2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bugün 6 aylık olduk .. boy:67 kilo :6700 baş:43 yine kilo alımı az ortalamanın altindaymis

Canım salatanın suyu derken??? Nasıl salata? Bebişlere birçok şey yasak biliyorsun, nasıl yapıyorsun salatayı?
biliyorum tabikide yasak oldugunu canim bebege ozel salata yapmiyorum ben zaten normal sebze salatasinin suyu hergun ve cok asiri vermiyorum zaten
b

Armut veriyorum canım ama birde inciri deneyeyim.Biraz önce çok koyu bir şekilde yaptı.Yaparkende hep ağladı.Çok üzüldüm(
KIZLAR BEBEKLERİN POPOSUNA BAKTIRDINIZMI? EĞER KAKA YAPARKEN AĞLIYOR ZORLANIYORSA POPODA ÇATLAK VARDIR. BİZİMKİNDE VAR MALESEF

BENDE 23 MARTTA DOĞUM YAPTIM VE BENDE OLMADIM NORMALDE ADETİM DÜZENLİDİR. BEN GİTTİM DOKTORA EMZİKTEN KESENE KADAR OLMAZSIN RAHİM DUVARIN ÇOK İNCE DEDİ O YÜZDEN BEN ÇOK TAKMIYORUM AMA OLSAM DAHA İİ OLUR TABİ

Maaasalalhh iksinidee çok tatlilarr

didem galiba isminiz, ne zamandir tutunrak duruyor kizniz,sizde gorunce bnde hevslendim koysam dururmuki :)
4 mart dogumluyuz biz
oturuyor emekliyor onlar tamamda hiç boyle birakmadim bi denemek lazim :)
BANA KALSA BENDE DENEMEZDİM BEN ÇOK PİMPİRİKLİYİM ANNEANNESİ BAKIYOR BEN ÇALIŞIYORUM TEYZESİ ÖĞRETMİŞ DURUYOR 10 GÜNDÜR VE BAYAĞ UZUN DURUYO MAŞALLAHI VAR AMA EMEKLEME FALAN YOK :) BİZDE 23 MART DOĞUMLUYUZ

Tecrübe bunlar hep. Yaşayarak öğrenicez demekki Şıp diye anlamak mümkün olsa sende yapmazdın. Gazda uykuda açlıkta huysuzluk yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…