- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 39
masallah senın kıza canım :)Günaydın kızlar benim kız 3500 gr olmuş doğuma kadar daha alir Ayy içimi bi korku sardı bol yürüyüşe başladım başka tavsiye varmı doğum için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah senın kıza canım :)Günaydın kızlar benim kız 3500 gr olmuş doğuma kadar daha alir Ayy içimi bi korku sardı bol yürüyüşe başladım başka tavsiye varmı doğum için
Canım maşallah sana kalkip hemen yuruyebilmişsin. Her smeliyatin ilk gecesi çok zor olur. Hsyirlisiyla stlattin. Bundan sonrasi cok daha iyi olucak inşallah. Sütün bol olsunAğrılarım var kızlar. Ne kadar yurursem o kadar hafifliyor yatınca daha da artıyor nobetteyim o yüzden. Eşim kaynanam ve bebiş uyumuş ben sandalyede oturuyorum :)
Ameliyat anına gelince hiç korkulacak bişey yok.. belden vurduklari iğne yi hissetmedin bile. Uyustuktan sonra bir rahatlama geliyor zaten. Bebek de hemen doğdu. 2 saat kadar hiç bişey hissetmedim
Yok canım ya içini ferah tut, bu saatten sonra kötü bir şey olmaz inş. En fazla minnoş beklediğin anda doğar ki ben artık sabırsızlanıyorum. 3 hafta gözüme 1 yıl gibi geliyor :)ewet kanaldan cıkmıs sukur ama asagılarda halen daha bıde bnm gobek basından berı cok asagıda bnm gogus altım hep bostu hala da bos top gıbı erkek gobegı var bende halbukı kızım olcak :)bakalım cumartesı bızdede kontrol var ne dıcek dr umarım kotu bısey duymayız
Seninle haftamız, satımız aynı, bende onumuzdeki hafta dogum yspacaktim doktor israrla 39'u doldursun demeseydi. Yinede ayni duygulari hissediyorum bende. Artik ne uyuyabiliyorum ne ayakta kalabiliyorum ne de oturabiliyorum. Hem yavrum doğsun diye gün sayiyorum hemde garip bir his hep icerde benimle kalsa diyorum. Her dogum yapan arkadaşin yazdiklarini okudukça goz yaşlarina boğuluyorum. Aşiri duygusalim sürekli hepimiz için dua ediyorum. İnşallah Allah hepimize o en güzel duyguyu en hayırlı zamanda en güzel şekliyle yaşatir. Duygularima tercüman olmuşsun canım:)Kızlar yolun sonuna yaklaştım artık... Bugün kontrolüm var. Doktorumla önümüzde ki hafta için sezeryan günü kararlaştıracağız. Garip duygular içerisindeyim... Hamileliğimin son günleri.... Hem biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum hemde hamilelik günlerim bitiyor diye üzülüyorum. En iyisi anın tadını çıkarmak. Buarada iyice ağırlaşmaya başladım. Yatıp kalkmakta zorluk çekiyorum özellikle ayakta çok kalınca... Ben gece 4 de bir uyandım bu saate kadar da uyuyamadım. Çok duygusalım, duyguluyum şu sıralar... Her birinize sarılıp ağlamak istiyorum, güzel dileklerde bulunmak istiyorum.. Kaç aydır o kadar şey paylaştık, destek olduk birbirimize. Eylül ayından beri yaxıyorum mayıs anneleri topiğine. Görmeden tanıyor gibi oldum bir çoğunuzu.. Belki bunları bir daha yazacak fırsat bulamayabilirim. Aklımda ve dualarımdAsınız. Allah a emanet olun kızlar...
canım Allah analı babalı büyütsün. uzun ömürler versin. darısı bizlere inşallah :)Kızlar ben çok iyiyim ancak fırsat buldum. Kızım çok güzel dünyaya bedel. Hiç korktuğum gibi olmadı. Hiç hiç bişey hissetmedim. Şimdi biraz ağrım var adet ağrıdı gibi. Kızım ağlıyor emzirecem detaylar yarın eve gidince :)
hayırlısı olsun hakkımızda bende artık dogsun ıstıyorum cnm helede burda dogumları gorunce sevke gelıyorum neysekı cok cok az kaldıYok canım ya içini ferah tut, bu saatten sonra kötü bir şey olmaz inş. En fazla minnoş beklediğin anda doğar ki ben artık sabırsızlanıyorum. 3 hafta gözüme 1 yıl gibi geliyor :)
Suyun geldiyse daha neden eve gönderdi ki?zaten sancı daha sonra geliyor.açılman arttıkça artıyor.açıklık da varmış hayırlısı inşallah.eğer suyun devam ederse evde bekleme bence.Merhaba arkadaşlar benim pazar akşam 9 gibi nişanım geldi pazartesi 2 cm açılma vardı bugün de çok az miktarda suyum geldi ama bunların hiç biri olurken sancım yok doktor da 2 gün sonra gel dedi napıcamı bilmiyorum![]()
ınsallah bır an once lavaboya cıkarsın cnm kayısı suyu fln ıcsen yada kayısı yesen dırek belkı faydası olur, masallah kızına rabbım hep birlikte saglıklı hayırlı bır omur nasıp etsın ınsallah yuvanızdaKızlar lavaboya çıkmam lazım yoksa lavman verecekler ne yapsam çıkarım. .
Bu arada kızım o kadar güzel ki teyzeleri tüm ağrılara değer. Gözümü ondan alamıyorum bütün gece nefes alıyor Mu diye kontrol ettim.annelik bambaşka bişey. Onu emzirmek altını degistirmek. Yanımda uyuttum sabaha karşı uyandigimda onunla güne başlamak muhtesem bişey. . Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. . Ayrıca sezeryan yapicaklar mutlaka silikon göğüs ucu bulindursunlar bir de emzirme yastığı. Göğüs ucu kentinde vardı ama diğerini bulamadım. Kızım ağlıyor şimdi daha tavsiyede bulunacam
Bende de aynı duygusallık var ve beni her gören ay bişey kalmamış doğumuna da bitmiş falan diyor.bana da gün geçmiyor.mayıs ayı gelemedi bir türlü.artık hamilelik de çok zorlaştı.bitsin istiyorum artık bebeğime kavuşmak istiyorum.birde ben doğumdayken kızlarım nasıl durucaklar o beni çok üzüyor.büyüğü durur evet ama küçüğü bensiz kalmaz hiç.2 gün hastanede kalsak ne yapıcak babannesiyle kalıcaklar.bakabilecek mi onlara.bakar diyorum ama bir yanım da ya aç kalırlarsa ya bişey olursa diye korkuyorum.kendimi düşünecek durumum da yok ama eşimin korkuları var ya sana bişey olursa falan diyo.öncekilerde hiç öyle bişey gelmezdi aklıma şimdi geliyor diyo.ona da üzülüyorum.geçsin bitsin evimize gelelim hayırlısıyla.daha da bişey istemiyorum inanın.Kızlar yolun sonuna yaklaştım artık... Bugün kontrolüm var. Doktorumla önümüzde ki hafta için sezeryan günü kararlaştıracağız. Garip duygular içerisindeyim... Hamileliğimin son günleri.... Hem biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum hemde hamilelik günlerim bitiyor diye üzülüyorum. En iyisi anın tadını çıkarmak. Buarada iyice ağırlaşmaya başladım. Yatıp kalkmakta zorluk çekiyorum özellikle ayakta çok kalınca... Ben gece 4 de bir uyandım bu saate kadar da uyuyamadım. Çok duygusalım, duyguluyum şu sıralar... Her birinize sarılıp ağlamak istiyorum, güzel dileklerde bulunmak istiyorum.. Kaç aydır o kadar şey paylaştık, destek olduk birbirimize. Eylül ayından beri yaxıyorum mayıs anneleri topiğine. Görmeden tanıyor gibi oldum bir çoğunuzu.. Belki bunları bir daha yazacak fırsat bulamayabilirim. Aklımda ve dualarımdAsınız. Allah a emanet olun kızlar...
Kızlar lavaboya çıkmam lazım yoksa lavman verecekler ne yapsam çıkarım. .
Bu arada kızım o kadar güzel ki teyzeleri tüm ağrılara değer. Gözümü ondan alamıyorum bütün gece nefes alıyor Mu diye kontrol ettim.annelik bambaşka bişey. Onu emzirmek altını degistirmek. Yanımda uyuttum sabaha karşı uyandigimda onunla güne başlamak muhtesem bişey. . Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. . Ayrıca sezeryan yapicaklar mutlaka silikon göğüs ucu bulindursunlar bir de emzirme yastığı. Göğüs ucu kentinde vardı ama diğerini bulamadım. Kızım ağlıyor şimdi daha tavsiyede bulunacam
canım iyiyim bugün ama dün akşam baya zor geçti. kasılmam vardı 7-8 dk bir. benim bebeğim hala yan durduğu için mahfetti kasılmalar beni, başı poposu taş gibi oldu sanki. yırtılcak karnım sandım
ayy canım benim ya nasıl zahmet ettin araştırmışsın . çok tşk ederim .canim;
bdp : kulaktan kulaga olcummus. ortalama degerine gore 38 hafta, 1 gunluk. ama kesin degil 34 hafta 6 gunluk ile 41 hafta 2 gunluk arasinda olabilir demek. yani bu olcumlerde baya bir hata payi varmis. burda hic olcum yapmiyor doktor, ben de netten arastirdim.
fl: uyluk kemigi olcumu. ortalama degere gore 33h2gun.
ac: gobek cevresi. ortalama degere gore 33h2gun.
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070507000330AA3V0DV
canim bu 3 olcum kullanildiginda 30-36 haftalat arasinda yapilan olcumlerde +/-2.50 hafta, 36-40 haftalar arasinda yapilan olcumlerde de 2.52 haftaya kadar hata olabiliyormus. (linkteki yazida tablo 11 : http://www.glowm.com/section_view/heading/Assessment of Gestational Age by Ultrasound/item/206 )