2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Lavman olan bebisimize cok gecmiş olsun ya cok üzüldüm Saf zeytinyağı verebilirsin bi cay kasigi her gun. Rahatlar biraz. On gune kadar normalmis cnm iki uc gune kaka da doydugunu gosteriyo
En olmadi sabun lavmandan daha iyi

Icim cok fena. Cok uzuluyorum

Dr a sordum lavman bebek icin agir olmazmi diye.o da o kadar sevimli bir yuzle yok yok cok iyi onda bisey yokki dedi. Maalesef guvendim.ikinci gittigim dr o fitilden verdi ihtiyac olursa kullanmak uzere.kullanmadim tabi. Bugun bebde kara kara acaba gazimi vardi diye dusunuyorum.

Keremin azilarina baktim sag ust dis hissediliyo Ötekiler sadece damak. Bir de alt damakta minicik kan gibi sey var igne ucu kadar. Ya cikacaklarsa ciksinlar cok merak ediyorum disli halini :)

Cok zor. Benim sanssizligim haftasonu olmasi.belki ertesi gun pazar olmasa cocuk dr una gotururdum.

Çok geçmiş olsun canım . Benim oğlum da bugün 5 gündür yapmiyordu. Bu sabah yaptı. Dün gün boyu azar azar su verdim.ilk defa kabiz oldu. Oluyor böyle. Canını sıkma. Doktorlar o anki sorunu çözmeye odaklanıyor gerisini düşünmüyor. Allah şifa versin.

19 Mart ta oğlum 6. Ayini dolduruyor. Evdeki baskül le tarttim 200 gr. Almış . Ek gıdaya gecmemiştim. Sizin bebeler ne kadar aldı. Az almış

Çok gecmis olsun canim. Bana da sacma geldi lavman. Hemen kolay yolu secmisler demekki. Bunlara doktor demeye bin sahit gerek. Simdi nasil kuzu?

Kabizliktan sanra ilk kaka da normal bizde de ayniydi simdi ogunler arasi kuru kayisidan pure yapiyorum icine de zeytinyagi koyuyorum iyi geliyo istersen dene

Armut veya incir denesene bi de. Ben faydasını gördüm

cevik_anne Evet cnm dis de bi gelemedi ya. Bi haftadir cocuk perisan iki gundur de acayip huysuz cok kasiyo. Bi de ilk zamanlar bile kusmazdi boyle simdi kusuyo yavrucugum cabucak ciksa da iyi olsa . Allah tum yavrularimiza sifa versin

Cook tesekkur ederim.

Çok gecmis olsun canim. Bana da sacma geldi lavman. Hemen kolay yolu secmisler demekki. Bunlara doktor demeye bin sahit gerek. Simdi nasil kuzu?
Hala cok huzursuz. Surekli agliyo. Ancak oyunla falan dikkatini cekersek aglamiyo. Dislerinin bir cogu sismis. Sanirim azi disi de geliyo. Gece hastaneye giderken usuttuk heralde burnu da akmaya basladi. Kizimin ilk sumukleri. dogdugundan beri aglatmamak icin elimden geleni yapiyorum ama maalesef her seye engel olamiyorum.

Kabizliktan sanra ilk kaka da normal bizde de ayniydi simdi ogunler arasi kuru kayisidan pure yapiyorum icine de zeytinyagi koyuyorum iyi geliyo istersen dene
Ek gidaya da tam olarak baslamadim aslinda.seftali elma armut verdim az az.sebze puresi verdim onu da kendisi yemedi. Bir de yogurt verdim arada.kabiz yapcak bisey yok. Ama benim kiz dogdugundan beri gazliydi yeni gecti. Bir de kakasini her sabah uyandiginda yapiyodu kendi haline birakiyodum sabahlari. Bir sabah yapmazsa o zaman hep huzursuz oluyodu. Ama bu sefer disle de birlesince ben buyuk cok cani yaniyomu sandim acaba. Ama zorlayip zorlayip agladi hep.

Tekrar gecmis olsun canim, biz onlar iyi olsun diye ugrasiyoruz doktorlara guveniyoruz. Ama 3 gun icin hemen lavman yapmasina sasirdim benim kizin da cok kabiz oluyor 5 gunu buluyor bir kere fitil verdim onun disinda kayisi ve armut iyi geliyo birde popodan iceriye zeytinyagi skmak

Maalesef bebişler düzene alışınca böyle zorluklar oluyor

Ayy hic sorma simdi eve geldik cocuk kendine geldi Ama benim gozlerim kapaniyo goz altim zaten mordu simdi mosmor oldu... bir uyusada bende uusam

Canim armut yedir birde siringaya ilik suyla karismis zeytinyagi cek onu poposundan iceriye ver benim kizimda ise yariyor insallah yaparda rahatlar yavru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…