2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Niye kustu dedi bana bende karnindan tuttugumda hep boyle kusuyor dedim.o zaman anladi,tutmakla kusmaz dedi.Durup dururken kusuyorsa sende bir goster canim.
Çok geçmiş olsun canım ya, Allahtan bişey olmamış kuzuya,çok kötü bir durum bebeği o halde görmek her işte bir hayır varmış diyelim belki farketmeyecektin ( Allah korusun bebişleri

Ben muhallebiyi devam sütüyle yapıyorum. 90 cc süt 3 ölçek mama. İçine bir ölçek hipp 7 tahıllı 1 çay kaşığı çekilmiş ceviz. 2 tane petibör bisküvi 3 tane bebe bisküvisi koyuyorum bayılarak yiyor

haa cevizi fındığı biz yiyoz dimi :) ben sandım çocuklara yediriyorlar... burda kim hatırlamıyorum cevizi eziyorum veriyorum falan demişti ama. ben de denedim yutmadı bizimki. diş yok hala benimkinde.
Ben dediydim :) baska anne de dediydi :) ben tupperwarein supersefinden gecirip sabah kahvaltsnda yumusatilmis ekmegiyle karisitiriyorum. Bebek biskuvisi hic vermiyorum bu arada, ben cok sekerli buldum okadar tatliya alissin istemiyorum. Benim kiz meyve puresi yemez oldu bu aralar, en son avokadolu muz yemisti o yagli dokuyu begenmis galiba. Hatta kaynanam vardi ne guzel yiyiyor tadi cok mu guzel sordu cani cekti galiba diyerekten bir kase de kvye hazirladim o da lopur lopur goturdu :)))

mayva puresini deneyim bende taze kiriyorum yedikçe
sevmiyom zaten kirmasini bide oturup bi çuval onu kirmakla ugrasamam :)

haa cevizi fındığı biz yiyoz dimi :) ben sandım çocuklara yediriyorlar... burda kim hatırlamıyorum cevizi eziyorum veriyorum falan demişti ama. ben de denedim yutmadı bizimki. diş yok hala benimkinde.

Canim ben kizima veriyorum, havanda dovup meyve puresine katiyorum, iyice toz haline getirdigim icin yemekte sorun yasamiyo

Kızlar cumartesi misafirim geliyor erkekli bayanlı yemekli memekli :) birazını yaptırıyorum yemeklerin ama yine geri kalan temizlik çocuk hazırlık bana kalıyor bu aralar çok gelen gidenim var sağolsunlar misafiri çok seviyorum ah su stres ve hazırlık olmasa :)

Üzülmek ne kelime.Bir yandan o ağlıyor bir yandan bebek ağlıyor,fena bir durumdu..Bende pimpirikli olmayacam diyordum hamileyken :)) Ama gel gör ki pimpirikli bir anneyim sanırım.

Kolay gelsin canım.Yemekli misafir ağırlmak zor hele de bebekle...Ben en son ramazanda ağırlamıştım,gittiklerinde ayaklarımın üstüne basamıyordum;bebek desen bir o kucakta bir bu kucakta şaaşkına dönmüştü :))

Sağol Can'ım evet en fenası da çocuklar şaşkına dönüyor kalabalıktan inş kolay geçer

6 saat uyanmaması ne güzelmiş,maşallah hakkaten de.Ben sabahı zor ediyorum,serseme çeviriyor beni.Çok sık uyanıyor.Şu pirinçli muhallebiyi bir deneyeyim ama bence biraz da alışkanlıktan kalkıyor güneş efendi :))

Geçen gün dolmuşa binmemle ağlamaya başladı inene kadar hiç susmadı(uykusu geldiği için).Şoför elindeki su şişesini uzatıyor belki susamıştır diyor.Yolcular değişik seslerle ilgisini çekmeye çalışıyor.Ben deseniz yaptığım şey kalmadı yok allah yok bu bebek milleti ne enteresan oluyor bazen,nasıl oluyorda o kadar zaman ağlayabiliyorlar hemde katılır gibi.Ecel terleri döktüm o derece,korktumda biryerine birşey olacak diye.Allahım kimseye yaşatmasın aynı durumu...

Kolay gelsin. Bende misafiri çok seviyorum. Ama bebek olduğundan beri dilediğim gibi çağıramıyorum. Eskiden yemeğe kahvaltıya birsürü arkadaş davet ederdim. Şimdi bir çocuk canımızı çıkarıyor pert haldeyiz. Birden çok cocuğu olanlar ne yapıyor acaba. Servise toplamaya yardım edecek birileri var mı bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…