cekmesinBen poposuna surdum ama korktum cesaret edemedim.
Armut veriyorum canım ama birde inciri deneyeyim.Biraz önce çok koyu bir şekilde yaptı.Yaparkende hep ağladı.Çok üzüldümArmut veya incir denesene bi de. Ben faydasını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?