Evet oyleymis 1 buçuk ayim kalddi geçsin zaman da rahtlayalim ama olsuun ya değer bebeğim icinden, seninde 4 hftan kaldı hadi iyisini :) :) :)Kızlar ilk 3 ayı atlattıktan sonra çık daha rahat geçiyor hem endişeler azalıyor hem mide şikayetleri :)
Dun kan testi yaptirdim 575 cikti karindan igne coraspirin folik asit vitamin verdi doktorum daha once iki dusugum var bnim karnim agriyo kizlar ya lekelenmem yok sukur bide bagirsaklarim acayp faal ya bide iki gundur idrardan sonra yanma ve agri basladi off baska hic sorunum yok bi bunlar iki haftaya yine gidicm hayirlisiyla
Tamam o ilac koruycaktir bebeğini , tabi önce Yaradanin izniyle, gelcek canım o günler de dert etmeProges
Progestanda verdi bi poset ilacim var ilac kolik olucam bu gidisle ins sag salim haretini hissedicegimiz gunler gelir
Bn ilk uc dan sonrada rahat edemm en son ucay once 18 haftada oglumu dusurduydum son gune kadar hep tedirgin olcm gibicanım sen de bendensin.. benim de 2 düşüğüm var ve o kullandığın ilaçların hepsini hatta biraz daha fazlasını kullanıyorum.. sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.. hoşgeldin..
Iyi düşün iyi olsun canım benimBn ilk uc dan sonrada rahat edemm en son ucay once 18 haftada oglumu dusurduydum son gune kadar hep tedirgin olcm gibi
Ins hepimiz saglikla alirz kucagimizaIyi düşün iyi olsun canım benim
Inşallah canımIns hepimiz saglikla alirz kucagimiza
Canim hoşgeldin sefalar getirdin, olsun aralarında 7 yaş olacak gayet ideal bence, sağlık problemlerini atlattiysan oh ne mutlu sana :)Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olacağım inşallah... Hepimiz sağlıklı ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmemiz ve bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza almamız dileğiyle...
Bu arada ikinci defa anne olacağım ilk bebişim erkek ve 20.11.2009 doğumlu bu kadar ara vermemde sağlık problemlerimden kaynaklandı. Dr izin verdiği tarihte de ( çok beklemeden ve süpriz olarak) bebişime hamile kaldım. Allah'ım bütün evlat isteyenlere nasip etsin inşallah.
Evet ilk üç ay sıkıntı orta üç ay muhteşem son üç ay sıkıntı :)Kızlar ilk 3 ayı atlattıktan sonra çık daha rahat geçiyor hem endişeler azalıyor hem mide şikayetleri :)
Çok sevindim darısı basimaaakizlarr ben erken gittim bitaz dok dayanamadim kalp atislarini duyduk cok şükür. daha yeni baslamis dedi suan 6+3 um darisi size inşallah
Tebrik ederim canım süper bi ses o inşallah sağlıkla büyüsün :)kizlarr ben erken gittim bitaz dok dayanamadim kalp atislarini duyduk cok şükür. daha yeni baslamis dedi suan 6+3 um darisi size inşallah
:):)bende 33 yaşındaydım en büyük mayıs annesi bendim geldinde kurtardın beni yaşlılık sendromundan :) :) :) :)
Canim hoşgeldin sefalar getirdin, olsun aralarında 7 yaş olacak gayet ideal bence, sağlık problemlerini atlattiysan oh ne mutlu sana :)
Merhaba canım :) Allah bağışlasın canım. benimde bir oğlum var 4 yaşında. Kardeşleri olacak yavrularımızın Allah izin verirse :) hayali bile güzel... :)Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olacağım inşallah... Hepimiz sağlıklı ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmemiz ve bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza almamız dileğiyle...
Bu arada ikinci defa anne olacağım ilk bebişim erkek ve 20.11.2009 doğumlu bu kadar ara vermemde sağlık problemlerimden kaynaklandı. Dr izin verdiği tarihte de ( çok beklemeden ve süpriz olarak) bebişime hamile kaldım. Allah'ım bütün evlat isteyenlere nasip etsin inşallah.
Çok güzel hemde Allah kimseyi arkasız kardeşsiz bırakmasın. Kardeşim yok diye ağlıyordu oğlum her defasında bakalım doğunca ne yapacak... Gezmeye gittiğimiz de gelmek istemiyordu evde tekim diye.....Merhaba canım :) Allah bağışlasın canım. benimde bir oğlum var 4 yaşında. Kardeşleri olacak yavrularımızın Allah izin verirse :) hayali bile güzel... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?