biz yemek yerken Attila bizi fena kesiyor ya resmen elimizi takip ediyor çok rahatsız edici :) bugün dayanamadım, çipura'dan küçük bir parça attım ağzına. diş yok bizde, geveledi geveledi geveledi, yutmayı beceremedi , çıkardı
Yo gayet rahat hareket eder çünkü altlari cok genis onlarin bizzat gördüm lcwda. Bacaklarini icine rahat cevirebilir yaniböyle tulumlar hiç rahat değil bence, çocuğun hareketlerini kısıtlıyor. Attila imkansız yani bundan yatmaz.. bacaklarını rahat ettiremez. ben kollu bacaklı olan içi dolgulu terletmeyen tulum alacağım.
Bende ekmeği o kadar çok verdim ki şimdi istemiyor eşşek. Sabah patates verdim alıyor ekmeği almıyor.Bugun itibariyle keremin Külotlu Çorapli günleri basladi :)
Az önce seftali ve muzu karisik rendeledim yarisini kasigi kendine tutturarak yedirdim yarisini da ben yedirttim :) insallah kendi yemeyi ogrenir tez zamanda. Zaten sofrada oturtup eline ekmek veriyorum baya merakli kerata :)
Bende eline ekmek vermek istiyorum boğazına kaçar diye korkudan veremiyorum. Ekmeğin içinimi veriyorsunuz kabuklu kısmıda var mı bide büyüklüğü ne kadar maşallah sizinkiler kendi kendine yemeğe başlamışBende ekmeği o kadar çok verdim ki şimdi istemiyor eşşek. Sabah patates verdim alıyor ekmeği almıyor.
Canım aynı şeyi düşünüyorum heryere taşımasında kolay ancak ben bunun dönenleri var ondan almak istiyorumEki Görüntüle 1647121 Kızlar sizce bu portatif mama sandalyesi kullanışlı olurmu..çok yer kaplamamısı hoşuma gitti ama karar veremedim
Evet cnm sofradaki farkli seylere uzaniyo beyfendi :)Bende ekmeği o kadar çok verdim ki şimdi istemiyor eşşek. Sabah patates verdim alıyor ekmeği almıyor.
Bende ekmeği o kadar çok verdim ki şimdi istemiyor eşşek. Sabah patates verdim alıyor ekmeği almıyor.[/QUOTE masallah Sizinkilere ben korkuyorum ya bogazina kacar die.kac aylik sizinkiler :)aslinda sizin yaptiginiz guzel birsey denemesi icin firsat veriyorsunuz.bende deneyecgm bakalim ayni sekilde agzimiza bakior bensiz ne yiyorlar acaba bana neden vermiorlar die:))
Ben yedigimuz gibi veriyorum iyice islatiyo icini de disini da. Kacmaz yani cnm rahat olBende eline ekmek vermek istiyorum boğazına kaçar diye korkudan veremiyorum. Ekmeğin içinimi veriyorsunuz kabuklu kısmıda var mı bide büyüklüğü ne kadar maşallah sizinkiler kendi kendine yemeğe başlamış
Benimkiler kulotlu corap giydirince totosuna kertenkele kacmis gibi davraniyor. Mumkun degilBugun itibariyle keremin Külotlu Çorapli günleri basladi :)
Az önce seftali ve muzu karisik rendeledim yarisini kasigi kendine tutturarak yedirdim yarisini da ben yedirttim :) insallah kendi yemeyi ogrenir tez zamanda. Zaten sofrada oturtup eline ekmek veriyorum baya merakli kerata :)
külotlu çorap erkek bebekler için sakıncalı diye duydum ama ben öyle düşünmüyorum sonuçta bez var altlarında ama annem de kardeşime giydirmemiş. nette de kesin bilgi yok ama ben külotlu çorap yerine ağsız termal tayt gibi bişi giydirmeyi düşünüyorum.
Ay maşallah kuzuya :)) feda olsun ona :))ya evin halini paylaşmak istiyorum sizinle kızlar...ben bıktım artık devamlı yerden bişiler toplamaktan..
sehpadaki örtüyü çektiği gibi meyvesuları dökülünce, halıları yıkamaya vermek durumunda kaldım :) 5 gün geçti hala halılar gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?