• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hanımlarr.. :KK36:
bugün bizim de kontrolümüz var. bakalım doktor bey bugün nasıl bi bahane bulacak sezaryen için.:KK11: sanki bebek 4 kilo da doğurabilecek misin diye sorup duruyo. bir de demez mi yanlış anlama ben normal doğum taraftarıyım diye :KK53::KK45:

Günaydin kizlar. Kahvaltidan sonra nefes almakta zorluk tarif edemedigim bir carpinti gibi bisey halsizlik geldi. Korktum moralim bozuldu. Butun gecede uyumadim. Ateş bastı bütün gece. Bu tarz sıkıntılar yaşayanınız var mi?
benim yemekten sonra değil de açken bayılcakmışım gibi oluyorum canım. gece ben de uyumadım doğru düzgün ter içinde kaldım

Ohh ne güzel açılman varmış canım her an gelebilir demekki kuzun :) kilosu da boyuna gitmiş demekki maşallah yavruna
boyu geçen hafta 49 cm kilosu 3 kg dı.şimdi boyu artmış ama kilosu değişmemiş dedi.yemene dikkat et.kilo alsın dedi.ama boyunun kaç olduğunu sormayı unuttum:)

Günaydın hanımlarr.. :KK36:
bugün bizim de kontrolümüz var. bakalım doktor bey bugün nasıl bi bahane bulacak sezaryen için.:KK11: sanki bebek 4 kilo da doğurabilecek misin diye sorup duruyo. bir de demez mi yanlış anlama ben normal doğum taraftarıyım diye :KK53::KK45:

sen de doğururum evelallah de.bakalım ne diyecek.psikolojik baskı yapıyor.dr lar irek söylemeye çekinince artık böyle yapıyorlar.

çatının uygun olması güzelmiş canım.açıklık olduğuna göre sancının yakın zamanda gelmesi lazım bence bi hafta uzunmuş.

amin canım.seninde inş.içim rahat şimdilik doktoruma içim ısındı.senin nasıl gidiyor? gulay hanım mıydı doktorun.
Ben rengin hanıma gidiyorum canım baştan beri, çok memnunum çok pozitif bi doktor beni hep rahatlatıyor, hastanenin fiziki şartları konusunda kararsizdim bi ara ama doktorumu bırakmak istemedim, şimdilik herşey yolunda bakalım

ayy hadi bakalım inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

InsaAllah canim sagol.

Hakkinda hangisi hayırlıysa öyle olsun canım kolay bi doğumn olur ins sagliklica kavusursn bebisine, bebislerimizee :KK66:

Amin insaAllah kolay olur cumlemizin.

Canim seninle gunlerimiz ayni neden suni sanci verecek doktorun?.. Neden kendiliginden gelmesini beklemiyor?.. Bu arada hayirli olsun.. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah..

Benim bebegim buyumuyor artik anne karninda durmasinin bir anlami yok dedi doktor. O yuzden canim.

canım ozaman kesin sezeryan için yapıyor. valla ben olsam kesin kavga ederdim şimdiye kadar hep iyi iyi de son gün sıkıntı olabilirde öyle şeymi olur manyak adam canını sıkma inşallah iyi haberler alacaksın

aminn canım inşallah sağlıcakla alırsın ama hiç mi inasnlıkları yok bunların nasıl vicdanları var yaa hayret bişey

maşallah canım oğluşuna bizdende öpücükler ver :)

Allah yardımcın olsun canım minyonların doğması dah akolay derler korkma hiç güzel haberlerlini bekliyoruz

Sagol canim insaAllah

Kilosundan cok sagligi onemli. Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin. Saglikla kavus insallah bebegine.

Amin cumlemizin insaAllah

Hiç korkma canım hayırlısıyla alacaksın yavrunu kucağına, sonra da çok daha iyi bakacak besleyeceksin. :)

Bemce sancını bekle canım suyun gelirse gidersin hemen ama nişanım gelse bem gitmem şahsen. Sen yine de doktorunu arayabilirsin

Ay insaAllah tubacim hepimizin bebegi saglikla gelsin insaAllah

günaydın kızlar,ben de dr dan geldim.2 cm açıklık varmış.nst de hiç sancı çıkmadı.dr kanama yada suyun gelirse direk hastaneye gel dedi.çatım da uygunmuş bu arada haftaya tekrar gel dedi.ama muane sırasında canımı acıttı yani.hafif pembems akıntı geldi.belim ağrıyor.bebeğim hiç kilo almamış bir haftada.sadece boyu uzamış.bizden bu kadar.
Canım sen duşunu al çantanı hazırla ilk doğumum aynı anlattığın gibi başladı. Ertesi gün sancilarla gidip doğum yaptım. Allah hayirlisiyla kucağina almayı nasip etsin inş

Kizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum
İnşallah çok kolay bir dogum olur, sağlikla al kucağina bebeğini canım. Sütün bol olsun inş hemen toparlansın minik kuzun

benim yemekten sonra değil de açken bayılcakmışım gibi oluyorum canım. gece ben de uyumadım doğru düzgün ter içinde kaldım
Valla hiç aç kalmiyorum ki:) maşallah balina gibi oldum iyice:( 20'yi geçtim bu hafta. Nefes darlığı son haftalarda daha da artti. Son gunler geçmek bilmiyor, kuzucuklar iyi olsunlarda bizde sabredicez mecburen

Canım sen duşunu al çantanı hazırla ilk doğumum aynı anlattığın gibi başladı. Ertesi gün sancilarla gidip doğum yaptım. Allah hayirlisiyla kucağina almayı nasip etsin inş
evet çantam hazır. ama kendimi doğuma hazır hissetmiyorum.korktum biraz.bu açıklık normal mi.neden hissetmedim.bir de benm kalçalarım ağrıyor.topallıyorum dr doğumu etkilemez dedi ama ben şüpheliyim.

Kızlar bir haftada ikinci kez uçuk çıktı dudakta zararı olur mu bebeğe

Back
X