Ay yerim ben onu ya. Ben de öpmeyi çok severim valla. Benim oğlumda şiddetli seviyor:)Anlasirlar ama benim kizim biraz cadi sacini yolar, yuzunu yirtar ustune atilirtabi bunlarin hepsi sevgi gostergesi. Bu arada opulmekten cok hoslanir, opucugu kaptimi erir
biz de çıkınca yapılır ama kayınvalidem yap ki çabuk çıksın diyo bilemedimkızlar bebeklerinize diş hediği yaptınız mı?
biz de çıkınca yapılır ama kayınvalidem yap ki çabuk çıksın diyo bilemedim
ben de yapmadım henüz işte istanbuldan bi arkadaşım kehribar kolye alıp gönderdi bana diş çıkarken işe yarıyomuş kehribarın iyileştirici etkisi varmış takıyorum ama pek bi fark yokyok ya bizdede çıkınca yapılır :s
Az once koydım ıkı sn de goctu:))) maasallah sızeBANA KALSA BENDE DENEMEZDİM BEN ÇOK PİMPİRİKLİYİM ANNEANNESİ BAKIYOR BEN ÇALIŞIYORUM TEYZESİ ÖĞRETMİŞ DURUYOR 10 GÜNDÜR VE BAYAĞ UZUN DURUYO MAŞALLAHI VAR AMA EMEKLEME FALAN YOK :) BİZDE 23 MART DOĞUMLUYUZ
Benim kızım da kel :))(Eki Görüntüle 1631767 KEL KIZIM BENİMMMMM :)
Çıkmadan olmaz canım ben yapmadım ama öyle şeylerde hiç hevesim yok. Sünnet düğünü eşim istiyor onu da hiç istemiyorum.biz de çıkınca yapılır ama kayınvalidem yap ki çabuk çıksın diyo bilemedim
Hayirli olsun cnm benim. Biz de yakinda patlatcaz gibi . Birsürü sknti ya yazik yavrularaKabus geri dond: ( tam dis cikti rahatladik derken 2. Patladi yavrum 2 gundur aglamaktan helak oldu istahi da gitti offf ne zamqn bitecek bu yaaa gene el mahkum calpol verdim
Bizimki de iki haftadir fln duruyo oyle cnm ben koyuyordum kanepe kenarina. Suan 6 ay 3 gunluk. Once hic duramiyordu simdi donmek istemezse baya duruyo. Dogal yurutec :)Az once koydım ıkı sn de goctu:))) maasallah sıze
Bizde de cikinca yapilir cnm. Biz de yapicaz gibi keremcik elini cabuk tutsa yoruldum valla :)kızlar bebeklerinize diş hediği yaptınız mı?
cnm ben de öyle biliyorum kaynanam eşime söyleyip duruyo yapın erken çıkar diye bi daha derse eşimi kırmamak için bi yaptrcam annemeÇıkmadan olmaz canım ben yapmadım ama öyle şeylerde hiç hevesim yok. Sünnet düğünü eşim istiyor onu da hiç istemiyorum.
kıyamam yaa yavrum bnm çabuk atlatsa bu alerji durumunuKizlar bugun keremin cenesi hastanede kaldigimiz gibi olduben yine agladim kerem de bana bakip güldü :) ya abim tavuk corbasindan cok az icirdi bi cay kasigi fln. Engel olamadim ondan sonra oldu neyse ki bi saate gecti ama iste hic yememesi lzm alerjen seyler. Sonunda ciddiyeti anladilar birsey vermeden bana soruyorlar :) bi de bunun konyasi var. Yavrum benim ya herseye alerjisi cikiyo ne olacak böyle insallah gecer cok üzülüyorum
Hastayiz ama yine de guluyoruz :) hepinizi opuyoruz
Eki Görüntüle 1631763 BUDA BENİM MİNNOŞUMMM :)
Eki Görüntüle 1631767 KEL KIZIM BENİMMMMM :)
Eki Görüntüle 1630868 kızlar bayramlığımız:)
Kizlar bugun keremin cenesi hastanede kaldigimiz gibi olduben yine agladim kerem de bana bakip güldü :) ya abim tavuk corbasindan cok az icirdi bi cay kasigi fln. Engel olamadim ondan sonra oldu neyse ki bi saate gecti ama iste hic yememesi lzm alerjen seyler. Sonunda ciddiyeti anladilar birsey vermeden bana soruyorlar :) bi de bunun konyasi var. Yavrum benim ya herseye alerjisi cikiyo ne olacak böyle insallah gecer cok üzülüyorum
Kahverengi gozlu anne babadan mavi gozlu bebek. Cinar bera da cok yakisikli. Butun bebekler cok guzel. Alah hepsinin yuzunu guldursun.maşallah onun boncuk gözüne çınar berayla aynı gün doğmuş hem ...diyorum ki çınar a beşik kertmesi mi yapsakbu güzellik kaçmaz
Valla cnm ne is anlamadim ya herseye alerjisi cikiyokıyamam yaa yavrum bnm çabuk atlatsa bu alerji durumunu
Evet cnm alerjisi var yaAaaa çok geçmiş olsun yaa, noldu ki ? Alerjimi var?
Ayyyy evet massallah hepsi birbirinden tatlı :)Bu lokumlari yanyana koyacaksin bi ondan bi ondan bi ondan bi ondan isiracaksin. Masallah masallah. Keremle Atillanin resimleri bulamadim. Onlari da lokum üstüne kaymak olarak yiyeceksin. Allah nazarlardan saklasin. Subhanallah.. Yirim yirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?