Kizlarin cicileri çok tatlı oluyo ya.erkeklerde hiç bu kadar çeşit yokTamam elbise alacam :) bakalım nasıl bişi bulacam :) lcw da bişi yok diyorlar dün gelen misafirler ordan almış hediye
Işte bunlar BÜYÜKLER :)Eki Görüntüle 1632528 Eki Görüntüle 1632529 Eki Görüntüle 1632530
ayyy çok güldümmmm sıpaaaaaa minik tospaaa yerim seniEki Görüntüle 1632499 Eki Görüntüle 1632499 benim sipam da bu ama el hareketini sonradan farkettim agliyordu bende maymunluk yapip gececek filan diyordum ona istinaen bir mesaj var gibi
Pembenin Rengi güzel gri olanın Tarzı güzel. Ama büyük mü bunlar tüh üzüldüm ya. Neyse sonra giydirirsin. Ne güzel Şeyler gelmişTamam elbise alacam :) bakalım nasıl bişi bulacam :) lcw da bişi yok diyorlar dün gelen misafirler ordan almış hediye
Işte bunlar BÜYÜKLER :)Eki Görüntüle 1632528 Eki Görüntüle 1632529 Eki Görüntüle 1632530
bizimki de sırt üstünü hiç sevmiyo, hemen dönüveriyor. uykusunda da yüzüstü yatmayı seviyor :) babasına çekmiş bu konuda :))ayakta güzel duruyor ama benimkinde de emeklemeye dair bişey yok :) hatta yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor çığlığı basıyor ama sırt üstü ilerliyor :) yürütece bindirdik dün bayag ilerliyo :)
Evet büyük 2 - 2,5 YAŞ arası hep ... Şuanda iyi olsalardı bayramlıklar hazırdı :)Pembenin Rengi güzel gri olanın Tarzı güzel. Ama büyük mü bunlar tüh üzüldüm ya. Neyse sonra giydirirsin. Ne güzel Şeyler gelmiş
:)hahahah senin albümü tutan parmaklarını yerim bennn maşşallahh
Valla cnm ben de cok yiyordum tahin helvasi süt icin. Ama onu birakinca yarasi cok cabuk iyilesmistisusamda anneye en çok süt yapan yiyecekler arasındazor bir durum ne yedirmeye çalışsan acabalar olacak hep aklında, allah kolaylık versin canım
Çok tatlııı. Tam bir tosbikahanda buda benim tosidik :)
Çok tatlııı. Tam bir tosbik
Valla cnm ben de cok yiyordum tahin helvasi süt icin. Ama onu birakinca yarasi cok cabuk iyilesmisti
Yakında lcw varsa değiştir birkaç tanesini küçüğüyle. Fiş olmasa da etiketle değişim yapabiliyorsun. Ben artık oradan gelenleri mevsim ve bedenine göre değiştiriyorum.Evet büyük 2 - 2,5 YAŞ arası hep ... Şuanda iyi olsalardı bayramlıklar hazırdı :)
ilk günler oluyor maalesef çok durgun oluyorlarKuzum durgun,ise baslayali 2.gun(
Bugün sabahtan oğlum kustu ve ishal oldu. Şimdilik iyi görünüyor diştendir diye doktora götürmedim ama bilemiyorum tekrarlamaz inşallah
ilk günler oluyor maalesef çok durgun oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?