2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Yaaa cok uzuldum.o kadar iyi anlıyorm ki . Bende btmis haldeyim.iki saat uyusam kendime gelecgm ama yol. Gunduzler neyse diyorum artk geceden korkar oldm.rabbim yardımcımız olsun.

oyyy kuzum benim :) elleriyle oynuyorlar yaa kıyamam :) demekki ayrımı yapamamış daha olcak öyle şeyler az sabır , yok kızma ,sende haklısın uykusuz olunca elinde olmuyor insanın , hele birde sadece sen ilgileniyorsan zor, ama madem ağlamıyor bırak uyanık kalsın konuşsun eliyle oynasın, ben kendimden örnek vereyim , bebeğimin beşiği hemen yanı başımda gık dese gözümü açınca görüyorum naptığını,gecede onda uyanık olsa bile ona koyuyorum , anlasın diye yatağını, normalde 6 buçukta kalkardı , şimdi sabah 5 de ayakta ama karnı toksa, kalkmıyorum, oda beni gördüğü için ağlamıyor, o elleriyle oyunuyor emziğiyle oyunuyor, mızmızlanırsa küçük bir oyuncağı var onu eline veriyorum azda onla oynuyor, çok sıkılınca belli ediyor zaten , sonra kalkıp hazırlanıyoruz :) kucağıma alıştırmadım hiç ,zaten oda sevmiyor kucağı :) aksi olsa zor olurdu , ayrıca kusana kadar yesin olayını anamadım o nedemek yaa , tamam doyunca anlarsın istemez zaten dese anlayacağımda , bu biraz garip olmuş, her acıktığında emzirebilirsin ancak eğer mama yiyorsa en az 3 saat geçmesi gerekiyor , bizim doktorumuz şöyle birşey demişti , eğer bir saatte bir bebeğe mama verirseniz o 1 saat içeriisnde bebek daha tam öğütemediği için çökelek diye tabir ettiğimiz şeyin üzerine yeni bir yiyecek girer ve o çocuğun sindirimini zorlaştırır, ha tabi bu arada verdiğin ölçüye görede değişir, mesela 150 cc veriyorsan eğer acıkıp kalkmıyorsa 4-5 saat normalmiş, bebeğin zaten onun sinyallerini verecektir,

burda sana öyle yap, böyle yap ,bu iyi ,bu kötü diye birşey diyemem ama benim yaptıklarım bunlar, sen çocuğunu daha iyi tanırsın, yeme konusunda ona göre haraket etmen en mantıklısı, uyku konusuna gelince yukarda dediğim gibi yapabilirsin ancak bir bebein gece gündüz hiç uyumaması normal olmayabilir,doktora sordun mu?

Kizlar uyku egitimi yapan varmi. Ben aksam basladim ferber yontemine biraz zor oldu ama uyudu, simdi de o sekilde uyuttum ve aksama gore cok kisa surede uyudu. Uyku sisteminin tam oturmasi 4-7 gun arasinda olurmus insallah bizdede hemen rayina oturur. Surekli besik sallamaktan yoruldum yavrum kendi kendine uyur insallah. Bu sureci atlatayim yazarim asama asama ne yaptigimi, ama en onemlisi sabir ve irade

Amin cnm

ya ben böyle bir yazı okudum ama bilemedim :S

http://www.milliyet.com.tr/-uyku-egitimi-nin-zararlari-pembenar-detay-bebek-1563678/

Yaaa cok uzuldum.o kadar iyi anlıyorm ki . Bende btmis haldeyim.iki saat uyusam kendime gelecgm ama yol. Gunduzler neyse diyorum artk geceden korkar oldm.rabbim yardımcımız olsun.

Canım aklıma geldi benim bebeğim elinde çarşaf , yorgan, ağız bezi vs birşeyle gözlerini kapatmadan uyumuyor,ben çekiyorum o çekiyor :) illa elinde birşey olacak, sonuç olarak ben tülbent gibi küçük ağız bezeleri var, ondan veriyorum eline,uyuyunca alıyorum kapatmasın yüzünü falan diye, belki seninkide böyle birşeye ihtiyaç duyabilir , bunun için sana özel msj attım belki öyle birşey deneyebilirsin

Benim de öyle canım ya.2 saate bir kalkıyor.8 de yatıyorsa 10,12,2,4,6 canıma okuyor.Her kalktığındada emiyor.Ona süt yetiştirecem diye elimde su şişesiyle dolaşıyorum :))

Kızlar geçen gün bebişle avm ye gittim.Nasıl çığlıklar atıyor,herkeze kıkırdıyor;çok komikti.Dedim acaba az mı çıkarıyorum.Ama hergün mutlaka dışarı çıkarıyorum,parka gidiyoruz,marketlere sokuyorum.Mesela önünden biri mi geçiyor basıyor çığlığı,o kişi dönüp bakıncada gülmeye başlıyor.Mağazalara girincede bir bağırış bir bağırış.Keyfinden yapıyor ama :))

Ben aldım veriyorum canım ARI mama ...seviyor bi şekilde yiyor. . Sabah akşamda biberon Mama.. Ekledim ben seni

Bugün 6. Aylık olduk .. Ölçümlerimiz.
Kilo 6,850
Boy 62
Baş 41

Minyonuz,, küçüğüz . Miniğiz. Ufak tefeğiz, ama gelişimimiz güzel :)
Maşallah ona.Gelişimi iyi olsun boyu uzar sonra.Benim ki de hep minyon kategorisine giriyor.Bende 18 nde 6 ay kontrolüne götürecem.

Maşallah ona.Gelişimi iyi olsun boyu uzar sonra.Benim ki de hep minyon kategorisine giriyor.Bende 18 nde 6 ay kontrolüne götürecem.
2,800 dü doğum kilomuz Dr normal iyi dedi .. Tabi anne olarak bana küçük geliyor :) ama ba ba demeye başladı .. Kollarından tutarak baya güzel adımlar atıyor .. Koltuğa yasladım dün baya durdu ayağının üstünde ... Dönmeleri zaten var .. Emekleme de peşinden gelir sanırım.. Zamanı gelince herşeyi yapıyor bunu gördüm yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…