Masallah bizimkinin hiç dökülmedi :)kız anneleri tokalarimizi sana verelim bize lazım olmuyo diyorlar hep :)Massallah saclara bak :) bizimki dogumda coktu hepsi döküldü yavas yavas yeniler geliyo :)
Saol canim :)bebislerimiz bi harika:)gecenlerde topladim palmiye yaptim baya kiza benzedi:)Oyy masallah annesi bu cok tatliii, bizim topigin bebisleri bir baska yaa.
Ama soylemeden edemiycem biz bu saclari cok kiskandik
Saol canim o saçlar yüzünden ilk defa goren herkes prenses,minik kız diyerek sevdiler oglusumu:) psikolojisi bozulcak yavrumun:)Masallah ya çok şeker :)) hele saçlarına bak yav...
Sağlık ocagiydi dr yoktu kilo ortalamanin altinda dedi hemşire bir şey onermediDr ne dedi ne önerdi ?
Keremin sayfalari tutusuna hayranimgenetik mi kiEki Görüntüle 1632089
Ayyyy evet massallah hepsi birbirinden tatlı :)
Biri kerem mi dedi :)
anne neden ben yokum :) :) :)
Ben de gideyim bari. En azindan kontrol edilmis olurum.Selam kizlar bir hafta yoktum tatile gittik geldik cok sukur guzel gecti. Canim ben de henuz olmadim, emziriyorum. 6 haftalik kontrolunde doktorum 6 ay kontrolune gitmemi soyledi. Yarin randevum var bakalim ne diyecek.
Canim cogumuzun durumlar ayni sanirim bak ben 1 saate yakindir uyutmaya calisiyorum halbuki onceleri harika bir uykusu vardi geceleri oglumun sadece ses verirdi uyanmadan emer yatardi. Bana da disten diyorlarAttila 3 gündür çok huysuz. geceleri uyumak bilmiyor, zar zor uyutuyorum ama defalarca uyanıyor... üstelik kötü rüya görmüş gibi ağlayarak çığlık atarak uyanıyor. diş mi çıkarıyor yavrum?
Aynennnn benimki de 2 gundur agla agla uyku da bile aglayarak uyaniyo.ilki ckikti o zaman da boyle olmustuAttila 3 gündür çok huysuz. geceleri uyumak bilmiyor, zar zor uyutuyorum ama defalarca uyanıyor... üstelik kötü rüya görmüş gibi ağlayarak çığlık atarak uyanıyor. diş mi çıkarıyor yavrum?
Bizimkiler de ayni cnm. Dun calpolla yatirdim bugun iyi uyudu şükürAttila 3 gündür çok huysuz. geceleri uyumak bilmiyor, zar zor uyutuyorum ama defalarca uyanıyor... üstelik kötü rüya görmüş gibi ağlayarak çığlık atarak uyanıyor. diş mi çıkarıyor yavrum?
Olabilir cnm :)Keremin sayfalari tutusuna hayranimgenetik mi ki???
Ben de 11 Mart'ta normal doğum yaptım, sonrasında 4 ay hiç adet olmadım. 5.ayda 2 hafta arayla 3 kez kısa süren ve az miktarda kanamam oldu, sanırım regl başlayacak diye düşündüm. Pazar günü de normal regl gibi başladı, aslında ben de düzenli ve sık emzirenlerdenim. 6 Ağustos'ta işe dönüş yaptım, ama günde 3-4 kez sağım yapıyorum ve evdeyken sık sık emziriyorum. Kişiden kişiye değişebilir ve ilk 1 yıl düzene girmeyebilir diye okudum hep. Bir ara ben de kontrole gideceğim.Arkadaslar kendimi de ihmal ediyorum. Size birkac sorum olcak. 17 sinde kizim 6 aylik olcak. Ben hala adet olmadim. Pko vardi bende. Adet olmamam dogumdan sonra normalmi. Dr a gitmek gerekirmi acaba.
Bir normal dogum yaptim dogumdan sonra koyu sari bir akinti kaldi bende. Oncesinde hic olmazdi. Bazen kokuyo gibi de geliyo.
O nedir canım, ben bilmiyorum ama diş çıkarınca diş buğdayı diye bişi yapılıyor, onun da ne olduğunu bilmiyorum gerçi tam :)kızlar bebeklerinize diş hediği yaptınız mı?
Siz hangi Dr.a gidiyordunuz canım? Bizimki Kadıköy Şifa Kadıköy Hastanesinde Alper Soysal, çok memnunuz. Su konusunu unuttu sanırım, biz de sormayı unuttuk, size bişi dedi mi su için?bize de satırı satırına birebir yazdıklarınızın aynısını soyledi katı gida gecisinde dr.
cumadan beri corbayi veriyorum yarından sonra meyve puresine baslayacagiz
bizimki de cok bayilmadi ama bikac kasik da olsa yiyor simdilik
kıyamam ya inşallah geçer canım ya, inşallah alışma evresi olduğu için böyledir ve minik vücudu alışınca hiç birşeye kalmaz alerjisiEvet cnm alerjisi var yanasıl olacak anlamadim gitti. Insallah gecer tez zamanda
Eki Görüntüle 1632089
Ayyyy evet massallah hepsi birbirinden tatlı :)
Biri kerem mi dedi :)
anne neden ben yokum :) :) :)
5,6 günde iyi oluyor.başta biraz şişik oluyor orası,dikişler düşmeye başlıyor zamanla.orayı sargı beziyle sarıyorlar.Benimkide çok kıpırdaktı nasıl zapteddiler bilmiyorum ama vardır bir yöntemleri herhalde.Korkma canım onlar uzman olmuş artık.Yanına almıyorlar ne yazık ki.Ben ameliyathane de üşür diye çok korkmuştum.bebekleri koydukları yer sıcakmış,üşütmeyiz demişlerdi.
Günaydın. Kızım yarın altı ayını dolduruyor. Tarhana çorbasını çok seviyor. Bugün değişiklik olsun diye yoğurt çorbası yaptım. Pirinci güzelce haşladım koydum. Çorba pişincede hem robottan hem blendırdan geçirdim ama pirinçler bütün halinde duruyor. Sizin yaptığınız nasıl oluyor az mı haşlamışım. Pirinç püre gibi ezilecek miydi. Ve pirinç kabız yapar mı. Benim bebişim zaten zor kaka yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?