- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Canım bence faydasi bile olur canın istiyosa hiç bekleme ye :)kızlar bişey sorucam canım cok kerevız ıstıyorr yemegını yapıcam havuclu fıln zararı var mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence faydasi bile olur canın istiyosa hiç bekleme ye :)kızlar bişey sorucam canım cok kerevız ıstıyorr yemegını yapıcam havuclu fıln zararı var mı acaba
Kizlar birsy sorcam gogus uclarim cok kuru, catlamis, soyuluyor ve cok sert oldu uclarm benim gibi arnzda varmi krem sursem zarar verir mi bebege
Canim bende persembe dra gittim kanamayla rahat ol icte bisey yok dedi.progestan igne kullaniyorum ve cok iyi durduruyor kanamayi yorgunluktan olabilir progesteron kullaniyormusunKese de yok şükdedi.progestanolsun. Hatta bebekte de bir şey yok ... neden öyle oluyor bilmiyorum. .. rapor istediğim de de bebek yaşarken rapor veremem diyor![]()
Ayni durumdayim bendeCanım benimde aynen dediğin gibi kurumuş bilmiyorum bende bişey sürmedim
Ben et, sigara ve sudan tiksindim20 gündür ilk defa çikolata yiyorum. Biri yanımda çikolata ya da kakaolu bir tatlı yese bile midem bulanıyordu. Yedim ama bakalım ne olacak, midem bulanacak diye korkuyorum.Diyeceksiniz madem öyle neden yedin * Merak işte belki düzelmişimdir :))
Kızlar sizin de yemekten tiksindiğiniz şeyler var mı ? Ya da önceden çok sevip şimdi ağzınıza sürmek istemediğiniz bir şeyler ?
hangısını sayayım bılemedım 8 haftalık hamıleyım 3 hftadır etten balıktan tavuktan sut peynır tatlılardan sıgara turk kahvesı nescafe bıde ewde yemek yaamıyordum su 2 3 gundr yemek yapıyorum cok sukur ama cok seyden tıksındım sabah gpzumu actıgımda mıdem bulanıo gece uykuda esım sarılıyo ögurmekten bıhal oluyorum20 gündür ilk defa çikolata yiyorum. Biri yanımda çikolata ya da kakaolu bir tatlı yese bile midem bulanıyordu. Yedim ama bakalım ne olacak, midem bulanacak diye korkuyorum.Diyeceksiniz madem öyle neden yedin * Merak işte belki düzelmişimdir :))
Kızlar sizin de yemekten tiksindiğiniz şeyler var mı ? Ya da önceden çok sevip şimdi ağzınıza sürmek istemediğiniz bir şeyler ?
Kizlar birsy sorcam gogus uclarim cok kuru, catlamis, soyuluyor ve cok sert oldu uclarm benim gibi arnzda varmi krem sursem zarar verir mi bebege
20 gündür ilk defa çikolata yiyorum. Biri yanımda çikolata ya da kakaolu bir tatlı yese bile midem bulanıyordu. Yedim ama bakalım ne olacak, midem bulanacak diye korkuyorum.Diyeceksiniz madem öyle neden yedin * Merak işte belki düzelmişimdir :))
Aynen cnm normalde cikolata yiyerek gununu geciren biri olarak tatli ve cikolata yemiyorum canim da hic istemiyor en basindan beri...20 gündür ilk defa çikolata yiyorum. Biri yanımda çikolata ya da kakaolu bir tatlı yese bile midem bulanıyordu. Yedim ama bakalım ne olacak, midem bulanacak diye korkuyorum.Diyeceksiniz madem öyle neden yedin * Merak işte belki düzelmişimdir :))
kızlar bişey sorucam canım cok kerevız ıstıyorr yemegını yapıcam havuclu fıln zararı var mı acaba
hayırlı olsun canım.. çok sevindim. benim de pazartesi kontrolüm var. bana da dua et inş. sorun yoktur.Nihayet eve gelebildim kızlar.Hemen size yamak için foruma girdim bebeğim çok iyi teyzeleri hareketsizdi bir iki kez elini oynattı sadece kalp atışınıda dinledik 11 artı 3 günlük 4 buçuk cm boyu çok şükür. Çok tedirgin gittim ama rahatlayarak çıktım haftaya ikili testimiz var acaba aç tok karın farkeder mi kan alıyorlar ya
Çok tesekkürler canım inşaallah senin ve herkesin kuzusu sağlıklıdır...pazartesi iyi haberlerle gelhayırlı olsun canım.. çok sevindim. benim de pazartesi kontrolüm var. bana da dua et inş. sorun yoktur.
Allah yardımcın olsun ışığın olsun çıkmazda çıkış yolun olsunmerhabalar kızlar,yazamadım kaç gündür o kadar kötüyümki...
kese ölçümüne göre şu an 8 haftalığız bebeğimizi daha anca yeni gördük ama kalp atışı alamadıkdaha öncede düşüğüm olduğu için doktor kan pıhtılaşmasından şüphelendi ve clexane diye bir iğne verdi ayrıca coraspirinde alıyorum tabi,cumaya kadar beklicez yine kalbi atmazsa alıcaklar mecburen
o kadar çaresiz hissediyorumki kendimi ne yapacağımı bilemiyorum
![]()
İnternette aç tok farketmiyor die okumuştum ama istersen sen test yaptırıcağın yere bir sorNihayet eve gelebildim kızlar.Hemen size yamak için foruma girdim bebeğim çok iyi teyzeleri hareketsizdi bir iki kez elini oynattı sadece kalp atışınıda dinledik 11 artı 3 günlük 4 buçuk cm boyu çok şükür. Çok tedirgin gittim ama rahatlayarak çıktım haftaya ikili testimiz var acaba aç tok karın farkeder mi kan alıyorlar ya
Tamam canım teşekkürler haklısın en iyisi sormakİnternette aç tok farketmiyor die okumuştum ama istersen sen test yaptırıcağın yere bir sor