Canım bu aylarda internetten güzel bir şey zor bulunur. Çarşıya neden çıkmıyorsun?Çok şık olmuş maşallah
Kızım için de fikir verin ya nasıl bir bayramlık Alsamm??? Link site hatta doğrudan kıyafetin Fotısu :) hemen alacam yada sipariş verecem ...
Yazık korkuyordur tabiKizlar çok kötü yağmur yağdı burda evde bebisimle yalnızız babamiz burda değil yıldırım düşüyor çok ani ve gürültülü kızım uykudan uyandı ağladı emzirdim ama gözleri faltaşı gibi yarım saattir salloyorum elektrik de yok
Tez zamanda çıkar inşallah.Elden birşey gelmiyor kiKerem agrisindan uyumuyo ya jel de surdum. Ilk defa calpol verdim ama hala ayakta kac saattir. Elma dilimi verdik onunla oyalaniyo. Uyusa bile ciglikla bi anda uyaniyo kac güne cikar ya. Bi hafta fln oldu iyice harap oluyo yavrucaklar4 saattir ayakta hic bu saatte uyutmamistim cocugu
Nt den aldim cnm karton kitap 7.5 liraydi. Marti yayinlarinin cnm. Bu ilk kelimelerim renkler sekiller ve tasitlari da alicam sonra insallah
Ayni yerde miyiz kiz? Burda da aynisi benim bile ödüm kopuyo valla. Biz arnavutkoydeyiz dugunu dernegi eksik olmaz buranin daYazık korkuyordur tabi( Sen ona sarıl bol bol.Burdada habire havai fişek ile silah patlatıyorlar.Gözlerini faltaşı gibi açıp bana bakıyor.Kıyamam onlara.
Valla doktorlar cidden bazen cok sacma teshisler koyabiliyorlar kalca ultrasonu icin gittiimiz hastanede doktor genel muayenede bebegin kalbi ufluyor delik var kalp doktoruna goturun, 2 aylik bebege gozleri sasi goz doktoruna goturun dedi ve biz ordan kalca ultrasonunu bile cektirmeden ciktik hemen tecrubeli bir cocuk doktoruna goturduk her ikisi icinde kesinlikle yok oyle bir sey dedi ama benim icim rahat etmedi ve ben bebegimi bir pediatrik kardiyologa ve goz doktoruna goturdum ve diger doktorlar ilk doktorun teshisine cok sasirdilar yalniz benim o donemki psikolojimi bir dusunundoktorun da iyisi var kotusu var. yuzlercesi bir sınıf okumaya baslıyor birtanesi birinci oluyor derecesini asiyor. ittire kaktıra sınıf sonuncusu zorla mezun olmus isini sevmeyen onca doktor ne oluyor zannediyorsunuz ki.doktor dedi diye hemen cocuga mudahale etme egiliminde olmamak lazim.
bizim bebegimiz yeni dogdugunda doktorun biri kalbinde vsd oldugunu soyledi 0.9 cm delik var dedi. yeni dogmus bir bebegin kalbi ne kadarki boydan boya. konusunda uzman ikinci bir doktora goturdugumuzde ilk bakan doktorun yanlis olcum yaptigi cikti ortaya. bizim omrumuzden omur gitti o birgun icerisinde...
bebeklerin kabızlık durumu ile ilgili takipte olmak cok onemli ama birkac gun yapmadi diye mudahale etmekte acele etmemek lazım. mahallenin en mutlu bebegi kitabının yazarı dr yirmibirgun kakasını yapmayan bebek duydugunu yazmıstı. tabi bunlar siradisi ornekler. kizimin ikiucgunde bir kakasını yaptigi oldu. sadece anne sutu ile beslenen bebeklerde bir hafta on gune kadar kaka yapmadigi oluyormusbir keresinde besinci gune kadar yapmayinca doktorunu aradım bir hafta bekleyin mudahale etmeyin yapmazsa fitil verin dedi yarım doz.altıncı gunde yaptı kakasını hicbir mudahaleye gerek kalmadan.
bazen doktora degil cocuklara guvenmek gerekiyor belki de...
Evet cnm da iste hem o perisan oluyo hem sen oluyorsunTez zamanda çıkar inşallah.Elden birşey gelmiyor ki(
Hazirlan dis olabilir cnm. Gece zor uyutuyorum ve 7 8 kez kalkiyo bu gece iki krz kalkti calpol verdim diyeMinik kuslarimiza ne oluyor boyle benim oglumda iki gundur icli icli aglayip bagirarak uyaniyor
:) o sesli kitaplar niyeyse icime sinmiyo. Cnmmigrosa falan bak büyük olanina tabi. Oralarda da birsuru sesli kitap oluyo bebek esyalari bölümünde. Masalci tırtıli denemistim ben orda. Abbovvv cok kafa sisiriyo :)nt'nin sitesinde kenarları oval gelen karton yapraklı sesli kitap gördüm ama stokta yok. çok hoşuma gitmişti oysaki. hem rengarenk bir kitaptı hemde yanındaki düğmelere basınca sesler çıkıyordu. sizde varsa al kargola bana :)))
Baya bi uyumadi bi kaç saat sonra tekrar emzirdim göz kapaklarini elimle kapattim bi müddet uyudu eglencesine mi düğün falan mi var neden patlatiyorlarYazık korkuyordur tabi( Sen ona sarıl bol bol.Burdada habire havai fişek ile silah patlatıyorlar.Gözlerini faltaşı gibi açıp bana bakıyor.Kıyamam onlara.
Keske bu deneyimler kizimla olmasaydi. Ama maalesef her doktora basit seylerde bile guveilmeyecegini kizimla ogrendim. Uzgunumyazdıklarımdan sizi suçladığım anlamını çıkartan olmuş. Fakat yazdıklarımın amacı sizi suçlamak değildi. Doktor seçimi özellikle bir müdahalede bulunmanız gerekiyorsa çok önemli. Sizin talihsizliğiniz doktor seçme şansına sahip olmamanız olmuş. Geçmiş olsun ve kızınızın yüzünden gülüşü eksilmesin.
Valla banada 4 ayda başla diye Israr ettiler ama bende bekledim 5 Ay'ı dolduğunda bir iki kaşıkla başladım zaten 3 gün Kuralı var biliyorsunuz 3 gün 1-2 Kaşık 1 meyve diğer 3 gün 1-2 kasık 1 sebze derken 6 ay olunca hepsine başladım :) güvendiğin doktor varsa kontrol Altın'da gitmek daha iyi tabi , ben genelde internette ve kitaptan okuduklarımla hareket ettimBen emdirmediğim halde, yine de acele etmedim ek gıdaya geçişte. tam altı aylık olduk bugün, daha sebzelere yeni geçeceğim. Ilk meyvelerle başladım, ama artık yavaştan ne gerekirse onu yapacağım, doktorumun tavsiyelerine uyuyorum ben.
aynen zor vallaNe desen yanlis anlar canim. Siz burda rahat edebilecek misin filan desen. Sen tek gelsen babami suruklemesen yazik adama flan desen. Zor valla
Kizlar çok kötü yağmur yağdı burda evde bebisimle yalnızız babamiz burda değil yıldırım düşüyor çok ani ve gürültülü kızım uykudan uyandı ağladı emzirdim ama gözleri faltaşı gibi yarım saattir salloyorum elektrik de yok
Kerem agrisindan uyumuyo ya jel de surdum. Ilk defa calpol verdim ama hala ayakta kac saattir. Elma dilimi verdik onunla oyalaniyo. Uyusa bile ciglikla bi anda uyaniyo kac güne cikar ya. Bi hafta fln oldu iyice harap oluyo yavrucaklar4 saattir ayakta hic bu saatte uyutmamistim cocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?