2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Et derken tam olarak ne ve nasil veriyorsun, ben et henuz vermedim erken degilmi

Canim yolunuz acik olsun Allah yardimciniz olsun, insallah sorunsuz yolculuk ve tatil yasarsiniz. Guzel sacli tosbisi cok cok opuyorun

Hipp hazır püreleri var et, tavuk çeşit çeşit. Sebzeli ürünleri ile karıştırılıp veriliyor. Doktorum tavsiye etti zaten. Severek yiyor :)

deneyeyim bakalım dün gece çok ağladı yarım saate bir uyandı nerdeyse kucağıma alıyorum sakinleşiyor uyuyo yatırınca yine ağlıyo inş düzene girer gündüz uykusunda da yatağına yatrdm bgn hep yine yarım saat ancak uyudu normalde 3 saat bile uyur

Allah yardimciniz olsun canim, sizin ve tum ulkumizin insallah en kisa zamanda her sey yoluna girer

Bazen oluyor canim oyle tolga da 10 15 gun oyleydi simdi duzeldi cok sukur

B
Batmandan hataya gidicez canim.urfa mardin diyarbakır gecicegimiz yerler.
Annemler bir süre önce Hatay dan ağrıya gittiler çok korktular ama çok şükür ulaştılar. Biz ordan gelirken cesaret edemedik canım uçakla geldik. Allah yardımcın olsun canim içini ferah Tut Allah büyük

Kızlar Attila'nın uykusu iyice zıvanadan çıktı ya ne güzel uyurdu şimdi ise çok geç yatıyor 1-1,5 gibi ve saatte bir uyaniyor sabah 8,5'tan sonra saat öğlen 2'ye kadar ise hic uyumuyor. Bazen uyusun diye dışarı çıkarıyorum arabasıyla cok uykusuz ve halsiz kaliyorum bende. Iyi ki isten ayrilmisim yoksa cidden mahvolurdum. Hayir bi de uykusundan çığlık atarak uyanıyor..sakinlesmeside uzun suruyor. napıcam bilmiyorum

ya biz de aynıyız bgn uykudan bi uyandı 38.5 ateş ama ilaç verince düştü dişten mi acaba huy mu değişiyo

Kizlar ek gidaya yeni basliyoruz. 2 gundur 1 cay kasigi kadar kabak verdim ama puturlu kismi atti yemedi. Neden acaba? Bir de miktar olayi nasil olmsli sizce? Ne kadar arttirmaliyim yediklerinj?

Bu meyveleri once tek tek denemek gerekmiyor mu? Bir de haslaninca eziyor musun onlari yoksa jellesiyor mu? Nasil yutacak yani

Alisacak o da annesi, ama tam uyumadan yatagina koy ki orada uykuya dalsin ve orada yattiginin farkina varsin o zaman uyaninca cok aglamaz

bizimki yatağını sevmiyor yaa
Alisir insallah benim oglumda daha 1 aydir ancak yatiyordur ben uykusunun en agir oldugu zamanlar koyarak alistirdim yine de sabaha karsi yatagimzin ustunde cingene besigi var ona aliyorum sallamak icin yoksa cok erken kalkiyor

Amin canim saol burda havaalanı aylardır kapalı öyle bi imkânımız da yok maalesef.allah sonumuzu hayretsin

Sabretcez canım atillanin annesi :)büyücekler akillancaklar.bende ücretsiz izne ayrıldım bütün vaktimi ona adadim :)

ya biz de aynıyız bgn uykudan bi uyandı 38.5 ateş ama ilaç verince düştü dişten mi acaba huy mu değişiyo

çok şükür bizde ateş yok ama açıkçası bazen sakinleşsin diye calpol veriyorum. rahatlatıyor tabi ama kesin çözüm değil. her zaman ilaç veremem ya! dişten diyor annem. bi çıksada kurtulsak.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…