Yeni gördüm maşallah gonserine gelicem üstadım :)
biliyorum tabikide yasak oldugunu canim bebege ozel salata yapmiyorum ben zaten normal sebze salatasinin suyu hergun ve cok asiri vermiyorum zatenCanım salatanın suyu derken??? Nasıl salata? Bebişlere birçok şey yasak biliyorsun, nasıl yapıyorsun salatayı?
KIZLAR BEBEKLERİN POPOSUNA BAKTIRDINIZMI? EĞER KAKA YAPARKEN AĞLIYOR ZORLANIYORSA POPODA ÇATLAK VARDIR. BİZİMKİNDE VAR MALESEFArmut veriyorum canım ama birde inciri deneyeyim.Biraz önce çok koyu bir şekilde yaptı.Yaparkende hep ağladı.Çok üzüldüm(
Oluuur. Oğlum çok sıcakkanlıdır. Eminim seninkiyle anlaşır.Oyy nasallah bayram sekeri bubayramda bullusup sekerimi opeyim harcliginida cebine koyayim annesi
Nazar degdi guzel gozlu melege kiyamam ona
BENDE 23 MARTTA DOĞUM YAPTIM VE BENDE OLMADIM NORMALDE ADETİM DÜZENLİDİR. BEN GİTTİM DOKTORA EMZİKTEN KESENE KADAR OLMAZSIN RAHİM DUVARIN ÇOK İNCE DEDİ O YÜZDEN BEN ÇOK TAKMIYORUM AMA OLSAM DAHA İİ OLUR TABİArkadaslar kendimi de ihmal ediyorum. Size birkac sorum olcak. 17 sinde kizim 6 aylik olcak. Ben hala adet olmadim. Pko vardi bende. Adet olmamam dogumdan sonra normalmi. Dr a gitmek gerekirmi acaba.
Bir normal dogum yaptim dogumdan sonra koyu sari bir akinti kaldi bende. Oncesinde hic olmazdi. Bazen kokuyo gibi de geliyo.
Valla bu güzellik Kaçmaz.maşallah onun boncuk gözüne çınar berayla aynı gün doğmuş hem ...diyorum ki çınar a beşik kertmesi mi yapsakbu güzellik kaçmaz
Oluuur. Oğlum çok sıcakkanlıdır. Eminim seninkiyle anlaşır.
Ben de bayram dönüşü basliycam annem bakacak bi ay bizim kurum yarım gün calistirsa çok iyi olurdu insan özlüyor değil miİse dondum kizlar(((
Eki Görüntüle 1631763 BUDA BENİM MİNNOŞUMMM :)
Maaasalalhh iksinidee çok tatlilarrEki Görüntüle 1631767 KEL KIZIM BENİMMMMM :)
Eki Görüntüle 1631767 KEL KIZIM BENİMMMMM :)
BANA KALSA BENDE DENEMEZDİM BEN ÇOK PİMPİRİKLİYİM ANNEANNESİ BAKIYOR BEN ÇALIŞIYORUM TEYZESİ ÖĞRETMİŞ DURUYOR 10 GÜNDÜR VE BAYAĞ UZUN DURUYO MAŞALLAHI VAR AMA EMEKLEME FALAN YOK :) BİZDE 23 MART DOĞUMLUYUZMaaasalalhh iksinidee çok tatlilarr
didem galiba isminiz, ne zamandir tutunrak duruyor kizniz,sizde gorunce bnde hevslendim koysam dururmuki :)
4 mart dogumluyuz biz
oturuyor emekliyor onlar tamamda hiç boyle birakmadim bi denemek lazim :)
Eki Görüntüle 1631763 BUDA BENİM MİNNOŞUMMM :)
Eki Görüntüle 1631767 KEL KIZIM BENİMMMMM :)
Tecrübe bunlar hep. Yaşayarak öğrenicez demekki Şıp diye anlamak mümkün olsa sende yapmazdın. Gazda uykuda açlıkta huysuzluk yapıyorDr a sordum lavman bebek icin agir olmazmi diye.o da o kadar sevimli bir yuzle yok yok cok iyi onda bisey yokki dedi. Maalesef guvendim.ikinci gittigim dr o fitilden verdi ihtiyac olursa kullanmak uzere.kullanmadim tabi. Bugun bebde kara kara acaba gazimi vardi diye dusunuyorum.
allah kolaylık versin canmİse dondum kizlar(((
geçmiş olsun cnmKIZLAR BEBEKLERİN POPOSUNA BAKTIRDINIZMI? EĞER KAKA YAPARKEN AĞLIYOR ZORLANIYORSA POPODA ÇATLAK VARDIR. BİZİMKİNDE VAR MALESEF
oyy maşallah o ne tatlı ceket o ne şeker bakış hem çok güzel oturmuş maşallahEki Görüntüle 1631763 BUDA BENİM MİNNOŞUMMM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?