Ay ne güzel yüzüstü duruyor birde kitap okuyor.Çok tatlı maşallah.Benimki kıçını yırtıyor biraz yüzüstü koydumda,sevmiyor yüzüstü durmayı :))Okuyalim guzel anneler :)
Eki Görüntüle 1630716
Ilk koydugumda on dk sonra agliyordu sonra alisti hep yüzüstü cok donmez sırtüstü :) bi de artik emekliyo ya hep yüzüstüAy ne güzel yüzüstü duruyor birde kitap okuyor.Çok tatlı maşallah.Benimki kıçını yırtıyor biraz yüzüstü koydumda,sevmiyor yüzüstü durmayı :))
Kıçını kaldırıyor,emeklemeye çalışıyor ama çabuk sıkılıyor işte:))Şu sıralar gölgelere çok bakıyor benimkide.Bakıp bakıp duruyor anlamaya çalışıyor.Çok komik :))Ilk koydugumda on dk sonra agliyordu sonra alisti hep yüzüstü cok donmez sırtüstü :) bi de artik emekliyo ya hep yüzüstü
Evet canimLabne peynir hazir mi ? Yani marketten.
3 gun yapmadiginda bir cay kasigi veriyorum 2 ddk kalmiyo yapio alisana kadar biraz destek lazim :) zeytinyagi dogal olmak sartiyla bir zqrari yok yutamiyorsa pamuklu kulak copuyle tahris etmeden poposunu uyarabilirsin sonucta surekli ikinmaallah korusun makatta catlak vs sebep olabiliyor tekrar gecmis olsun guzel gozlu kiza:)Ben poposuna surdum ama korktum cesaret edemedim.
Maasallah kereme tam kitap kurduOkuyalim guzel anneler :)
Eki Görüntüle 1630716
Aynennnn yaaa nefret ediyor yüz üstü olmaktan :))Ay ne güzel yüzüstü duruyor birde kitap okuyor.Çok tatlı maşallah.Benimki kıçını yırtıyor biraz yüzüstü koydumda,sevmiyor yüzüstü durmayı :))
Maşallah kuzucuğaIlk koydugumda on dk sonra agliyordu sonra alisti hep yüzüstü cok donmez sırtüstü :) bi de artik emekliyo ya hep yüzüstü
Benimki olsa şimdi kitap ağzındaydı. Böyle hiç incelemiyor SağolsunOkuyalim guzel anneler :)
Eki Görüntüle 1630716
Darisi halil pasaya :)Maasallah kereme tam kitap kurdu
Bizimki de arada yemeye calisiyo :)Benimki olsa şimdi kitap ağzındaydı. Böyle hiç incelemiyor Sağolsun
Simdi marifet bu yahusuhluda mu yoksa kiyafette mi :)Eki Görüntüle 1630868 kızlar bayramlığımız:)
Seftali ve elma kabiz yapiyor.biz de kabizlik sikayeti cektigimiz icin doktorumuz verme dedi.Ek gidaya da tam olarak baslamadim aslinda.seftali elma armut verdim az az.sebze puresi verdim onu da kendisi yemedi. Bir de yogurt verdim arada.kabiz yapcak bisey yok. Ama benim kiz dogdugundan beri gazliydi yeni gecti. Bir de kakasini her sabah uyandiginda yapiyodu kendi haline birakiyodum sabahlari. Bir sabah yapmazsa o zaman hep huzursuz oluyodu. Ama bu sefer disle de birlesince ben buyuk cok cani yaniyomu sandim acaba. Ama zorlayip zorlayip agladi hep.
MaalesefKiyamam ya kucucuk bebek boyle cekmesincabucak iyi olur inşallah. Dis de ayrı dert ikisi birden kolay degil
Nt den aldim cnm karton kitap 7.5 liraydi. Marti yayinlarinin cnm. Bu ilk kelimelerim renkler sekiller ve tasitlari da alicam sonra insallahKeremin annesi kitabınız zeka kartlarına benziyor galiba,nerden aldınız yayın evi nedir,ben çok dışarı çıkamıyorum,şimdiden tşkler
Allah iyileşmesini nasip etsin cnm. Yavrunda birsey olmasi cok zorMaalesef
Canim kabak puresini denedinmi.bizde cok ise yariyor.hatta iki gundur ihmal ettim yefirmedim hemen kabiz oldu cok kati geldi kakasi.yarin mutlaka yapicam.Çok geçmiş olsun canım.3 gündür benimki de yapmadı.Ikınıp duruyor zavallı.Fitil koydum fayda etmedi.Zeytinyağı içirdim.Kulak temizleme çubuğuna zeytinyağı sürüp makat bölgesini uyardım,gene fayda etmedi.Ne yapcam bende bilmiyorum.Kayısı püreside yedirdim.Sanırım ek gıdalara ara verecem biraz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?