2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cok sagolun. Gercekten zeytinyagi lavmanin yaninda masum. Hatta faydali bile. Iyiki burasi var. Paylasmasam daha cok bunalirdim.

Canım üzülme senin suçun değil ki bu şartlarda doktorada güvenmeyeceksek ne yapacağız

doktorun da iyisi var kotusu var. yuzlercesi bir sınıf okumaya baslıyor birtanesi birinci oluyor derecesini asiyor. ittire kaktıra sınıf sonuncusu zorla mezun olmus isini sevmeyen onca doktor ne oluyor zannediyorsunuz ki.doktor dedi diye hemen cocuga mudahale etme egiliminde olmamak lazim.

bizim bebegimiz yeni dogdugunda doktorun biri kalbinde vsd oldugunu soyledi 0.9 cm delik var dedi. yeni dogmus bir bebegin kalbi ne kadarki boydan boya. konusunda uzman ikinci bir doktora goturdugumuzde ilk bakan doktorun yanlis olcum yaptigi cikti ortaya. bizim omrumuzden omur gitti o birgun icerisinde...

bebeklerin kabızlık durumu ile ilgili takipte olmak cok onemli ama birkac gun yapmadi diye mudahale etmekte acele etmemek lazım. mahallenin en mutlu bebegi kitabının yazarı dr yirmibirgun kakasını yapmayan bebek duydugunu yazmıstı. tabi bunlar siradisi ornekler. kizimin ikiucgunde bir kakasını yaptigi oldu. sadece anne sutu ile beslenen bebeklerde bir hafta on gune kadar kaka yapmadigi oluyormusbir keresinde besinci gune kadar yapmayinca doktorunu aradım bir hafta bekleyin mudahale etmeyin yapmazsa fitil verin dedi yarım doz.altıncı gunde yaptı kakasını hicbir mudahaleye gerek kalmadan.

bazen doktora degil cocuklara guvenmek gerekiyor belki de...

Öncelikle sizin için acı bir durum olmuş gerçekten doktorlar emin olmasalar söylüyor ama karşı Tarafın ne hale düşeceğini çok düşünmüyorlar , neyse ki çok şükür bebeğiniz iyi , mutlaka iyi doktorlar var hepsini suçlayamayız tabikii , ben doğum yapacağım doktoru bulana kadar 3 doktor değiştirdim ve bu site sayesinde mükemmel bir doktora denk geldim , Elbette dediklerinize Katılıyorum ama yeni anne baba olunca birde danışacak biri olmayınca insan ister istemez panik halde oluyor, ne olursa olsun son durak hastane ve doktor olunca bazen istemesenizde vardır bildiği sonuçta doktor diyebiliyoruz bu çoğunluk için böyledir , ben asla ve asla tek bir doktorla yetinenlerden Değilim çünkü tek bir doktora kalsaydım şu anda rahim falan olmayacaktı küçük bir miyom için tüm Rahmi alacağını söyleyen doktorlar oldu , onun için asla tek doktorla yetinmem , bizim doktorumuzda kaç günde yaparsa yapsın yaptığında katı sert değilse kabız demiyoruz Demişti, ama o güne kadar kırk kişiyle konuştuk, onun için dediğim gibi arkadaşın paniğini Anlıyorum ve suçun onda olmadığı konusunda ısrarlıyım sonuçta lavmana izin verse olmuyor vermese acabalarla kalıyor insan , konu masum bir bebek olunca eli kolu bağlanabiliyor bazen insanların
Bazen değil Herzaman önce bebeğe inanmalı ama karşında kıvranıp hiç birşey yapamayınca işte orda inanacak başka birini devreye sokuyoruz maalesef

Kizim aksam basladi gece 3 e kadar agladi.uyuttum uykusundan uyandi.zorluyodu ve pesinden gozyaslariyla agliyodu. Dr a goturmekten baska carem kalmadi. Hatam ilcedeki dr a goturmekti.

suçun onda olmadığı konusunda ısrar ediyorum demişsiniz de neden ısrar etmeniz gerektiğini anlamadım, arkadaşı suçlayan mı olmuş? Benim yazdıklarımdan bu sonucu mu çıkardınız?
çıkardıysanız anlatmak istediğim her meslekte olduğu gibi doktorların arasında da işini iyi ve kötü yapanlar olduğu, sizin de yaşadığınız gibi doktorların insanı yanlış yönlendirebileceği idi... tek fark onların hatalarının geri dönüşü olmayan, daha acı verir cinsten olması. onun dışında kimseyi suçlayabilecek yargılayabilecek durumda değilim. ilk çocuğunu kucağına almış tecrübesiz hemen herkes gibi en az hata ile yolunu bulmaya çalışan bir anneyim sadece...

Kizim aksam basladi gece 3 e kadar agladi.uyuttum uykusundan uyandi.zorluyodu ve pesinden gozyaslariyla agliyodu. Dr a goturmekten baska carem kalmadi. Hatam ilcedeki dr a goturmekti.

yazdıklarımdan sizi suçladığım anlamını çıkartan olmuş. Fakat yazdıklarımın amacı sizi suçlamak değildi. Doktor seçimi özellikle bir müdahalede bulunmanız gerekiyorsa çok önemli. Sizin talihsizliğiniz doktor seçme şansına sahip olmamanız olmuş. Geçmiş olsun ve kızınızın yüzünden gülüşü eksilmesin.

Kesinlikle ama bizim gibi sütü olmayan anneler daha fazla mama yüklemesi yapmak istemediği için meyve ve diğer doğal Şeylerden vitamin alsın ye erken Başlıyor :)

Ben emdirmediğim halde, yine de acele etmedim ek gıdaya geçişte. tam altı aylık olduk bugün, daha sebzelere yeni geçeceğim. Ilk meyvelerle başladım, ama artık yavaştan ne gerekirse onu yapacağım, doktorumun tavsiyelerine uyuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…