2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş. Her şerde bir hayır vardır derler reflüyü öğrenmişsiniz, kuzucuk şimdi ilaçları kullanıp rahatça mışıl mışıl uyur inşallah. Benimde bebeğimin reflüsü vardı, çok kusuyordu hıçkırıyordu. Küçük bebeklerde mide kapakçığı tam gelişmediği için olurmuş zamanla düzelir dediler. Ek gıdaya başladığımızdan beri daha rahatız. Allah esirgesin saklasın bir daha da yaşatmasın

Son düzenleme:
Kizlar memleketten taze findik ve ceviz geldi: ) bebegime ezip vermek istiyorum ama acaba erken mi veren var mi araniza?
Ben ceviz veriyorum fındık denemedim, Cevizi rondodan geçirdim cam kavanoza koydum. Muhallebisine bir çay kaşığı koyuyorum.

Geçen ay ebe ölçmüştü.Hatta espri yapmıştı zorla 68 yaaptım demişti.Bu ay biraz önce ben ölçtüm işaret koyup iki kere.Gene 68.
Boyu çok sağlıklı ölçemiyorlar hemen bir ayda üzülme canım , mesela ben doktora gittiğimde ölçtürmüştüm aynı gün aşı için sağlık ocağında ölçtürdük ikisi de farklı söyledi. 1 - 2 cm oynuyor

Kizlar memleketten taze findik ve ceviz geldi: ) bebegime ezip vermek istiyorum ama acaba erken mi veren var mi araniza?
ben dun verdim cevizi ama beceremdi yemeyi, ustune bardakla sut evrdim yutabilsin diye agzindakiler dokuldu :)
yedirmeyi beecrebilisen haber et
bizim puturlu sorunumuz yok ama sert geldi herhalde yiyemedi

Cok gecmis olsun cnm ilk ve son olsun ins.Doktor reflu teshisini sadece kustu diye mi koydu benim kizimda kusuyor nasil anladi merak ettim.
Benim kızımada reflü demişti doktor iki haftalıkken hatta reflü yastığı almıştık. Sonra başka bir doktor değil bebeklerin mide kapakçığı geç gelişir dedi. Benimki çok sık kusuyordu. Hıçkırığın reflüyle ilgili olduğunu bilmiyordum kızımda çok sık hıçkırıyordu. Ek gıdaya başlayınca kusması azaldı.

Yazık annende çok üzülmüştür, suçlanıyor insan ama çok anlık bir şey. Bizimde düştüğünde hem eşim hem ben yanındaydık. Nasıl üzüldük. Allah korumuş. Çok hareketlendiler birde aksi gibi nerde tehlikeli şey var oraya gidiyorlar. Eşime diyorum ki bir odayı boşaltalım oraya koyalım istediği gibi dönsün dursun :)) masaya mı sandalyeye mi vs çarpacak diye diye aklım çıkıyor. Tamam çocuk bu düşe kalka büyür ama insan korkuyor işte. Çok pimpirikli olmayım diyordum ama kızımı betonun üstünde yatar görünce birde çığlık çığlığa ağlamasını duyunca gelde pimpirikli olma.

ben dun verdim cevizi ama beceremdi yemeyi, ustune bardakla sut evrdim yutabilsin diye agzindakiler dokuldu :)
Robpttan mi cektin yoksa havanda mi dovdun blendir var benim onda ceksem mi yoksa havanda ezsem mi kararsizim

Sutumu sagip veriyorum hala sukur ki yetiyo bugunden itibaren basliyorum yemeye boyu kisa degil ama bu ay az uzamis dedi doktor ins ise yarar senin bebisin boyu kac

Esim doktor yanlis olcmustur boyu iyi takma diyor ama ben dunden beri dusun dusun kukuman kusu gibi zaten takintiliydim anne olunca tavan yapti bir ben miyim boyle acaba : D

Robpttan mi cektin yoksa havanda mi dovdun blendir var benim onda ceksem mi yoksa havanda ezsem mi kararsizim

Kizlar ben bir haftadir veriyorum, her seferinde taze kiririyorum cunku kirilmis duran cevizin vitaminleri kacarmis, bir cevizi kirip havanda dovup toz haline getirip meyvesine katiyorum. Elma tarcin ceviz yada armut ceviz seklinde veriyorum cok seviyo kizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…