- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Ay hadi inşallahBızımkı hıc sevmedı bende denızden su getırıp ısıtıp onla yıkıyorum, yazın denıze gıren cocuk kışın hasta olmazmış
Ekledim canım havalıkızkizlar instgram dan bana da ulasin tanisalim.sizleri merak ediyorum..nghnktrc benimki
Sağol canım bakayım :)114.90 mış sitesinde buldum şimdi canım.Vak vak yürüteç diye geçiyor.
Öyle valla:) Kuzucuklar büyüyorvalla cnm ,zaman ne cabuk geçiyor
Kızlar hotel de ne çıkarsa kızıma uygun yediriyorum önceden tatlı olmayan mamaları yemezdi simdi yoğurtlu pilav yiyor :) cocuk menüsü de var o cok güzel bebekler icin de .
Bence oldu çünkü iki ay kullanıyorum 500 gr Aldı demek ki onu filan vermeseydim yine 200/300 gr alacak yine düşük gidecektikSlmlar biz minyon 2015 mart bebek anneleri diye bulussak mi?insan anne olunca saglikli olsun diyorda yine bi ici burkulmuyor degil.Bir sorum olacakti Ari mamanin kilosuna faydasi oldu mu sence ne kadar zamandir kullaniyorsun.
Yagmur muEkledim canım havalıkız
Ben de cok dikkat ederim aslinda ama esim benim ufacik biseye doktora gittigimi soylerdi. Bende biraktim gitmeyi. :) ona gore kizimizi da her ay dr a goturmek gereksiz.Dun gittim cok sukur birsey yok. Smear alindi. Sezaryen izim cok cok iyi dedi, iltihap yok, mantar yok, rahim toparlanmis. Adet henuz gormedim. bu baska bir doktordu, iyi ki geldin bilincli anneleri severim dedi :) sonraki kontrol bir sene sonra.
kizlar instgram dan bana da ulasin tanisalim.sizleri merak ediyorum..nghnktrc benimki
Benim kiz da oyle yapiyor bazen. Ben de henuz cozemedim. Ama bir onceki kontrollerde doktorumuza gece beslenmesini sordugumda birak istedigi kadar uyusun meme icin uyandirma, zaten 6 aylik olunca saat basi uyanmaya baslar demisti. Ozaman da her uyanmasinda emzirmeyeceksin yoksa oyle alisir yanlis olur demisti. Aclik uyanmalari degilmis yani, zamanla gecen birsey. Ben sakinlestirip tekrar uyutuyorum emzirme programimi da degistirmedim. Dun gece oyle yapmadi mesela, fark olarak da tulum pijama giydirip ustunu orttum baya sicak sicak uyudu. Azcik sumugu vardi diye terle atar belki umit ettim. Iyi de gelmis, yavrum bu sabah sumuklu degildi :)
Benim kiz da biseyler ariyor. Ben her seferinde onu emzige alistirmadigim icin pisman oluyorum. Kucukken ben de elimde tulbemtle onu koklaya koklaya uyurmusum.Canım aklıma geldi benim bebeğim elinde çarşaf , yorgan, ağız bezi vs birşeyle gözlerini kapatmadan uyumuyor,ben çekiyorum o çekiyor :) illa elinde birşey olacak, sonuç olarak ben tülbent gibi küçük ağız bezeleri var, ondan veriyorum eline,uyuyunca alıyorum kapatmasın yüzünü falan diye, belki seninkide böyle birşeye ihtiyaç duyabilir , bunun için sana özel msj attım belki öyle birşey deneyebilirsin
Kizlar uyku egitimi yapan varmi. Ben aksam basladim ferber yontemine biraz zor oldu ama uyudu, simdi de o sekilde uyuttum ve aksama gore cok kisa surede uyudu. Uyku sisteminin tam oturmasi 4-7 gun arasinda olurmus insallah bizdede hemen rayina oturur. Surekli besik sallamaktan yoruldum yavrum kendi kendine uyur insallah. Bu sureci atlatayim yazarim asama asama ne yaptigimi, ama en onemlisi sabir ve irade
Aynisi bizde de var bababbaba ve abba diye biseyler geveliyo bazende ebuvva diyo o ne demek hiç bilemiyorumkızlar attila bildiğin baba diyor. bazen de abla diye bişiler mırıldanıyor. çok moralim bozuk. evde paso "anneeee annnee annn neee" diye heceliyorum kendi kendime. çocuk gitti "baba" dedi ilk yaaa!!! ağlarken bile "bababababababaa" diye ağlıyor yeminle
Gerci hesabim eski ama yeni yeni kullanmaya basladim dahabenim instagram: elifowski ama seni takip etmicem cunku hiiiç gönderin yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?