Cok sagolun. Gercekten zeytinyagi lavmanin yaninda masum. Hatta faydali bile. Iyiki burasi var. Paylasmasam daha cok bunalirdim.3 gun yapmadiginda bir cay kasigi veriyorum 2 ddk kalmiyo yapio alisana kadar biraz destek lazim :) zeytinyagi dogal olmak sartiyla bir zqrari yok yutamiyorsa pamuklu kulak copuyle tahris etmeden poposunu uyarabilirsin sonucta surekli ikinmaallah korusun makatta catlak vs sebep olabiliyor tekrar gecmis olsun guzel gozlu kiza:)
Bilmiyodum.Seftali ve elma kabiz yapiyor.biz de kabizlik sikayeti cektigimiz icin doktorumuz verme dedi.
Amin. Bebekler uzulmesin.Allah iyileşmesini nasip etsin cnm. Yavrunda birsey olmasi cok zor
AmiiiiinnDarisi halil pasaya :)
Tabi ki oğlumda teyzesi:)Simdi marifet bu yahusuhluda mu yoksa kiyafette mi :)
cok sevimli maasallahEki Görüntüle 1630868 kızlar bayramlığımız:)
Canım üzülme senin suçun değil ki bu şartlarda doktorada güvenmeyeceksek ne yapacağız
Çook yakışmış,çok tatlı olmuş :)) Maşallah ona.Ben bu bebişleri ne yapsam nerelerinden ısırsam.Tutmayın beni...Eki Görüntüle 1630868 kızlar bayramlığımız:)
Kabak denememiştim.Kabakla inciri deniycem bakalım.Canim kabak puresini denedinmi.bizde cok ise yariyor.hatta iki gundur ihmal ettim yefirmedim hemen kabiz oldu cok kati geldi kakasi.yarin mutlaka yapicam.
doktorun da iyisi var kotusu var. yuzlercesi bir sınıf okumaya baslıyor birtanesi birinci oluyor derecesini asiyor. ittire kaktıra sınıf sonuncusu zorla mezun olmus isini sevmeyen onca doktor ne oluyor zannediyorsunuz ki.doktor dedi diye hemen cocuga mudahale etme egiliminde olmamak lazim.
bizim bebegimiz yeni dogdugunda doktorun biri kalbinde vsd oldugunu soyledi 0.9 cm delik var dedi. yeni dogmus bir bebegin kalbi ne kadarki boydan boya. konusunda uzman ikinci bir doktora goturdugumuzde ilk bakan doktorun yanlis olcum yaptigi cikti ortaya. bizim omrumuzden omur gitti o birgun icerisinde...
bebeklerin kabızlık durumu ile ilgili takipte olmak cok onemli ama birkac gun yapmadi diye mudahale etmekte acele etmemek lazım. mahallenin en mutlu bebegi kitabının yazarı dr yirmibirgun kakasını yapmayan bebek duydugunu yazmıstı. tabi bunlar siradisi ornekler. kizimin ikiucgunde bir kakasını yaptigi oldu. sadece anne sutu ile beslenen bebeklerde bir hafta on gune kadar kaka yapmadigi oluyormusbir keresinde besinci gune kadar yapmayinca doktorunu aradım bir hafta bekleyin mudahale etmeyin yapmazsa fitil verin dedi yarım doz.altıncı gunde yaptı kakasını hicbir mudahaleye gerek kalmadan.
bazen doktora degil cocuklara guvenmek gerekiyor belki de...
Valla bizde var öyle bir adet :) küçüklükten gelen bir Alışkanlık , herşey yeni oluyor ki onun heyecanı ile uyurduk :)Bizde hic bayramlik adeti yoktur ya. Almak mi gerek acaba bebislere?
doktorun da iyisi var kotusu var. yuzlercesi bir sınıf okumaya baslıyor birtanesi birinci oluyor derecesini asiyor. ittire kaktıra sınıf sonuncusu zorla mezun olmus isini sevmeyen onca doktor ne oluyor zannediyorsunuz ki.doktor dedi diye hemen cocuga mudahale etme egiliminde olmamak lazim.
bizim bebegimiz yeni dogdugunda doktorun biri kalbinde vsd oldugunu soyledi 0.9 cm delik var dedi. yeni dogmus bir bebegin kalbi ne kadarki boydan boya. konusunda uzman ikinci bir doktora goturdugumuzde ilk bakan doktorun yanlis olcum yaptigi cikti ortaya. bizim omrumuzden omur gitti o birgun icerisinde...
bebeklerin kabızlık durumu ile ilgili takipte olmak cok onemli ama birkac gun yapmadi diye mudahale etmekte acele etmemek lazım. mahallenin en mutlu bebegi kitabının yazarı dr yirmibirgun kakasını yapmayan bebek duydugunu yazmıstı. tabi bunlar siradisi ornekler. kizimin ikiucgunde bir kakasını yaptigi oldu. sadece anne sutu ile beslenen bebeklerde bir hafta on gune kadar kaka yapmadigi oluyormusbir keresinde besinci gune kadar yapmayinca doktorunu aradım bir hafta bekleyin mudahale etmeyin yapmazsa fitil verin dedi yarım doz.altıncı gunde yaptı kakasını hicbir mudahaleye gerek kalmadan.
bazen doktora degil cocuklara guvenmek gerekiyor
Kizim aksam basladi gece 3 e kadar agladi.uyuttum uykusundan uyandi.zorluyodu ve pesinden gozyaslariyla agliyodu. Dr a goturmekten baska carem kalmadi. Hatam ilcedeki dr a goturmekti.doktorun da iyisi var kotusu var. yuzlercesi bir sınıf okumaya baslıyor birtanesi birinci oluyor derecesini asiyor. ittire kaktıra sınıf sonuncusu zorla mezun olmus isini sevmeyen onca doktor ne oluyor zannediyorsunuz ki.doktor dedi diye hemen cocuga mudahale etme egiliminde olmamak lazim.
bazen doktora degil cocuklara guvenmek gerekiyor belki de...
Aynen valla:)Çook yakışmış,çok tatlı olmuş :)) Maşallah ona.Ben bu bebişleri ne yapsam nerelerinden ısırsam.Tutmayın beni...
Öncelikle sizin için acı bir durum olmuş gerçekten doktorlar emin olmasalar söylüyor ama karşı Tarafın ne hale düşeceğini çok düşünmüyorlar , neyse ki çok şükür bebeğiniz iyi , mutlaka iyi doktorlar var hepsini suçlayamayız tabikii , ben doğum yapacağım doktoru bulana kadar 3 doktor değiştirdim ve bu site sayesinde mükemmel bir doktora denk geldim , Elbette dediklerinize Katılıyorum ama yeni anne baba olunca birde danışacak biri olmayınca insan ister istemez panik halde oluyor, ne olursa olsun son durak hastane ve doktor olunca bazen istemesenizde vardır bildiği sonuçta doktor diyebiliyoruz bu çoğunluk için böyledir , ben asla ve asla tek bir doktorla yetinenlerden Değilim çünkü tek bir doktora kalsaydım şu anda rahim falan olmayacaktı küçük bir miyom için tüm Rahmi alacağını söyleyen doktorlar oldu , onun için asla tek doktorla yetinmem , bizim doktorumuzda kaç günde yaparsa yapsın yaptığında katı sert değilse kabız demiyoruz Demişti, ama o güne kadar kırk kişiyle konuştuk, onun için dediğim gibi arkadaşın paniğini Anlıyorum ve suçun onda olmadığı konusunda ısrarlıyım sonuçta lavmana izin verse olmuyor vermese acabalarla kalıyor insan , konu masum bir bebek olunca eli kolu bağlanabiliyor bazen insanların
Bazen değil Herzaman önce bebeğe inanmalı ama karşında kıvranıp hiç birşey yapamayınca işte orda inanacak başka birini devreye sokuyoruz maalesef
Kizim aksam basladi gece 3 e kadar agladi.uyuttum uykusundan uyandi.zorluyodu ve pesinden gozyaslariyla agliyodu. Dr a goturmekten baska carem kalmadi. Hatam ilcedeki dr a goturmekti.
Kesinlikle ama bizim gibi sütü olmayan anneler daha fazla mama yüklemesi yapmak istemediği için meyve ve diğer doğal Şeylerden vitamin alsın ye erken Başlıyor :)
Valla bizde var öyle bir adet :) küçüklükten gelen bir Alışkanlık , herşey yeni oluyor ki onun heyecanı ile uyurduk :)
Çok şık olmuş maşallahEki Görüntüle 1630868 kızlar bayramlığımız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?