Guzel olmasına güzelde çok tehlikeli zaten 5 dk bile durmadan gidicez.
Et derken tam olarak ne ve nasil veriyorsun, ben et henuz vermedim erken degilmi
Canim yolunuz acik olsun Allah yardimciniz olsun, insallah sorunsuz yolculuk ve tatil yasarsiniz. Guzel sacli tosbisi cok cok opuyorun
deneyeyim bakalım dün gece çok ağladı yarım saate bir uyandı nerdeyse kucağıma alıyorum sakinleşiyor uyuyo yatırınca yine ağlıyo inş düzene girer gündüz uykusunda da yatağına yatrdm bgn hep yine yarım saat ancak uyudu normalde 3 saat bile uyurCanim benim kizimda sallanarak uyuyordu ve besigi sallanmiyo kucuk besik aldik sallanan onda uyutup besigine koyuyordum. Bir haftadir uyku egitimine basladik iyi gidiyor cok sukur sanada tavsiye ederim. Ilk geceler zor oluyo ama sonra duzene giriyo. Sakince konus anlat ona durumu sev oksa, op kokla yatir yatagina aglayinca al yine ayni seyleri yap yatir biyle boyle basladim ben simdi kucagima almiyorum opuyorum konusuyorum, kizim uyku saati geldi sen yataginda uyuyabilirsin Allah raharlik versinn diyorum yatiriyorum sonra cikiyorum odadan, tabi basta orda duruyordum asama asama uzaklastim. Sende ayni sekilde alistirabilirsin ama en onemli olan sey bu durumu devam ettirmek
Allah yardimciniz olsun canim, sizin ve tum ulkumizin insallah en kisa zamanda her sey yoluna girerKızlar yarın yola cikcaz doğudan batıya bi yolculuk olcak.lütfen bol bol dua edin bizim için.kobani olaylarında mahsur kalmıştık yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.dualarinizi eksik etmeyin sizlerinduduası kabul olur bi melek buyutuyosunuz.
Bazen oluyor canim oyle tolga da 10 15 gun oyleydi simdi duzeldi cok sukurdeneyeyim bakalım dün gece çok ağladı yarım saate bir uyandı nerdeyse kucağıma alıyorum sakinleşiyor uyuyo yatırınca yine ağlıyo inş düzene girer gündüz uykusunda da yatağına yatrdm bgn hep yine yarım saat ancak uyudu normalde 3 saat bile uyur
Amin canim inş saolasinAllah yardimciniz olsun canim, sizin ve tum ulkumizin insallah en kisa zamanda her sey yoluna girer
Annemler bir süre önce Hatay dan ağrıya gittiler çok korktular ama çok şükür ulaştılar. Biz ordan gelirken cesaret edemedik canım uçakla geldik. Allah yardımcın olsun canim içini ferah Tut Allah büyükBatmandan hataya gidicez canim.urfa mardin diyarbakır gecicegimiz yerler.
Batmandan hataya gidicez canim.urfa mardin diyarbakır gecicegimiz yerler.
bizimki yatağını sevmiyor yaaBazen oluyor canim oyle tolga da 10 15 gun oyleydi simdi duzeldi cok sukur
ya biz de aynıyız bgn uykudan bi uyandı 38.5 ateş ama ilaç verince düştü dişten mi acaba huy mu değişiyoKızlar Attila'nın uykusu iyice zıvanadan çıktı ya ne güzel uyurdu şimdi ise çok geç yatıyor 1-1,5 gibi ve saatte bir uyaniyorsabah 8,5'tan sonra saat öğlen 2'ye kadar ise hic uyumuyor. Bazen uyusun diye dışarı çıkarıyorum arabasıyla cok uykusuz ve halsiz kaliyorum bende. Iyi ki isten ayrilmisim yoksa cidden mahvolurdum. Hayir bi de uykusundan çığlık atarak uyanıyor..sakinlesmeside uzun suruyor. napıcam bilmiyorum
Bu meyveleri once tek tek denemek gerekmiyor mu? Bir de haslaninca eziyor musun onlari yoksa jellesiyor mu? Nasil yutacak yaniKızlar ek gıdaya yavaş yavaş geçiyoruz. Tariflerimizi de paylaşalım burada. Ben bir tarif vereyim. 5-6 kuru üzüm, 2 kuru Kayısı, 1 kuru incir, bir tatlı kaşığı pirinç unu, 1 tatlı kaşığı irmik. Önce bir bardak suyla kuruları haşlayın. Ayrı bir kapta yine bir bardak suyla irmik ve pirinç unu kaynatın, üzerine haşladıklarınızı koyun. Süper güzel oluyor, TADI Aşure gibi. Çocuğa da inanılmaz faydalı.
deneyeyim bakalım dün gece çok ağladı yarım saate bir uyandı nerdeyse kucağıma alıyorum sakinleşiyor uyuyo yatırınca yine ağlıyo inş düzene girer gündüz uykusunda da yatağına yatrdm bgn hep yine yarım saat ancak uyudu normalde 3 saat bile uyur
Alisir insallah benim oglumda daha 1 aydir ancak yatiyordur ben uykusunun en agir oldugu zamanlar koyarak alistirdim yine de sabaha karsi yatagimzin ustunde cingene besigi var ona aliyorum sallamak icin yoksa cok erken kalkiyorbizimki yatağını sevmiyor yaa
kafayı yeme saatlerimiz başladıAlisacak o da annesi, ama tam uyumadan yatagina koy ki orada uykuya dalsin ve orada yattiginin farkina varsin o zaman uyaninca cok aglamaz
Amin canim saol burda havaalanı aylardır kapalı öyle bi imkânımız da yok maalesef.allah sonumuzu hayretsinB
Annemler bir süre önce Hatay dan ağrıya gittiler çok korktular ama çok şükür ulaştılar. Biz ordan gelirken cesaret edemedik canım uçakla geldik. Allah yardımcın olsun canim içini ferah Tut Allah büyük
Her yon ayni canim hepsi birbirinden kotu
ya biz de aynıyız bgn uykudan bi uyandı 38.5 ateş ama ilaç verince düştü dişten mi acaba huy mu değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?