- 14 Mayıs 2014
- 404
- 451
- 78
Şimdi ben öğlen buraya,
Kızlar, ikili test sonucu ne zaman çıkıyor ? Yani özelde yaptırınca aynı gün sonuç alınabiliyor mu ? Ya da devlette yaptırınca kaç günde çıkıyor ? diye sormuştum. Kimseden cevap gelmeyince şunları düşünmeye başladım.
Sanırım kimse ikili test yaptırmadı. Ya da yapanlar şuan online olmadıklarından mesajımı görmediler. Ya da gerçekten buradaki arkadaşlar kendi aralarında gruplaşarak belli mesajlara cevap veriyorlar..
Tamamen iyi niyetle yaklaşmak istiyorum ama gelin kaynana görümce muhabbettlerinin bebek muhabbetlerini geçtiğini görünce de kendi iyi niyetimi sorgular oldum. :/
canım sana katılıyorum, hatta bana cevap veren arkadaşların isimlerini bile tek tek verebilirim o derece...bir ara yazmama ve sadece okuma kararı bile alma aşamasına gelmiştim ancak bildiğim bir şey olursa yardımcı olmaya da çalışmak isteğimden yine de yazmayı bıramakamadım. Elimden geldikçe bildiğim ya da öğrendiğim birşey olursa burda paylaşmaya çalışıyorum,çünkü sadece yazışan arkadaşlar forumu okumuyor olur da başka biri okursa diye de paylaşım yapıyorum. sitelerin linklerini mutlaka vermeye çalışıyorum ya da olduğu gibi kopyalayıp sizinde nette kolay bulmanız açısından paylaşıyorum.
soruna gelirsek;
dün ikili teste gittim, benim doktorumun özel muayenehanesi var ultrason ölçümlerini kendi yaptı, belirli verileri bir kağıda yazdı ve bize verdi.bizde o kağıtla doktorumuzun anlaşmalı olduğu özel bir labaratuvara gittik ve kan ve idrar verdik.muayenem 250 tl ,labaratuvarada 115 tl verdik. sonucu hem mail atacaklar hemde arayarak bildirireceklermiş. eğer ararlarsa burdan paylaşırım.
bir de cinsiyet için tahminde bulundu,%80 kız dedi ama kesin konuşmadığı için umutlanmak istemiyorum,çevremde önce kız olup sonra erkek çıkanlar oldu çünkü. ama eğer kızsa ne çin takvimi ne de diğerleri benim için doğru çıkmadı genelde erkek çıkıyodu bende, hayırlısı artık sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyeti önemli değil diyorum.
forumda folik asitin 3 ay sonra bırakılması gerektiğini okumuştum ve doktoruma sordum, o da haftada günde 1 kez olmak üzere 2 kez al dedi, folik asik asit bebeğin gelişimi açısından çok önemliymiş kesmeyelim dedi, bunun haricinde bana ca,mg zn'dan oluşan bir ilac verdi, bir de önceden önlem olsun diye (kaşınmalarım olduğunu da söyleyince) çatlaklar için lierac isimli krem ile kakao yağını almamı söyledi. daha öncesindende bir vitamin alıyordum ona devam etmemi söyledi.
dünkü ikili test maceram böyleydi inşallah sonuçlarım da iyi gelir, bir ay sonrada hem 3'lü test hemde cinsiyet için tekrardan randevu verdi.