2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

aynen ya, benim kuzenin bebeğine tam 5 doktor duymuyor dedi kız 1 ay doktor doktor dolaştı hergün denemeler yapıyordu çocuk sese tepki veriyordu ama doktorlar duymuyor demeye ısrar ettiler sonunda iyi bir doktora denke geldiler, bu çocuk duymuyorsa bende eşşeğim demiş doktor sonuç çocuk bal gibide duyuyor , diğer kuzunimin çocuğuna ise göz perdesi kalkmadığı halde görüyor demişler, ancak çocuğun 1 gözündeki perde duruyormuş ,e şaşılık kayma vs olmayınca tek gözü ile gördüğü içinde şüphe uyanmadığından bilememiş aile ve çocuk 5 yaşına geldiğinde gözündeki akma sonucunda çıktı ortaya maalesef bilmediğimiz için doktora inanıyorsun ,

Çok şık olmuş maşallah

Kızım için de fikir verin ya nasıl bir bayramlık Alsamm??? Link site hatta doğrudan kıyafetin Fotısu :) hemen alacam yada sipariş verecem ...

canım ben bakmaya başladım benim bebike , senin aklında birşey varsa onlarada bakayım , şöyle tütülü birşey istermisin mesela? uzun kollumu kısa kollumu nasıl birşey düşünüyorsun, malum biz ankaradayız ve yavaş yavaş soğumaya başladı,sen nerdesin oralar nasıl?

Uyudu uyudu ama yağmur dindikten sonra sürekli kucagimda sakinleştirmeye çalıştım bizim ev en üst katta yıldırım üstümüze düşer diye çok korktum ben de

ay kuzum ya, tek olunca insan korkabiliyor hele bebekten sonra

Ayni yerde miyiz kiz? Burda da aynisi benim bile ödüm kopuyo valla. Biz arnavutkoydeyiz dugunu dernegi eksik olmaz buranin da
Ben Konya dayım canım.Bu sene geldik buraya.Tuhaf bir şekilde düğünlerde havai fişek modası var burada.Sokak aralarında düğün yapıyorlar üstüne havai fişekle silah atıyorlar.Çok şükür bu kışın ortasında muğlaya dönecez kısmetse :))

Baya bi uyumadi bi kaç saat sonra tekrar emzirdim göz kapaklarini elimle kapattim bi müddet uyudu eglencesine mi düğün falan mi var neden patlatiyorlar
Eğlencesine düğünlerde patlatıyorlar.Ne oluyor acaba patlatınca,sinir oluyorum böyle şeylere.Silah da atıyorlar...

bize de satırı satırına birebir yazdıklarınızın aynısını soyledi katı gida gecisinde dr.
cumadan beri corbayi veriyorum yarından sonra meyve puresine baslayacagiz
bizimki de cok bayilmadi ama bikac kasik da olsa yiyor simdilik

Arkadaslar kendimi de ihmal ediyorum. Size birkac sorum olcak. 17 sinde kizim 6 aylik olcak. Ben hala adet olmadim. Pko vardi bende. Adet olmamam dogumdan sonra normalmi. Dr a gitmek gerekirmi acaba.
Bir normal dogum yaptim dogumdan sonra koyu sari bir akinti kaldi bende. Oncesinde hic olmazdi. Bazen kokuyo gibi de geliyo.

canım bildiğim kadarıyla , adet görme kiiden kişiye değişiyor, ilk aydan olanda var emzirme döneminde devam edende var, akıntı için birşey diyemem ama bence iki şikayetin içinde doktora gitmende fayda var.

Ben 2.ayda adet gordum kisiden kisiye degisio diye biliyorum ama kotu kokulu akinti enfeksiyon habetcisi olabilir doktora gorunmende yarar var gecmis olsun

bu senin için çekildi bugün mry75

her hali tatlı bunun yaaaa :)

çok geçmiş olsun canm

Canım yoğurt ve pekmez karışınca 2 si birbirinin vitaminlerini kırıyor diye biliyorum, ama tadı müthiş oluyor o ayrı :))

Aaaa evet oyle bisey vardi sanki.bi arastirim ona gore dikkat edim bari.
pekmezi demir ilacı yerine veriyosan yoğurtla verme canm hatrlarsan biz hmileyken demir ilacını alınca 1 saat kadar süt ve sür ürünü yeyip içmiyodk kalsiyum vücuttak demir emilimini engelliyo

cevik_anne Evet cnm dis de bi gelemedi ya. Bi haftadir cocuk perisan iki gundur de acayip huysuz cok kasiyo. Bi de ilk zamanlar bile kusmazdi boyle simdi kusuyo yavrucugum cabucak ciksa da iyi olsa . Allah tum yavrularimiza sifa versin
inş çıkar bi an önce cnm ya bnmki hala çekiyo damaklar şiş pembe ama tık yok gece uykusuna hasretim zaten

maşallah yaaaa..o tombik eller ne öyle

çok yakışıklı maşallah takımınız da çok karizma hani

Bizde hic bayramlik adeti yoktur ya. Almak mi gerek acaba bebislere?
geçen bayram anneannesi almıştı bu bayram da ben alırım herhalde

en korktuğum şey burda da kışın acaip yağmur yağar elektrik de kesilir eşim evde olmazsa napcam bilmiyorum ki şu andaki işte devam ederse olmayacak

kıyamam yaa bi kurtulsalar o öyleyken ben eriyorum bu gece yine çok mızmızlandı ayakta salla emzir jel sür eler yaptım uyuyup uyuyup uyandı son uyandığında kucağıma aldım yatakta kucağımda uyudu hemen derdi beni hissetmek mi acaba diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…