Bızımkı hıc sevmedı bende denızden su getırıp ısıtıp onla yıkıyorum, yazın denıze gıren cocuk kışın hasta olmazmışMerhaba kızlar biz hala hoteldeyiz kızım denizi Cook sevdi
kizlar instgram dan bana da ulasin tanisalim.sizleri merak ediyorum..nghnktrc benimki
canım kılosu ıyıyse verme derım, şeker bogaz enfeksıyonu nu tetıklıyormuşoglum oturmaya basladi tabi uzun sure degil.bir sure durabiliyor sonra yanlara yigilma oluyoo...bu arada 6.5 ayligiz ...ari mama kullanan varmi ? degisiklik olsun diye aldim.oglum sevdi.icinde seker var.tabi tadi diger mamalara gore hafif tatli.ara ara versemmi acaba .cok kararsiz kaldim
Herkesin oyle canım bende 2 saatte bir bazen saat başı kalkiyorum bebisler acikiyo çok normalKızlar allah rızası için akil verin.artik uykusuzluk cabima tak ettirdi. Kizim 5 aylık olmak üzere. Gece uykusu berbat. 8 gibi yatiyor iki saat sonrakalkmalari basliiyor. Bazen saat basi bazen 1.5 saate bir. Dalıyorum o kalkiyor. Yoruldum artk. Anne sutu ve mama veriyorum. 1 ayliktan beri mama veriyorum.bir ara uykusu o kadar iyiydi ki. Yine ayni şeyleri yapiyorun.o istemeyene kadar iciriyorum ama yok. Gündüz uykusu zaten cok az. Iki üç haftadır gece uykusu da böyle berbat olunca dayanacak gücüm kalmadı. Ne yapmaliyim lütfen yardim edin.dis falan degik
Kilomuz normal canim.gece yatmadan once veriyodum gece cok uyanmadin diye.8 defa uyaniyodur nerdeyse.onu verince 4 inmisti o aksam.belkide tesaduftur bilemiyorum.ama icim rahat etmiyo zaten vermicemButun sayfalara bakamadım ama resımlere baktım
canım kılosu ıyıyse verme derım, şeker bogaz enfeksıyonu nu tetıklıyormuş
Benimkide ayni canim.kasik mamasi verdim onda biraz daha fazla uyudu.2 saatte bazen 1 saatte bi uyaniyo.onceden iyiydi.iki aydir bu sekilde.bakalim nezamn normal olacak herseyKızlar allah rızası için akil verin.artik uykusuzluk cabima tak ettirdi. Kizim 5 aylık olmak üzere. Gece uykusu berbat. 8 gibi yatiyor iki saat sonrakalkmalari basliiyor. Bazen saat basi bazen 1.5 saate bir. Dalıyorum o kalkiyor. Yoruldum artk. Anne sutu ve mama veriyorum. 1 ayliktan beri mama veriyorum.bir ara uykusu o kadar iyiydi ki. Yine ayni şeyleri yapiyorun.o istemeyene kadar iciriyorum ama yok. Gündüz uykusu zaten cok az. Iki üç haftadır gece uykusu da böyle berbat olunca dayanacak gücüm kalmadı. Ne yapmaliyim lütfen yardim edin.dis falan degik
Benim kiz da oyle yapiyor bazen. Ben de henuz cozemedim. Ama bir onceki kontrollerde doktorumuza gece beslenmesini sordugumda birak istedigi kadar uyusun meme icin uyandirma, zaten 6 aylik olunca saat basi uyanmaya baslar demisti. Ozaman da her uyanmasinda emzirmeyeceksin yoksa oyle alisir yanlis olur demisti. Aclik uyanmalari degilmis yani, zamanla gecen birsey. Ben sakinlestirip tekrar uyutuyorum emzirme programimi da degistirmedim. Dun gece oyle yapmadi mesela, fark olarak da tulum pijama giydirip ustunu orttum baya sicak sicak uyudu. Azcik sumugu vardi diye terle atar belki umit ettim. Iyi de gelmis, yavrum bu sabah sumuklu degildi :)Attila 3 gündür çok huysuz. geceleri uyumak bilmiyor, zar zor uyutuyorum ama defalarca uyanıyor... üstelik kötü rüya görmüş gibi ağlayarak çığlık atarak uyanıyor. diş mi çıkarıyor yavrum?
Dun gittim cok sukur birsey yok. Smear alindi. Sezaryen izim cok cok iyi dedi, iltihap yok, mantar yok, rahim toparlanmis. Adet henuz gormedim. bu baska bir doktordu, iyi ki geldin bilincli anneleri severim dedi :) sonraki kontrol bir sene sonra.Ben de gideyim bari. En azindan kontrol edilmis olurum.
Besigini sallamayi denedinmiKızlar allah rızası için akil verin.artik uykusuzluk cabima tak ettirdi. Kizim 5 aylık olmak üzere. Gece uykusu berbat. 8 gibi yatiyor iki saat sonrakalkmalari basliiyor. Bazen saat basi bazen 1.5 saate bir. Dalıyorum o kalkiyor. Yoruldum artk. Anne sutu ve mama veriyorum. 1 ayliktan beri mama veriyorum.bir ara uykusu o kadar iyiydi ki. Yine ayni şeyleri yapiyorun.o istemeyene kadar iciriyorum ama yok. Gündüz uykusu zaten cok az. Iki üç haftadır gece uykusu da böyle berbat olunca dayanacak gücüm kalmadı. Ne yapmaliyim lütfen yardim edin.dis falan degik
Bizim doktorumuz sebzeler normal tencerede 45 dk duduklude 15 dk kaynatmami soyledi. Ben de dun kavak havuc pirinc yaptim. Sonra tupperware supersefinden gecirdim, pirinc azcik puturlu kaldi. Iyi oldu boyle. Doktorumuz az puturle alismasi iyi demisti, cigneme icgudusu icin. Yugurdu lop lop yutuyor ama bu purede cigneme hareketi yapiyordu tatliskom benimGünaydın. Kızım yarın altı ayını dolduruyor. Tarhana çorbasını çok seviyor. Bugün değişiklik olsun diye yoğurt çorbası yaptım. Pirinci güzelce haşladım koydum. Çorba pişincede hem robottan hem blendırdan geçirdim ama pirinçler bütün halinde duruyor. Sizin yaptığınız nasıl oluyor az mı haşlamışım. Pirinç püre gibi ezilecek miydi. Ve pirinç kabız yapar mı. Benim bebişim zaten zor kaka yapıyor
Ya esim cok yoğun tüm sorumluluk bende kimsemizde yok. 7/24 benimle nerdeyse. Dr um kusana kdar yesin diyor. Mama aldığı için anca oyle doydugini anlatan dedi. Ben kusana kadar değil ama cocugumun tok olduğu işaretini alınca birakiyorm mamayi. Yatağı hemen yakinimda. Peki kaç saatte bir emzirmeliyim gece. Emxikte tutmuyor ki vereyim dalsin. Hemen gözlerini açıp eliyle oynamaya başlıyor gece . Vicdan azabı çekiyorum kalkıyor diye kizdim kızımaCanım bebekler henüz oturtmuyor düzenini bazen hiç uyumuyor bazen 15 dk yeterli geliyor , çok zor seni anlayabiliyorum ancak bu dönemde eşinin desteğide çok önemli 2 sen kalkıyorsan 1 eşin kalksın zaten artık çok sık yemiyordur , cevik_anne ' nin de dediği gibi çok yiyorsa sindirim zorluğu çektiği içinde olabilir ,ve her Uyandığında alma kucağına yanında olduğunu bilmesi yeter , ilk ağlamadada alma sakinleştirmeye çalış oda olmazsa kucağına alırsın, eğer diş olmadığına eminsen , muhtemelen uyku düzenini oturtmaya çalıştığı içindir, bu arada bebiş nerde yatıyor ? Sana yakın mı?
Sallasamda nafile. Durduğum an kimildamaya başlıyor. Ki sallanmayi kendide istemiyor ağlıyor diye kestim. Yalandan titretiyormBesigini sallamayi denedinmi
Gercekken normal mii. Benimle dogum yapan çoğu arkadaşm o kadar rahat ki. Üzülüyorm niye diye. Başka çocuk düşünme fikrinden uzaklastm. Eşimle muhabbet edemez olduk. Umarım geçer düzelir artk.Herkesin oyle canım bende 2 saatte bir bazen saat başı kalkiyorum bebisler acikiyo çok normal
Canim valla ben simdi ayni seyleriz yazmak icin acmistim sayfayi seninkileri okudum benim oglumun harika bir uykusu vardi geceleri 15 gun civari oluyor ayni seninki gibi bazen sabaha kadar salliyorum derdi sallanmakta degil ne istedigini de anlamiyorum uykuya daliyor 10 ya da 15 dk sonra basliyor mizmizlanmaya tekrar daliyor tekrar basliyor gunduz aglamayan cocuk butun gece agliyor bu gece agrisi mi var diye calpol verdim ama ayni devam etti uykusuzluktan artik her yerim agriyor insallah gecici bir seydir ve en kisa zamanda gecer cunku ben artik uykusuzluktan hasta oluyorumYa esim cok yoğun tüm sorumluluk bende kimsemizde yok. 7/24 benimle nerdeyse. Dr um kusana kdar yesin diyor. Mama aldığı için anca oyle doydugini anlatan dedi. Ben kusana kadar değil ama cocugumun tok olduğu işaretini alınca birakiyorm mamayi. Yatağı hemen yakinimda. Peki kaç saatte bir emzirmeliyim gece. Emxikte tutmuyor ki vereyim dalsin. Hemen gözlerini açıp eliyle oynamaya başlıyor gece . Vicdan azabı çekiyorum kalkıyor diye kizdim kızımacok zormus annelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?