Inşallah bir an önce geçer canım ya. Sana da yazık ona da. Sürekli bişe olacak diye düşünüyorsundur.Evet cnm alerjisi var yanasıl olacak anlamadim gitti. Insallah gecer tez zamanda
Bizim alerji öyküsünü burda cok anlatmistim cnm sen kacirmissin :)Aaaa çok geçmiş olsun yaa, noldu ki ? Alerjimi var?
Çok zor bir durummuş canım.Tez zamanda geçer inşallah.Kizlar bugun keremin cenesi hastanede kaldigimiz gibi olduben yine agladim kerem de bana bakip güldü :) ya abim tavuk corbasindan cok az icirdi bi cay kasigi fln. Engel olamadim ondan sonra oldu neyse ki bi saate gecti ama iste hic yememesi lzm alerjen seyler. Sonunda ciddiyeti anladilar birsey vermeden bana soruyorlar :) bi de bunun konyasi var. Yavrum benim ya herseye alerjisi cikiyo ne olacak böyle insallah gecer cok üzülüyorum
Evet cnm bugun yine agladim onu oyle gorunce iki uc saat etkisinden kurtulamadim. Armut muz deneyecektim ya olursa diyorum. Ciddi boyutta olunca fena. Bugun sadece cenesi oldu bi de burun alti azicik. Ama hastanede cok fena olmustu yumurta aki ve susam en tehlikeli kerem icinInşallah bir an önce geçer canım ya. Sana da yazık ona da. Sürekli bişe olacak diye düşünüyorsundur.
Bende yarından tezi yok başlıyım o zaman güneş efendiyi ayakta tutturmaya ))Bizimki de iki haftadir fln duruyo oyle cnm ben koyuyordum kanepe kenarina. Suan 6 ay 3 gunluk. Once hic duramiyordu simdi donmek istemezse baya duruyo. Dogal yurutec :)
Massallah saclara bak :) bizimki dogumda coktu hepsi döküldü yavas yavas yeniler geliyo :)
Insallah cnm ama yasindan once gecmez ve insallah yasinda gecer daha uzun surmezÇok zor bir durummuş canım.Tez zamanda geçer inşallah.
Bebege neyi ogetirsen kapiyo cnm ilk zamanlar cok dikkat et hemen duser ama sonra sonra alisir her gecen gun daha cok sure durur :)Bende yarından tezi yok başlıyım o zaman güneş efendiyi ayakta tutturmaya ))
Selam kizlar bir hafta yoktum tatile gittik geldik cok sukur guzel gecti. Canim ben de henuz olmadim, emziriyorum. 6 haftalik kontrolunde doktorum 6 ay kontrolune gitmemi soyledi. Yarin randevum var bakalim ne diyecek.Arkadaslar kendimi de ihmal ediyorum. Size birkac sorum olcak. 17 sinde kizim 6 aylik olcak. Ben hala adet olmadim. Pko vardi bende. Adet olmamam dogumdan sonra normalmi. Dr a gitmek gerekirmi acaba.
Bir normal dogum yaptim dogumdan sonra koyu sari bir akinti kaldi bende. Oncesinde hic olmazdi. Bazen kokuyo gibi de geliyo.
Masallah ya çok şeker :)) hele saçlarına bak yav...
Uzun kollu olsun istiyorum ben kdz. Ereğli deyim...elbise olsa içine badi ve kilotlu Çorap lazım... Kot pantolon bluz şeklinde var Aklımda bilmşyorum öyle güzel bişi bulabilir miyim ..geçen haftadan beri bebek görmeye gelenler var hediyeler genelde elbise ama 1/2 YAŞ aralığı hep :₺)canım ben bakmaya başladım benim bebike , senin aklında birşey varsa onlarada bakayım , şöyle tütülü birşey istermisin mesela? uzun kollumu kısa kollumu nasıl birşey düşünüyorsun, malum biz ankaradayız ve yavaş yavaş soğumaya başladı,sen nerdesin oralar nasıl?
O maviş Maviş Gözlerine kurban olsunlar maşallahhhhhhhhHastayiz ama yine de guluyoruz :) hepinizi opuyoruz
Kaç kg Aldı bu ay ? Benlm kuzuda öyle gelir iki gün sonra ....boy o kadar çıkmaz bile ..5.ayda 6.300 dü zaten 60 cm diBugün 6 aylık olduk .. boy:67 kilo :6700 baş:43 yine kilo alımı az ortalamanın altindaymis
O nedir ?biz de çıkınca yapılır ama kayınvalidem yap ki çabuk çıksın diyo bilemedim
6200 dü zaten o ağırlık da boyundan ileri geliyor sanırım; )Kaç kg Aldı bu ay ? Benlm kuzuda öyle gelir iki gün sonra ....boy o kadar çıkmaz bile ..5.ayda 6.300 dü zaten 60 cm di
Maşallah saçlara bak yaaa :)))
Dr ne dedi ne önerdi ?6200 dü zaten o ağırlık da boyundan ileri geliyor sanırım; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?