- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
44cm dogdu gecen ay 68cmdi kendim olcuyorum 70olduk gibi yani duzeltilmis yasi 6ay olmasina ragmen boyde biyolojik yasimizi yakaladik cok sukur...Sutumu sagip veriyorum hala sukur ki yetiyo bugunden itibaren basliyorum yemeye boyu kisa degil ama bu ay az uzamis dedi doktor ins ise yarar senin bebisin boyu kac
Valla öyleymiş büyüyünce sorar saati böyle olunca kendide unutmaz. Benimkide uykucuydu. Karnını doyurmak için bile uyanmıyordu sıpaBizimki de kalici 11 10 :) bir on mart günü o aglama sesini duymadim dogar dogmax uyudu :)
Elina saglik excel calismissin gecenin bir vaktinde :) ben 29 nisan 81, kizim Miray 3 mart dogumlu
Hi i çünkü bebislerin dogum sirasina gore olcakti :) saka tabi cnm eline saglik :)
Ben arada findik veriyorum ama eger bebegin emiyor ise annenin gunde 200gr yaklasik yirmi tane findik yemesi bebegin boy gelisiminde cok etkiliymis benim bebegim kucuk ve kisa dogdu boyda yakaldik yasitlarini Rabbimin izniyle faydali oldugu dusunuyorum cnm faydali yaglar grubundan oldugu icin cnm sen bol bol ye cnm.
Emzirirken dis dolgusu yaptirilirmi kizlar
Bilemiyom yani ilk siradasinüye isminden daha kolay bulabiliriz diye alfabetik yaptım yaa yoksa özellikle ilk sıraya kendimi koymadım
Narkoz sorun olmazdir yaniben kanal tedavisi oldum. dolgu hayli hayli yapılır bence :) ağrı olursa parol kullanırsın
Ben yaptirdim, sorun olmadi. 20 lik disimi de cektirecegim.Emzirirken dis dolgusu yaptirilirmi kizlar
ya buradan yapayım dedim, tablo nasıl yapılır bulamadım. excel yaptım valla gece gece :) düzeltmeleri yapayım isteyen herkese mail atarım.
Dogdugunda uyudu uyandi bakti tekrar uyudu :) gece 6 7 kez uyaniyo halaUykucu bebis ,simdi uyuyomu bari,uykulari nasil
Ben de hamileyken kanal tedavisi oldum doguma 8 gun kala bitmistiEmzirirken dis dolgusu yaptirilirmi kizlar
ben pirinci yikayip hasliyorum spnra blendirdan cekiyorum icine kendi suttumden koyup yarim seftali bir ck pekmez 2 tane de bebe biskuvisi koyuyorum bayila bayila yiyo ozellikle yatmadan 1 saat once veriyorum yatacagi zaman da 200 cc anne sutu 6 saat uyanmiyo maaasallahhhGüncel anne sitesindeki muhallebi tarifini yaptı m tadı çok kötüydü içine elma rendeledim yine de bişeye benzemedi ama oğluşum yüzünü buruştura buruştura bir kaç kaşık yedi sizin muhallebi tarifleriniz nasıl bayanlar,pirinç unsuz...
Cnm sorun olmaz miymis? Benim de gömülü var ameliyat mi cekilmw mi olacaksinBen yaptirdim, sorun olmadi. 20 lik disimi de cektirecegim.
Bende her kahvaltisina katiyorum.sarimsak rendeleyicisi vardi kullanmdgm onda rendeliyorum:)))sevio bakalim.findigi daha denemedim.aslinda tamda memleketndeyim ama:)))Robpttan mi cektin yoksa havanda mi dovdun blendir var benim onda ceksem mi yoksa havanda ezsem mi kararsizim
Memleket neresi?Bende her kahvaltisina katiyorum.sarimsak rendeleyicisi vardi kullanmdgm onda rendeliyorum:)))sevio bakalim.findigi daha denemedim.aslinda tamda memleketndeyim ama:)))
Giresun canm senin?Memleket neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?