2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Çok zor bir durummuş canım.Tez zamanda geçer inşallah.

Inşallah bir an önce geçer canım ya. Sana da yazık ona da. Sürekli bişe olacak diye düşünüyorsundur.
Evet cnm bugun yine agladim onu oyle gorunce iki uc saat etkisinden kurtulamadim. Armut muz deneyecektim ya olursa diyorum. Ciddi boyutta olunca fena. Bugun sadece cenesi oldu bi de burun alti azicik. Ama hastanede cok fena olmustu yumurta aki ve susam en tehlikeli kerem icin

Selam kizlar bir hafta yoktum tatile gittik geldik cok sukur guzel gecti. Canim ben de henuz olmadim, emziriyorum. 6 haftalik kontrolunde doktorum 6 ay kontrolune gitmemi soyledi. Yarin randevum var bakalim ne diyecek.

Uzun kollu olsun istiyorum ben kdz. Ereğli deyim...elbise olsa içine badi ve kilotlu Çorap lazım... Kot pantolon bluz şeklinde var Aklımda bilmşyorum öyle güzel bişi bulabilir miyim ..geçen haftadan beri bebek görmeye gelenler var hediyeler genelde elbise ama 1/2 YAŞ aralığı hep :₺)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…