Yaaa cok uzuldum.o kadar iyi anlıyorm ki . Bende btmis haldeyim.iki saat uyusam kendime gelecgm ama yol. Gunduzler neyse diyorum artk geceden korkar oldm.rabbim yardımcımız olsun.Canim valla ben simdi ayni seyleriz yazmak icin acmistim sayfayi seninkileri okudum benim oglumun harika bir uykusu vardi geceleri 15 gun civari oluyor ayni seninki gibi bazen sabaha kadar salliyorum derdi sallanmakta degil ne istedigini de anlamiyorum uykuya daliyor 10 ya da 15 dk sonra basliyor mizmizlanmaya tekrar daliyor tekrar basliyor gunduz aglamayan cocuk butun gece agliyor bu gece agrisi mi var diye calpol verdim ama ayni devam etti uykusuzluktan artik her yerim agriyor insallah gecici bir seydir ve en kisa zamanda gecer cunku ben artik uykusuzluktan hasta oluyorum
Ya esim cok yoğun tüm sorumluluk bende kimsemizde yok. 7/24 benimle nerdeyse. Dr um kusana kdar yesin diyor. Mama aldığı için anca oyle doydugini anlatan dedi. Ben kusana kadar değil ama cocugumun tok olduğu işaretini alınca birakiyorm mamayi. Yatağı hemen yakinimda. Peki kaç saatte bir emzirmeliyim gece. Emxikte tutmuyor ki vereyim dalsin. Hemen gözlerini açıp eliyle oynamaya başlıyor gece . Vicdan azabı çekiyorum kalkıyor diye kizdim kızımacok zormus annelik
Amin cnmAllah yardımcın olsun. Zor bilirim. Ben işe başladığımda 3 ay 1 haftalıktı kızım o zaman bile hissetmişti. Uyku düzeni ilk gün değişti daha geç uyumaya başladı. Gündüz görmediği vakti telafi ediyor sanki. Her öğlen emzirmeye geliyorum bir öğlen gelemedim akşamına karnı tok olduğu halde memeye saldırdı resmen kusa kusa emdi. Anne kokusu sıcaklığı ihtiyaç. Bırakıp gitmeye alışılmıyor tabi ama Zamanla oturuyor düzen ona göre tekrar kuruluyor. 2. Gün çok yeni. Biraz daha zaman geçsin Allah sabır versin, sağlık versin
Kizlar uyku egitimi yapan varmi. Ben aksam basladim ferber yontemine biraz zor oldu ama uyudu, simdi de o sekilde uyuttum ve aksama gore cok kisa surede uyudu. Uyku sisteminin tam oturmasi 4-7 gun arasinda olurmus insallah bizdede hemen rayina oturur. Surekli besik sallamaktan yoruldum yavrum kendi kendine uyur insallah. Bu sureci atlatayim yazarim asama asama ne yaptigimi, ama en onemlisi sabir ve irade
Yaaa cok uzuldum.o kadar iyi anlıyorm ki . Bende btmis haldeyim.iki saat uyusam kendime gelecgm ama yol. Gunduzler neyse diyorum artk geceden korkar oldm.rabbim yardımcımız olsun.
Benim de öyle canım ya.2 saate bir kalkıyor.8 de yatıyorsa 10,12,2,4,6 canıma okuyor.Her kalktığındada emiyor.Ona süt yetiştirecem diye elimde su şişesiyle dolaşıyorum :))Kızlar allah rızası için akil verin.artik uykusuzluk cabima tak ettirdi. Kizim 5 aylık olmak üzere. Gece uykusu berbat. 8 gibi yatiyor iki saat sonrakalkmalari basliiyor. Bazen saat basi bazen 1.5 saate bir. Dalıyorum o kalkiyor. Yoruldum artk. Anne sutu ve mama veriyorum. 1 ayliktan beri mama veriyorum.bir ara uykusu o kadar iyiydi ki. Yine ayni şeyleri yapiyorun.o istemeyene kadar iciriyorum ama yok. Gündüz uykusu zaten cok az. Iki üç haftadır gece uykusu da böyle berbat olunca dayanacak gücüm kalmadı. Ne yapmaliyim lütfen yardim edin.dis falan degik
Barikatlar kurulmuş :)) maşallah .. Doğum tarihi ne ..
Ben aldım veriyorum canım ARI mama ...seviyor bi şekilde yiyor. . Sabah akşamda biberon Mama.. Ekledim ben senioglum oturmaya basladi tabi uzun sure degil.bir sure durabiliyor sonra yanlara yigilma oluyoo...bu arada 6.5 ayligiz ...ari mama kullanan varmi ? degisiklik olsun diye aldim.oglum sevdi.icinde seker var.tabi tadi diger mamalara gore hafif tatli.ara ara versemmi acaba .cok kararsiz kaldim
Ben aldım veriyorum canım ARI mama ...seviyor bi şekilde yiyor. . Sabah akşamda biberon Mama.. Ekledim ben seni
Fiyatları ne kadar ?Bu yürüteçlere bayıldı.Zor ayırdım valla :))
50 den başlıyor artarak gidiyor.Üstündeki oyuncakların şatafatına göre değişiyor sanırım canım :))Fiyatları ne kadar ?
Maşallah ona.Gelişimi iyi olsun boyu uzar sonra.Benim ki de hep minyon kategorisine giriyor.Bende 18 nde 6 ay kontrolüne götürecem.Bugün 6. Aylık olduk .. Ölçümlerimiz.
Kilo 6,850
Boy 62
Baş 41
Minyonuz,, küçüğüz . Miniğiz. Ufak tefeğiz, ama gelişimimiz güzel :)
Bu bindiği ne kadar markası ne ? Nette varsa sipariş ederim bende :)50 den başlıyor artarak gidiyor.Üstündeki oyuncakların şatafatına göre değişiyor sanırım canım :))
2,800 dü doğum kilomuz Dr normal iyi dedi .. Tabi anne olarak bana küçük geliyor :) ama ba ba demeye başladı .. Kollarından tutarak baya güzel adımlar atıyor .. Koltuğa yasladım dün baya durdu ayağının üstünde ... Dönmeleri zaten var .. Emekleme de peşinden gelir sanırım.. Zamanı gelince herşeyi yapıyor bunu gördüm yani ..Maşallah ona.Gelişimi iyi olsun boyu uzar sonra.Benim ki de hep minyon kategorisine giriyor.Bende 18 nde 6 ay kontrolüne götürecem.
Canım senin bebişle bizim ki 6 aylık oldular bugün :)kasık mama olarak herro baby aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?