2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ay ne güzel yüzüstü duruyor birde kitap okuyor.Çok tatlı maşallah.Benimki kıçını yırtıyor biraz yüzüstü koydumda,sevmiyor yüzüstü durmayı :))
Ilk koydugumda on dk sonra agliyordu sonra alisti hep yüzüstü cok donmez sırtüstü :) bi de artik emekliyo ya hep yüzüstü

Ilk koydugumda on dk sonra agliyordu sonra alisti hep yüzüstü cok donmez sırtüstü :) bi de artik emekliyo ya hep yüzüstü
Kıçını kaldırıyor,emeklemeye çalışıyor ama çabuk sıkılıyor işte:))Şu sıralar gölgelere çok bakıyor benimkide.Bakıp bakıp duruyor anlamaya çalışıyor.Çok komik :))

Ben poposuna surdum ama korktum cesaret edemedim.
3 gun yapmadiginda bir cay kasigi veriyorum 2 ddk kalmiyo yapio alisana kadar biraz destek lazim :) zeytinyagi dogal olmak sartiyla bir zqrari yok yutamiyorsa pamuklu kulak copuyle tahris etmeden poposunu uyarabilirsin sonucta surekli ikinmaallah korusun makatta catlak vs sebep olabiliyor tekrar gecmis olsun guzel gozlu kiza:)

Seftali ve elma kabiz yapiyor.biz de kabizlik sikayeti cektigimiz icin doktorumuz verme dedi.

Keremin annesi kitabınız zeka kartlarına benziyor galiba,nerden aldınız yayın evi nedir,ben çok dışarı çıkamıyorum,şimdiden tşkler

Keremin annesi kitabınız zeka kartlarına benziyor galiba,nerden aldınız yayın evi nedir,ben çok dışarı çıkamıyorum,şimdiden tşkler
Nt den aldim cnm karton kitap 7.5 liraydi. Marti yayinlarinin cnm. Bu ilk kelimelerim renkler sekiller ve tasitlari da alicam sonra insallah

Canim kabak puresini denedinmi.bizde cok ise yariyor.hatta iki gundur ihmal ettim yefirmedim hemen kabiz oldu cok kati geldi kakasi.yarin mutlaka yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…