2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sutumu sagip veriyorum hala sukur ki yetiyo bugunden itibaren basliyorum yemeye boyu kisa degil ama bu ay az uzamis dedi doktor ins ise yarar senin bebisin boyu kac
44cm dogdu gecen ay 68cmdi kendim olcuyorum 70olduk gibi yani duzeltilmis yasi 6ay olmasina ragmen boyde biyolojik yasimizi yakaladik cok sukur...

haa cevizi fındığı biz yiyoz dimi :) ben sandım çocuklara yediriyorlar... burda kim hatırlamıyorum cevizi eziyorum veriyorum falan demişti ama. ben de denedim yutmadı bizimki. diş yok hala benimkinde.

Güncel anne sitesindeki muhallebi tarifini yaptı m tadı çok kötüydü içine elma rendeledim yine de bişeye benzemedi ama oğluşum yüzünü buruştura buruştura bir kaç kaşık yedi sizin muhallebi tarifleriniz nasıl bayanlar,pirinç unsuz...

ben pirinci yikayip hasliyorum spnra blendirdan cekiyorum icine kendi suttumden koyup yarim seftali bir ck pekmez 2 tane de bebe biskuvisi koyuyorum bayila bayila yiyo ozellikle yatmadan 1 saat once veriyorum yatacagi zaman da 200 cc anne sutu 6 saat uyanmiyo maaasallahhh

Robpttan mi cektin yoksa havanda mi dovdun blendir var benim onda ceksem mi yoksa havanda ezsem mi kararsizim
Bende her kahvaltisina katiyorum.sarimsak rendeleyicisi vardi kullanmdgm onda rendeliyorum:)))sevio bakalim.findigi daha denemedim.aslinda tamda memleketndeyim ama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…