2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

canım akşam başlama, ben ilk meyvelerle başladım her 3 gün 1 meyve verdim, çorbayı öğlenleri ver ilk etapta, akşaam verirsen tok olabilir.

yok yok biz daha düz emekleyemiyoruz hala geri geri gidiyor. dişimiz de yok daha. ilklerin adamı olamayacagızzz :)

yaa o sizdede mi var, bizimkide geri geri gidiyor bizdede diş yok henüz, evet ilklerin adamı siz değilsiinizo belli oldu :) ilklerin adamı kim bu konuda ozaman??

yok yok biz daha düz emekleyemiyoruz hala geri geri gidiyor. dişimiz de yok daha. ilklerin adamı olamayacagızzz :)

İlklerin adamı Keremmiş yaa :))

yaa bu çok iyiymiş nerden aldınn? Almanyadan mı geldi?

yaa bu çok iyiymiş nerden aldınn? Almanyadan mı geldi?

almanya'da çok kullanılıyor bu kaplar. hem biberon maması içinde ideal. her kaba kaç ölçek kullanacaksan koyuyorsun, kullanacağın zaman direkt biberona boşaltıyorsun. öle kaşıkla uğraşmıyorsun. rahat yani hem derli toplu. burada birkaç yere sordum yoktu. almanyadan teyzeme sipariş ettim. almış babylove marka. gönderecek. bu fotosunu koyduğum ne marka bilmiyorum netten buldum öyle.

burda sadece süt tozu konanlardan varmış , ama öğün yemekleiri koyulabiliyormu acaba? çorba gibi mesela?

burda sadece süt tozu konanlardan varmış , ama öğün yemekleiri koyulabiliyormu acaba? çorba gibi mesela?

Çünkü bazen dışarı çıkıyoruz öğle saatlerine denk geliyor mecburen mama veriyorum , böyle birşey bulur isem koyarım çorbasını vs veririm

canım akşam başlama, ben ilk meyvelerle başladım her 3 gün 1 meyve verdim, çorbayı öğlenleri ver ilk etapta, akşaam verirsen tok olabilir.
Canim ya ben de meyvelerle basladim, muz, şeftali, armut, elma ne versem çok güzel yedi. Hatta yoğurtta da bir sikinti yasamadik. İs sebzeye gelince beyefendi tiksinir tarzda öguruyor. Sözünü dinleyip öğle vakti deneyecegim bir de ☺

İlklerin adamı Keremmiş yaa :))
Yok cnm kerem ilklerin adami degil :) ama emekleme konusunda ilk. Konusma konusunda ilk sayilir cokkk uzun zamandir inga kelimesini soyluyo :) baba diyen birsuru kisi var kerem ilk degil o konuda :) oturma da belki bizimkinden once yapan vardir onu bilmiyorum. Ama ben destekli hic oturtmadim sayilir emekledikten sonra oturmasini kuvvetlendirdi

canım yaptığımın hepsini yemedi, 1-2 çay kaşığı anca :) ama yine de çok sevindim ben, ilk günkü durumdan sonra tabi :) ilk gün hiç yutamadı bile, birazını söylenirken yuttu ve sonrasında öğürtü geldi çıkardı hepsini.

kimmmm ozaman yaw :) bizimkide sadece destekle oturuyor , öyle emekleme vs yok aynen uzuan zamandır au dau vs kendince anlamlı şeyler söylüyor , emekleme ,ayakta durma vs ncık hiç yok

Ben tam olarak bu sekilde yapmiyorum ilk gece yatagina yarirdim optum kokladim yaninda durdum aglayinca kucagima alip sakinlestirdim yine yatirdim oksadim sessiz konustum o sekilde uyudu. Simdi kucagima almiyorum ama yaninda duruyorum sirtini oksuyorum o sekilde sakinlesip hemen uyuyor. Diger turlusunu bende yapamam dayanamam o kadar aglsmasina

Fotolarını koyabilir misIn?

Ben ilk önce püre yapıp vermeye çalıştım pek sevmedi.corbayı da yemedi. 2 gündür Çorba püre arası kıvamda yapıyorum güzel yiyor maşallah . Ilk gun patates, Havuç, fasulye Yaptım. Bugün de fasulye yerıne pırasa koydum. Bunu daha güzel yedi. Yavaş yavaş alışscaklar inşallah.

merhaba,
teyzenizin aldıgı yeri ogrenip yazabilir misiniz mumkunse, ya da bu resmini koydugunuz markanin web sayfasi linkini?

kizim ters emekliyor ben boyle birsey hic gormemis duymamistim cok saskinim
desteksiz oturuyor, elinden tutunca kısa bir süre duruyor ayakta ama pek konuskan degil sadece ciglik atiyor arada cosunca
bu konuda evde baska cocugu da olanlar avantajda gibi. bebişler daha cok konusma dinliyor duyuyorlar
bir de dis yok henuz ama kabarikligi var altta. bu kabarikliktan sonra ne surede cikiyorsa artik yakında gelecek gibi
takipteyiz

Benim hala oglunun kizi da öyle emekliyormus cnm vakti zamaninda. Bizimki 5 ay 3 haftalikken tam emekledi. One gidiyo istediginde donup baska yone gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…