2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Az once koydım ıkı sn de goctu:))) maasallah sıze

Kabus geri dond: ( tam dis cikti rahatladik derken 2. Patladi yavrum 2 gundur aglamaktan helak oldu istahi da gitti offf ne zamqn bitecek bu yaaa gene el mahkum calpol verdim

Kizlar bugun keremin cenesi hastanede kaldigimiz gibi oldu ben yine agladim kerem de bana bakip güldü :) ya abim tavuk corbasindan cok az icirdi bi cay kasigi fln. Engel olamadim ondan sonra oldu neyse ki bi saate gecti ama iste hic yememesi lzm alerjen seyler. Sonunda ciddiyeti anladilar birsey vermeden bana soruyorlar :) bi de bunun konyasi var. Yavrum benim ya herseye alerjisi cikiyo ne olacak böyle insallah gecer cok üzülüyorum

Kabus geri dond: ( tam dis cikti rahatladik derken 2. Patladi yavrum 2 gundur aglamaktan helak oldu istahi da gitti offf ne zamqn bitecek bu yaaa gene el mahkum calpol verdim
Hayirli olsun cnm benim. Biz de yakinda patlatcaz gibi . Birsürü sknti ya yazik yavrulara

Çıkmadan olmaz canım ben yapmadım ama öyle şeylerde hiç hevesim yok. Sünnet düğünü eşim istiyor onu da hiç istemiyorum.
cnm ben de öyle biliyorum kaynanam eşime söyleyip duruyo yapın erken çıkar diye bi daha derse eşimi kırmamak için bi yaptrcam anneme

kıyamam yaa yavrum bnm çabuk atlatsa bu alerji durumunu

Hastayiz ama yine de guluyoruz :) hepinizi opuyoruz

Bu lokumlari yanyana koyacaksin bi ondan bi ondan bi ondan bi ondan isiracaksin. Masallah masallah. Keremle Atillanin resimleri bulamadim. Onlari da lokum üstüne kaymak olarak yiyeceksin. Allah nazarlardan saklasin. Subhanallah.. Yirim yirim

Aaaa çok geçmiş olsun yaa, noldu ki ? Alerjimi var?

Bu lokumlari yanyana koyacaksin bi ondan bi ondan bi ondan bi ondan isiracaksin. Masallah masallah. Keremle Atillanin resimleri bulamadim. Onlari da lokum üstüne kaymak olarak yiyeceksin. Allah nazarlardan saklasin. Subhanallah.. Yirim yirim
Ayyyy evet massallah hepsi birbirinden tatlı :)
Biri kerem mi dedi :)
anne neden ben yokum :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…