Ya Değişiyor mu öyle gelen çok aslında ya ... Olmazsa Yanımda götüreyim bakalım giderken .. Sağol :)Yakında lcw varsa değiştir birkaç tanesini küçüğüyle. Fiş olmasa da etiketle değişim yapabiliyorsun. Ben artık oradan gelenleri mevsim ve bedenine göre değiştiriyorum.
Bende :)cıks sevemedim
Tamam elbise alacam :) bakalım nasıl bişi bulacam :) lcw da bişi yok diyorlar dün gelen misafirler ordan almış hediye
Işte bunlar BÜYÜKLER :)Eki Görüntüle 1632528 Eki Görüntüle 1632529 Eki Görüntüle 1632530
Merhaba kızlar biz hala hoteldeyiz kızım denizi Cook sevdi
Ya Değişiyor mu öyle gelen çok aslında ya ... Olmazsa Yanımda götüreyim bakalım giderken .. Sağol :)
kızlar ben size dün söylemeyi unuttum...
ani bir kararla işten ayrıldım. güzel bir teklif almazsam 2016'ya kadar çalışmayı düşünmüyorum :)
artık evimin kadını, çocuklarımın anası olacağım
Hayırlı olsun. Bebişinin sana en ihtiyacı olduğu zamanlar. Anne oğul tadını çıkartınkızlar ben size dün söylemeyi unuttum...
ani bir kararla işten ayrıldım. güzel bir teklif almazsam 2016'ya kadar çalışmayı düşünmüyorum :)
Harikaaabugün işe gitmeyince bir boşluğa düştüm, evet..
ama kendimi oyalacak süper uğraşlar buldum
olmuşlar mı?
Allah yardımcın olsun. Zor bilirim. Ben işe başladığımda 3 ay 1 haftalıktı kızım o zaman bile hissetmişti. Uyku düzeni ilk gün değişti daha geç uyumaya başladı. Gündüz görmediği vakti telafi ediyor sanki. Her öğlen emzirmeye geliyorum bir öğlen gelemedim akşamına karnı tok olduğu halde memeye saldırdı resmen kusa kusa emdi. Anne kokusu sıcaklığı ihtiyaç. Bırakıp gitmeye alışılmıyor tabi ama Zamanla oturuyor düzen ona göre tekrar kuruluyor. 2. Gün çok yeni. Biraz daha zaman geçsin Allah sabır versin, sağlık versinKuzum durgun,ise baslayali 2.gun(
Eki Görüntüle 1632089
Ayyyy evet massallah hepsi birbirinden tatlı :)
Biri kerem mi dedi :)
anne neden ben yokum :) :) :)
Cok doydugundan gaz yada sindirim sancisi olabilir mi?uyutmadan dus aldir benimki oyle rahat uyuyo birde tok oldugundan eminsen her uyandiginda alma biraz sallayarak sakinlestirmeyi dene aklima gelen bunlar allah hepimize kolaylik versinKızlar allah rızası için akil verin.artik uykusuzluk cabima tak ettirdi. Kizim 5 aylık olmak üzere. Gece uykusu berbat. 8 gibi yatiyor iki saat sonrakalkmalari basliiyor. Bazen saat basi bazen 1.5 saate bir. Dalıyorum o kalkiyor. Yoruldum artk. Anne sutu ve mama veriyorum. 1 ayliktan beri mama veriyorum.bir ara uykusu o kadar iyiydi ki. Yine ayni şeyleri yapiyorun.o istemeyene kadar iciriyorum ama yok. Gündüz uykusu zaten cok az. Iki üç haftadır gece uykusu da böyle berbat olunca dayanacak gücüm kalmadı. Ne yapmaliyim lütfen yardim edin.dis falan degik
Oleyyyyy bende olsammı acaba?? :))kızlar ben size dün söylemeyi unuttum...
Yerimmm çok güzel olmuşşşbugün işe gitmeyince bir boşluğa düştüm, evet..
ama kendimi oyalacak süper uğraşlar buldum
olmuşlar mı?
Canım bebekler henüz oturtmuyor düzenini bazen hiç uyumuyor bazen 15 dk yeterli geliyor , çok zor seni anlayabiliyorum ancak bu dönemde eşinin desteğide çok önemli 2 sen kalkıyorsan 1 eşin kalksın zaten artık çok sık yemiyordur , cevik_anne ' nin de dediği gibi çok yiyorsa sindirim zorluğu çektiği içinde olabilir ,ve her Uyandığında alma kucağına yanında olduğunu bilmesi yeter , ilk ağlamadada alma sakinleştirmeye çalış oda olmazsa kucağına alırsın, eğer diş olmadığına eminsen , muhtemelen uyku düzenini oturtmaya çalıştığı içindir, bu arada bebiş nerde yatıyor ? Sana yakın mı?Kızlar allah rızası için akil verin.artik uykusuzluk cabima tak ettirdi. Kizim 5 aylık olmak üzere. Gece uykusu berbat. 8 gibi yatiyor iki saat sonrakalkmalari basliiyor. Bazen saat basi bazen 1.5 saate bir. Dalıyorum o kalkiyor. Yoruldum artk. Anne sutu ve mama veriyorum. 1 ayliktan beri mama veriyorum.bir ara uykusu o kadar iyiydi ki. Yine ayni şeyleri yapiyorun.o istemeyene kadar iciriyorum ama yok. Gündüz uykusu zaten cok az. Iki üç haftadır gece uykusu da böyle berbat olunca dayanacak gücüm kalmadı. Ne yapmaliyim lütfen yardim edin.dis falan degik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?