2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar hotel de ne çıkarsa kızıma uygun yediriyorum önceden tatlı olmayan mamaları yemezdi simdi yoğurtlu pilav yiyor :) cocuk menüsü de var o cok güzel bebekler icin de .

Kızlar hotel de ne çıkarsa kızıma uygun yediriyorum önceden tatlı olmayan mamaları yemezdi simdi yoğurtlu pilav yiyor :) cocuk menüsü de var o cok güzel bebekler icin de .

ayy maşallah kuzuşa , valla bende yediriyorum ,tuz şeker hariç :)

Slmlar biz minyon 2015 mart bebek anneleri diye bulussak mi?insan anne olunca saglikli olsun diyorda yine bi ici burkulmuyor degil.Bir sorum olacakti Ari mamanin kilosuna faydasi oldu mu sence ne kadar zamandir kullaniyorsun.
Bence oldu çünkü iki ay kullanıyorum 500 gr Aldı demek ki onu filan vermeseydim yine 200/300 gr alacak yine düşük gidecektik

herkese iyi akşamlar kızlar.Hamilelik sürecinden az cok tanıyorum sizleri.benim bebişim de 21 martta dogmustu.artık 6 aylık olduk diyebilirim.ek gıdaya geçmeye calışıyorum ama zor olacak gibi.bir kaç haftadır meyveleri ve yogurdu tattırıyordum.bugün ilk defa düzenli bi şekilde başlıyayım dedim ama yemedi pek.akşam üstü tarhana yedirmeye çalıştım yemeyince yoğurdu denedim onu da yemedi.sizler ek gıdaya başladıysanız nasıl başardınız.önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Bir de dün 6 aylık kontrolüne götürdük.doktor kum doküyo olabilir dedi.ultrason ve idrar tahlili istedi.idrar temiz çıktı.kum döktüğü için bol sıvı ver dedi.bir de ultrason sonucunda sağ böbrekte kısmi rotasyon izlendi yazıyor.doktor bunun şekil bozukluğu olduğunu doğuştan geldiğini söyledi.bi sorun çıkarmaz dedi ama içim çok kötü oldu.sizler ultrason sonucunda böyle bir şey duydunuz mu.başka doktora da götürmeye karar verdim.inşallahh hayırlı şeyler söyleyip içimi rahatlatırlar.

Dun gittim cok sukur birsey yok. Smear alindi. Sezaryen izim cok cok iyi dedi, iltihap yok, mantar yok, rahim toparlanmis. Adet henuz gormedim. bu baska bir doktordu, iyi ki geldin bilincli anneleri severim dedi :) sonraki kontrol bir sene sonra.
Ben de cok dikkat ederim aslinda ama esim benim ufacik biseye doktora gittigimi soylerdi. Bende biraktim gitmeyi. :) ona gore kizimizi da her ay dr a goturmek gereksiz.

Sen ona bakma canim, kontrol bu, dogum yaptin rahimin koca bir karpuz kadar oldu bir bebek barindirdi. Parmagini kestin diye gitmiyorsun ki...bebege gelince, ben her ay goturmedim doktora. 2-4-6-9-12-18-24 aylarda doktor kontrolu onerildi. Onun disinda ilk aylar kilo olcumu icin saglik ocagina ugradik sadece.

ben üstünü örtemiyorum ya çok pozisyon değiştiriyor gece. örtü hep dolanıyor vucuduna. şimdilik uzun kollu ve patikli pijama giydiriyorum. kışında uyku tulumu kullanırım heralde. bu arada benimki de 2 gecedir hırlıyor diye eczaneden burun damlası ve temizleme hortumu aldım ama bu durumdan attila hiç hoşlanmadı

Benim kiz da biseyler ariyor. Ben her seferinde onu emzige alistirmadigim icin pisman oluyorum. Kucukken ben de elimde tulbemtle onu koklaya koklaya uyurmusum.

richard ferber yöntemi, çocuğun psikolojisini bozuyor ve cocugun anne babaya karsı güvenini zedeliyor diye biliyorum..

Merhaba kızlar nasilsiniz ? Bebislerin gece uykusu nasıl ? Biz çok fena olduk surekli uyanip meme istiyoruz saat başı beslenme iyi değil diyorlar ama oğlum çığlık çığlığa ısrarla memeden başka bişeyle sakinlesmiyor. Vee bizim dişimiz belirdi. Uc dort gündür beyazlamisti bugün elimi sürünce farkettim. Erken mi acaba üzüldüm insanlar aa erken deyince. Inşallah dişten dolayidir artik eskiye döner gece uykularimiz.

kızlar attila bildiğin baba diyor. bazen de abla diye bişiler mırıldanıyor. çok moralim bozuk. evde paso "anneeee annnee annn neee" diye heceliyorum kendi kendime. çocuk gitti "baba" dedi ilk yaaa!!! ağlarken bile "bababababababaa" diye ağlıyor yeminle

Aynisi bizde de var bababbaba ve abba diye biseyler geveliyo bazende ebuvva diyo o ne demek hiç bilemiyorum

Merhaba güzel anneler uzun zaman oldu girmeyeli. Maşallah bazı bebişler konuşmaya Başlamış darısı bizimkinin başına :))) zaman ne kadar çabuk geçmiş galiba ben artık sevgisini tepkileriyle Gösteren bebeğimi daha çok seviyorum. Rabbim emanetlerini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…