2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Yakında lcw varsa değiştir birkaç tanesini küçüğüyle. Fiş olmasa da etiketle değişim yapabiliyorsun. Ben artık oradan gelenleri mevsim ve bedenine göre değiştiriyorum.
Ya Değişiyor mu öyle gelen çok aslında ya ... Olmazsa Yanımda götüreyim bakalım giderken .. Sağol :)

Ya Değişiyor mu öyle gelen çok aslında ya ... Olmazsa Yanımda götüreyim bakalım giderken .. Sağol :)

Gotir canim hediye geldi de o sekilde degisiyorlar istedigin baska birseyide alabilirsin yerine

Wooww aramiza hosgeldin hakkinda hayirlisi olsun, atilla beyle bol bol vakit gecirirsin istebu arada yaptiklarina bayildi eline saglik cok guzeller

Hayırlı olsun. Bebişinin sana en ihtiyacı olduğu zamanlar. Anne oğul tadını çıkartın

Kuzum durgun,ise baslayali 2.gun (
Allah yardımcın olsun. Zor bilirim. Ben işe başladığımda 3 ay 1 haftalıktı kızım o zaman bile hissetmişti. Uyku düzeni ilk gün değişti daha geç uyumaya başladı. Gündüz görmediği vakti telafi ediyor sanki. Her öğlen emzirmeye geliyorum bir öğlen gelemedim akşamına karnı tok olduğu halde memeye saldırdı resmen kusa kusa emdi. Anne kokusu sıcaklığı ihtiyaç. Bırakıp gitmeye alışılmıyor tabi ama Zamanla oturuyor düzen ona göre tekrar kuruluyor. 2. Gün çok yeni. Biraz daha zaman geçsin Allah sabır versin, sağlık versin

Eki Görüntüle 1632089
Ayyyy evet massallah hepsi birbirinden tatlı :)
Biri kerem mi dedi :)
anne neden ben yokum :) :) :)

Yaa şaka gibisiniz :) daha benim kızım kendi oturamıyor, hele de bazılarınız dikilmeye başlamış maşallah yokk ama ya şaşırmıcam, gözümün önünde hergün değiştiğinin farkındayım, çook çabuk gelişmeye başladı herşey :))

Kızlar allah rızası için akil verin.artik uykusuzluk cabima tak ettirdi. Kizim 5 aylık olmak üzere. Gece uykusu berbat. 8 gibi yatiyor iki saat sonrakalkmalari basliiyor. Bazen saat basi bazen 1.5 saate bir. Dalıyorum o kalkiyor. Yoruldum artk. Anne sutu ve mama veriyorum. 1 ayliktan beri mama veriyorum.bir ara uykusu o kadar iyiydi ki. Yine ayni şeyleri yapiyorun.o istemeyene kadar iciriyorum ama yok. Gündüz uykusu zaten cok az. Iki üç haftadır gece uykusu da böyle berbat olunca dayanacak gücüm kalmadı. Ne yapmaliyim lütfen yardim edin.dis falan degik

Cok doydugundan gaz yada sindirim sancisi olabilir mi?uyutmadan dus aldir benimki oyle rahat uyuyo birde tok oldugundan eminsen her uyandiginda alma biraz sallayarak sakinlestirmeyi dene aklima gelen bunlar allah hepimize kolaylik versin

Canım bebekler henüz oturtmuyor düzenini bazen hiç uyumuyor bazen 15 dk yeterli geliyor , çok zor seni anlayabiliyorum ancak bu dönemde eşinin desteğide çok önemli 2 sen kalkıyorsan 1 eşin kalksın zaten artık çok sık yemiyordur , cevik_anne ' nin de dediği gibi çok yiyorsa sindirim zorluğu çektiği içinde olabilir ,ve her Uyandığında alma kucağına yanında olduğunu bilmesi yeter , ilk ağlamadada alma sakinleştirmeye çalış oda olmazsa kucağına alırsın, eğer diş olmadığına eminsen , muhtemelen uyku düzenini oturtmaya çalıştığı içindir, bu arada bebiş nerde yatıyor ? Sana yakın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…