2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar çok kötü yağmur yağdı burda evde bebisimle yalnızız babamiz burda değil yıldırım düşüyor çok ani ve gürültülü kızım uykudan uyandı ağladı emzirdim ama gözleri faltaşı gibi yarım saattir salloyorum elektrik de yok

Çok şık olmuş maşallah

Kızım için de fikir verin ya nasıl bir bayramlık Alsamm??? Link site hatta doğrudan kıyafetin Fotısu :) hemen alacam yada sipariş verecem ...
Canım bu aylarda internetten güzel bir şey zor bulunur. Çarşıya neden çıkmıyorsun?

Kerem agrisindan uyumuyo ya jel de surdum. Ilk defa calpol verdim ama hala ayakta kac saattir. Elma dilimi verdik onunla oyalaniyo. Uyusa bile ciglikla bi anda uyaniyo kac güne cikar ya. Bi hafta fln oldu iyice harap oluyo yavrucaklar 4 saattir ayakta hic bu saatte uyutmamistim cocugu

Yazık korkuyordur tabi ( Sen ona sarıl bol bol.Burdada habire havai fişek ile silah patlatıyorlar.Gözlerini faltaşı gibi açıp bana bakıyor.Kıyamam onlara.

Tez zamanda çıkar inşallah.Elden birşey gelmiyor ki (

Nt den aldim cnm karton kitap 7.5 liraydi. Marti yayinlarinin cnm. Bu ilk kelimelerim renkler sekiller ve tasitlari da alicam sonra insallah

nt'nin sitesinde kenarları oval gelen karton yapraklı sesli kitap gördüm ama stokta yok. çok hoşuma gitmişti oysaki. hem rengarenk bir kitaptı hemde yanındaki düğmelere basınca sesler çıkıyordu. sizde varsa al kargola bana :)))

Yazık korkuyordur tabi ( Sen ona sarıl bol bol.Burdada habire havai fişek ile silah patlatıyorlar.Gözlerini faltaşı gibi açıp bana bakıyor.Kıyamam onlara.
Ayni yerde miyiz kiz? Burda da aynisi benim bile ödüm kopuyo valla. Biz arnavutkoydeyiz dugunu dernegi eksik olmaz buranin da

Valla doktorlar cidden bazen cok sacma teshisler koyabiliyorlar kalca ultrasonu icin gittiimiz hastanede doktor genel muayenede bebegin kalbi ufluyor delik var kalp doktoruna goturun, 2 aylik bebege gozleri sasi goz doktoruna goturun dedi ve biz ordan kalca ultrasonunu bile cektirmeden ciktik hemen tecrubeli bir cocuk doktoruna goturduk her ikisi icinde kesinlikle yok oyle bir sey dedi ama benim icim rahat etmedi ve ben bebegimi bir pediatrik kardiyologa ve goz doktoruna goturdum ve diger doktorlar ilk doktorun teshisine cok sasirdilar yalniz benim o donemki psikolojimi bir dusunun

Minik kuslarimiza ne oluyor boyle benim oglumda iki gundur icli icli aglayip bagirarak uyaniyor

Bebek tarhanasi yapan arkaslar ne koydunuz icine acaba, bir de bu corbayi kacinci ayda icmeye baslar

:) o sesli kitaplar niyeyse icime sinmiyo. Cnmmigrosa falan bak büyük olanina tabi. Oralarda da birsuru sesli kitap oluyo bebek esyalari bölümünde. Masalci tırtıli denemistim ben orda. Abbovvv cok kafa sisiriyo :)

Baya bi uyumadi bi kaç saat sonra tekrar emzirdim göz kapaklarini elimle kapattim bi müddet uyudu eglencesine mi düğün falan mi var neden patlatiyorlar

Keske bu deneyimler kizimla olmasaydi. Ama maalesef her doktora basit seylerde bile guveilmeyecegini kizimla ogrendim. Uzgunum

Valla banada 4 ayda başla diye Israr ettiler ama bende bekledim 5 Ay'ı dolduğunda bir iki kaşıkla başladım zaten 3 gün Kuralı var biliyorsunuz 3 gün 1-2 Kaşık 1 meyve diğer 3 gün 1-2 kasık 1 sebze derken 6 ay olunca hepsine başladım :) güvendiğin doktor varsa kontrol Altın'da gitmek daha iyi tabi , ben genelde internette ve kitaptan okuduklarımla hareket ettim

Ne desen yanlis anlar canim. Siz burda rahat edebilecek misin filan desen. Sen tek gelsen babami suruklemesen yazik adama flan desen. Zor valla
aynen zor valla neyse hayırlısı olsun bakalım, bebişler için katlanacağız her türlü şeye elbet. bayramdan sonra gelecekler bakalım. durmadan arayıp soruyormuş eşime, ne zaman gelelim diye. yani birlikte gelecekleri kesin, sormak yok hiç, bu çocukların evleri uygun değil, başbaşa da kalamayacaklar hiç diye düşünmüyorlar işte, tek gelse daha uygun tabiki ama işte yapacak bişi yok, günlerinin geçmesini bekleyeceğiz sabredip.

günaydın kızlar,
artık iş yerinde eskisi kadar rahat değilim, yoğunluk var ve foruma giremiyorum epeydir. ek gıda konusunu çok merak ediyorum aslında. ctesi dr a gittik, 6.ay aşılarımız ve kontrolümüz çok şükür gayet iyiydi. ek gıdaya başlattı dr:
ilk 5 gün öğlenleri sebze püresi,
sonraki 5 gün sabahları meyve püresi + öğlenleri sebze püresi,
bi sonraki 5 günde ise sabahları meyve püresi + öğlenleri sebze püresi + akşamüzeri yoğurt
bunlarına arkalarına da annesütü.
yoğurt için günlük sütle 2 günde 1 mayalanabilir dedi. bu süreçte hiçbişi için ısrar etmeyin, yediği kadar yesin ve hep mama sandalyesinde/masada yedirin, türlü oyunlar yapmayın yemesi için dedi. bir de demir damlasına yeni başlattı, sabah ve akşam aç karna 5er damla.

dün ilk kez sebze püresini denedik, yavrum bi tiksindi kafayı salladı böyle 2 yana titreterek, hiç yemedi gibi bişi, denemelere devam bakalım, inşallah alışır en kısa sürede.
sizler ne durumdasınız? sebze püresini yarım patates, yarım havuç, 1 tk piriç ve tk zeytinyağ ile yaptık, suda haşladık hepsini, çatalla ezdirin demişti dr bizde öyle yaptık, aslında tadı fena değildi bence. bugün de yarım kabak ilave edip verecek annem bakalım.

Ayyy naptınız ya gece , uyudumu kuzu çok korkmuş

oyyy minnak, ne kadar zor bir durum ya,düşünsenize bizim azıcık bir diş ağrımız olsa nasıl kıvranıyoruz bu bebişler napsın birde patlıyor kıyamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…