2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

ayakta güzel duruyor ama benimkinde de emeklemeye dair bişey yok :) hatta yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor çığlığı basıyor ama sırt üstü ilerliyor :) yürütece bindirdik dün bayag ilerliyo :)
bizimki de sırt üstünü hiç sevmiyo, hemen dönüveriyor. uykusunda da yüzüstü yatmayı seviyor :) babasına çekmiş bu konuda :))

Pembenin Rengi güzel gri olanın Tarzı güzel. Ama büyük mü bunlar tüh üzüldüm ya. Neyse sonra giydirirsin. Ne güzel Şeyler gelmiş
Evet büyük 2 - 2,5 YAŞ arası hep ... Şuanda iyi olsalardı bayramlıklar hazırdı :)

susamda anneye en çok süt yapan yiyecekler arasında zor bir durum ne yedirmeye çalışsan acabalar olacak hep aklında, allah kolaylık versin canım
Valla cnm ben de cok yiyordum tahin helvasi süt icin. Ama onu birakinca yarasi cok cabuk iyilesmisti

Bugün sabahtan oğlum kustu ve ishal oldu. Şimdilik iyi görünüyor diştendir diye doktora götürmedim ama bilemiyorum tekrarlamaz inşallah

Bugün sabahtan oğlum kustu ve ishal oldu. Şimdilik iyi görünüyor diştendir diye doktora götürmedim ama bilemiyorum tekrarlamaz inşallah

Canım geçmiş olsun takip halinde ol, çok olursa mutlaka götür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…