Valla doktorlar cidden bazen cok sacma teshisler koyabiliyorlar kalca ultrasonu icin gittiimiz hastanede doktor genel muayenede bebegin kalbi ufluyor delik var kalp doktoruna goturun, 2 aylik bebege gozleri sasi goz doktoruna goturun dedi ve biz ordan kalca ultrasonunu bile cektirmeden ciktik hemen tecrubeli bir cocuk doktoruna goturduk her ikisi icinde kesinlikle yok oyle bir sey dedi ama benim icim rahat etmedi ve ben bebegimi bir pediatrik kardiyologa ve goz doktoruna goturdum ve diger doktorlar ilk doktorun teshisine cok sasirdilar yalniz benim o donemki psikolojimi bir dusunun
Çok şık olmuş maşallah
Kızım için de fikir verin ya nasıl bir bayramlık Alsamm??? Link site hatta doğrudan kıyafetin Fotısu :) hemen alacam yada sipariş verecem ...
Ayy hadi bakalim o disleri ben yerim ama cok merak ediyorum.1 haftadir benim de sabaha kadar hic uyumadigim gece oldu. Insallah bir an once cikar minik kuslarimizin incileriHazirlan dis olabilir cnm. Gece zor uyutuyorum ve 7 8 kez kalkiyo bu gece iki krz kalkti calpol verdim diye
Uyudu uyudu ama yağmur dindikten sonra sürekli kucagimda sakinleştirmeye çalıştım bizim ev en üst katta yıldırım üstümüze düşer diye çok korktum ben deAyyy naptınız ya gece , uyudumu kuzu çok korkmuş
Uyudu uyudu ama yağmur dindikten sonra sürekli kucagimda sakinleştirmeye çalıştım bizim ev en üst katta yıldırım üstümüze düşer diye çok korktum ben de
Ben Konya dayım canım.Bu sene geldik buraya.Tuhaf bir şekilde düğünlerde havai fişek modası var burada.Sokak aralarında düğün yapıyorlar üstüne havai fişekle silah atıyorlar.Çok şükür bu kışın ortasında muğlaya dönecez kısmetse :))Ayni yerde miyiz kiz? Burda da aynisi benim bile ödüm kopuyo valla. Biz arnavutkoydeyiz dugunu dernegi eksik olmaz buranin da
Eğlencesine düğünlerde patlatıyorlar.Ne oluyor acaba patlatınca,sinir oluyorum böyle şeylere.Silah da atıyorlar...Baya bi uyumadi bi kaç saat sonra tekrar emzirdim göz kapaklarini elimle kapattim bi müddet uyudu eglencesine mi düğün falan mi var neden patlatiyorlar
günaydın kızlar,
artık iş yerinde eskisi kadar rahat değilim, yoğunluk var ve foruma giremiyorum epeydir. ek gıda konusunu çok merak ediyorum aslında. ctesi dr a gittik, 6.ay aşılarımız ve kontrolümüz çok şükür gayet iyiydi. ek gıdaya başlattı dr:
ilk 5 gün öğlenleri sebze püresi,
sonraki 5 gün sabahları meyve püresi + öğlenleri sebze püresi,
bi sonraki 5 günde ise sabahları meyve püresi + öğlenleri sebze püresi + akşamüzeri yoğurt
bunlarına arkalarına da annesütü.
yoğurt için günlük sütle 2 günde 1 mayalanabilir dedi. bu süreçte hiçbişi için ısrar etmeyin, yediği kadar yesin ve hep mama sandalyesinde/masada yedirin, türlü oyunlar yapmayın yemesi için dedi. bir de demir damlasına yeni başlattı, sabah ve akşam aç karna 5er damla.
dün ilk kez sebze püresini denedik, yavrum bi tiksindi kafayı salladı böyle 2 yana titreterek, hiç yemedi gibi bişi, denemelere devam bakalım, inşallah alışır en kısa sürede.
sizler ne durumdasınız? sebze püresini yarım patates, yarım havuç, 1 tk piriç ve tk zeytinyağ ile yaptık, suda haşladık hepsini, çatalla ezdirin demişti dr bizde öyle yaptık, aslında tadı fena değildi bence. bugün de yarım kabak ilave edip verecek annem bakalım.
Arkadaslar kendimi de ihmal ediyorum. Size birkac sorum olcak. 17 sinde kizim 6 aylik olcak. Ben hala adet olmadim. Pko vardi bende. Adet olmamam dogumdan sonra normalmi. Dr a gitmek gerekirmi acaba.
Bir normal dogum yaptim dogumdan sonra koyu sari bir akinti kaldi bende. Oncesinde hic olmazdi. Bazen kokuyo gibi de geliyo.
Eki Görüntüle 1630868 kızlar bayramlığımız:)
Hastayiz ama yine de guluyoruz :) hepinizi opuyoruz
Ben 2.ayda adet gordum kisiden kisiye degisio diye biliyorum ama kotu kokulu akinti enfeksiyon habetcisi olabilir doktora gorunmende yarar var gecmis olsunArkadaslar kendimi de ihmal ediyorum. Size birkac sorum olcak. 17 sinde kizim 6 aylik olcak. Ben hala adet olmadim. Pko vardi bende. Adet olmamam dogumdan sonra normalmi. Dr a gitmek gerekirmi acaba.
Bir normal dogum yaptim dogumdan sonra koyu sari bir akinti kaldi bende. Oncesinde hic olmazdi. Bazen kokuyo gibi de geliyo.
her hali tatlı bunun yaaaa :)
çok geçmiş olsun canmBerbat bir gecekizim yeni uyudu. Normalde her gun kaka yapar. 3 gun dur yapmadi.aksamdan beri zorluyo agliyo.gece 3e kadar uyumadi. 3te acile gittik.labman yaptilar cok agladi. Sonra biraz kaka yapti.bu yeterli olmayabilir dediler bir tane de bize verdiler evde yapin diye. Yapmayacaktim ama aglamalar zorlanmalar decam etti. Sabah 5 te digerini de yapmaya calistik.ben bacaklarini tutamadim kizimin canini cok acittik.ustelik yapamadik. Az once dayananadi uyudu. Ne zaman uyanir bilmiyorum. Ama uyandiginda yine aglayacak. Cok zor bisey.allah kimseye yasatmasin ustelik altini acinca bile ahlamaya basladi yine aynisini yapcaz diye korkuyo.
Canım yoğurt ve pekmez karışınca 2 si birbirinin vitaminlerini kırıyor diye biliyorum, ama tadı müthiş oluyor o ayrı :))
pekmezi demir ilacı yerine veriyosan yoğurtla verme canm hatrlarsan biz hmileyken demir ilacını alınca 1 saat kadar süt ve sür ürünü yeyip içmiyodk kalsiyum vücuttak demir emilimini engelliyoAaaa evet oyle bisey vardi sanki.bi arastirim ona gore dikkat edim bari.
Masallah:)Hastayiz ama yine de guluyoruz :) hepinizi opuyoruz
inş çıkar bi an önce cnm ya bnmki hala çekiyo damaklar şiş pembe ama tık yok gece uykusuna hasretim zatencevik_anne Evet cnm dis de bi gelemedi ya. Bi haftadir cocuk perisan iki gundur de acayip huysuz cok kasiyo. Bi de ilk zamanlar bile kusmazdi boyle simdi kusuyo yavrucugum cabucak ciksa da iyi olsa . Allah tum yavrularimiza sifa versin
maşallah yaaaa..o tombik eller ne öyleOkuyalim guzel anneler :)
Eki Görüntüle 1630716
çok yakışıklı maşallah takımınız da çok karizma haniEki Görüntüle 1630868 kızlar bayramlığımız:)
geçen bayram anneannesi almıştı bu bayram da ben alırım herhaldeBizde hic bayramlik adeti yoktur ya. Almak mi gerek acaba bebislere?
en korktuğum şey burda da kışın acaip yağmur yağar elektrik de kesilir eşim evde olmazsa napcam bilmiyorum ki şu andaki işte devam ederse olmayacakKizlar çok kötü yağmur yağdı burda evde bebisimle yalnızız babamiz burda değil yıldırım düşüyor çok ani ve gürültülü kızım uykudan uyandı ağladı emzirdim ama gözleri faltaşı gibi yarım saattir salloyorum elektrik de yok
kıyamam yaa bi kurtulsalar o öyleyken ben eriyorum bu gece yine çok mızmızlandı ayakta salla emzir jel sür eler yaptım uyuyup uyuyup uyandı son uyandığında kucağıma aldım yatakta kucağımda uyudu hemen derdi beni hissetmek mi acaba diye düşündümKerem agrisindan uyumuyo ya jel de surdum. Ilk defa calpol verdim ama hala ayakta kac saattir. Elma dilimi verdik onunla oyalaniyo. Uyusa bile ciglikla bi anda uyaniyo kac güne cikar ya. Bi hafta fln oldu iyice harap oluyo yavrucaklar4 saattir ayakta hic bu saatte uyutmamistim cocugu
maşallah onun boncuk gözüne çınar berayla aynı gün doğmuş hem ...diyorum ki çınar a beşik kertmesi mi yapsakHastayiz ama yine de guluyoruz :) hepinizi opuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?