• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar moralim çok bozuk. Az önce lavabodayken kan geldi peceteye ama nerden geldiğini anlamadım makattan mi vajinadan mı kırmızı kandi ve şimdi yine eşimle tartıştık patlicam ben ya

kıyamam sana canım ya. Allaha emanet ınsallah bırsey yoktur

ben hiç kabız olmadım canım çok şükür.. şimdi de kabız değilim.. kırmızı kan görünce korktum kahverengiden bile ödüm koparken.... eşime söylüyorum bişey yoktur diyor ama kırmızı taze kan diyorum ve ellerim ayaklarım ayrı titriyor bana diyor ki tamam hadi git çay koy.. ben şok oldum.. sinirlendim... kalktım çay koydum geldi yanıma diyor ki korkma korkma bişey yoktur dedim ki kahverengi olsa korkmazdım alıştım çünkü ama kırmızı olunca korktum bana diyo ki eee yani ne demek istiyorsun , sen beni delirttin farkında mısın gram akıl bırakmadın bende bıktım artık anlıyor musun bıktım elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum farkında mısın daha ne istiyorsun diyor bana.. zatn çok hassasıım ağlamaya başladım hala da ağlıyorum ama o saydırmaya devam ediyor şimdi de defoldu işe gitti....
Ayy canim noluyo bize.. Biz mi hassaslastik acaba.. Biz de dun tartistik.. Agladim agladim uyudum.. Küsüz simdi.. Daha dogrusu ben küstüm.. Nazar mi var acaba üzerimizde.

kıyamam sana canım ya. Allaha emanet ınsallah bırsey yoktur
inşallah canım benim çok sağol...
Ayy canim noluyo bize.. Biz mi hassaslastik acaba.. Biz de dun tartistik.. Agladim agladim uyudum.. Küsüz simdi.. Daha dogrusu ben küstüm.. Nazar mi var acaba üzerimizde.

canım ya.. bizi bu halde ağlatıyorlar ya ne diyim ki.... bizim zaten hassas olmamız normal değil mi... onlar biraz daha ılımlı olmalı... siz niye tartıştınız canım

genelde çok iyiyiz canım.. arada tartışmalarımız olurdu ama öyle ağır konuşmuşşluğu yok... hamile kaldığımdan beri neredeyse hiç tartışmadık ... aramaz o canım çünkü pişman olmaz...
Ne kadarlık evlisiniz cnm?

Yarın biopsi, cuma da sonuc gelicek, inşallah benimle kalıcak oğlum söz öğrenir öğrenmez ilk fırsatta yazıcam, cok sagol!
Canim cok gecmis olsun.. Ama merak etme allahin izniyle iyi olacak her sey.. Sonuc guzel cikqcak insallah.. Ben o testlere hic guvenmiyorum yaptirmadim da zaten.. Sadece kafa karistiriyo.. İyi haberlerini bekliyoruz.. Bol bol dua et.. Biz de edicez dua..

inşallah canım benim çok sağol...

canım ya.. bizi bu halde ağlatıyorlar ya ne diyim ki.... bizim zaten hassas olmamız normal değil mi... onlar biraz daha ılımlı olmalı... siz niye tartıştınız canım
Bizim net bisey yok oyle bi yerden basladik buyudu tartisma.. Ben farkindayim ama psikolojim bozuk.. Her seye agliyorum.. Bi de esimin yaptigi ya da yapmadigi her sey batiyo bana.. Ayy bilmiyorum insallah hormonlardandir yoksa boyle cok zor..
Bi tataftan da bebisime uzuluyorum onu üzdük mu zarar veriri mi diye.. İnsalah etkilenmez.. Dun yemek bile yemedim..

Bizim net bisey yok oyle bi yerden basladik buyudu tartisma.. Ben farkindayim ama psikolojim bozuk.. Her seye agliyorum.. Bi de esimin yaptigi ya da yapmadigi her sey batiyo bana.. Ayy bilmiyorum insallah hormonlardandir yoksa boyle cok zor..
Bi tataftan da bebisime uzuluyorum onu üzdük mu zarar veriri mi diye.. İnsalah etkilenmez.. Dun yemek bile yemedim..

kıyamam canım ya.. bebişlerimiz bizi hissedip etkileniyorlar canım ve artık bizim sesimizi de duyuyorlar... ama hayat işte hep pollyanacılık oynayamaz ki... üzülürüz ağlarız sinirleniriz güleriz.. yemek yememek olmaz canım ya bebişi aç bırakma hemn bişeyler ye annesi... doktor kontrolün ne zaman senin canım

günaydın kızlar anlaşılan bu ay duygusal dönemdeyiz. Bizde aynıyız yatıyorum gece aklıma birşey geliyor arkam dönükken ağlıyorum ama sesim çıksa ev inleyecek sesime noldu, naptım ben sana diye başlıyor. eşimle tartışmasak bile böyleyim ki hepimizde var o. bide eşimizle tartışınca zaten bir duygusal bir sinirlilik hali var alttan alan olmayınca da tartışma büyüyor ve üzülen biz oluyoruz nedense

AdaisyLove AdaisyLove canım bak bir damladan birşey olmaz iki üç dama deseydin korkman normal ama belki bir kan pıhtısı olabilir içimizde o kadar kanaması olan arkadaş vardı ki onları düşün. Eşini şuan hiç düşünme bence bebeğini düşün ona alacağın eşyalarını düşün, bebeklerin kokusunu düşünki evimize sinecek o mis gibi koku eşinle barışırsın ki barışacaksın onu düşünüp sinirlenme bebeğini de germe lütfen karnında onu hissetmeni düşün, bir hayat taşıyoruz üzülünce onunda hissedeceğini düşünki bebeğinin üzülmesine dayanabilir misin? o zaman sakinleş çalışmıyorsun sanırım güzelce kahvaltını et tv karşısına geç seni eğlendirecek şeyler izle...

Cnm ben sivas güründeyim. Ama malatyaya gidiyorum doktora. Park hastanesinde zehra kuzu Var ona başladım. Cok memnun kaldım diyemem. Senin düzenli bir doktorun var mı önerebileceğin?
Canim ben gozde kisla hastanesinde tarik goksel gul diye bi doktor var basindan beri ona gidiyorum.. Ben memnunum.. İlgili pozitif bi doktor.. Bide gozde akademi hastanesinde denizhan deniz var suan malatyafa en populer doktor o ama o cok yogunmus ben oyle cok yogun olunca sevmiyorum.. Ben bundan onceki gebeligim sagliksizdi dort doktor bana dis gebelik teshisi koydu bir tek goksel bey hayir bu rahim ici gebelik dedi ve hakli cikti.. O yusden guveniyorum kendisine.. Ben de elazigdan gidiyorum doktor icin malatyaya.. Bide hacettepe mezunu egitimi falan da iyi.. Baska sormak istedigin bisey olursa sor canim.. İnsallah dogru doktoru bulursun..

kıyamam canım ya.. bebişlerimiz bizi hissedip etkileniyorlar canım ve artık bizim sesimizi de duyuyorlar... ama hayat işte hep pollyanacılık oynayamaz ki... üzülürüz ağlarız sinirleniriz güleriz.. yemek yememek olmaz canım ya bebişi aç bırakma hemn bişeyler ye annesi... doktor kontrolün ne zaman senin canım
Yiycem simdi canim.. Uyandim ama kalkmadim yataktan ise de gitmedim.. Haber bile vermedim.. Ogleden sonra giderim artik.. Kontrolum bu cuma degil diger cuma.. Yaa insallah iyidir bebeklerimiz.. İki haftadan fazla oldu gormuyorum.. Cok merak ediyorum..

Yiycem simdi canim.. Uyandim ama kalkmadim yataktan ise de gitmedim.. Haber bile vermedim.. Ogleden sonra giderim artik.. Kontrolum bu cuma degil diger cuma.. Yaa insallah iyidir bebeklerimiz.. İki haftadan fazla oldu gormuyorum.. Cok merak ediyorum..

inşallah canım ben de uzun süredir görmüyorum çoook özledim ve merak ediyorum benimki haftaya salı zaman uçarak geçse keşkee....

Günaydınlarr, dün doktor kontrolüm vardı ve bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim:KK9:13. haftamda doktorum kıza benzettiğini söylemişti ama yanılmış:KK48: Ben de hamileliğimin başından beri rüyalarımda hep kız olduğunu gördüm ama en son rüyamda dünyalar güzeli bir erkek bebek doğurduğumu gördüm ve bu rüyamdan sonra erkek olduğuna inandım şimdi o kadar güzel hayaller kuruyorum ki en çok da eşim için seviniyorum, bebeğimin, babası ile oynayacağı oyunları ve kuduracakları zamanları düşündükçe çokk mutluu oluyorumm:KK49:

toist toist harikasın valla herkese nasıl cevap ve yorum yapabiliyorsun sayende topikte kırılan gücenen kalmadı kanatsızdan sana maşallah ödülü :nazar: ve 100 ödül puanı :KK56:

Çok tatlısın canım sağolasın ama bak seninkine yazamamışım uyumuşum :-)
Ayy napiiyim her üzüldüğümde yanımdaydınız bende elimden geldiğince karşılığını vermeye çalışıyorum :-p

kızlar ben riyamda hep bebeğimi görüyorum bazen büyümüş bazen yeni doğmuş dün gecede yeni doğmuş sol göğsümden emziriyorum süt yokmuş sağ göğsümden emziriyorum o kadar çok süt varmış ki üzerine dökülüyor artık sonra üzerini değiştririyorum öbür odaya gidiyorum bi süre sonra ne kadar zaman geçiyo bilmiyorum ama arkamdan geliyoki kocaman olmuş hatta okul çağında diyebilirim devamlı büyük küçük hallerini görüyorum hayır olsun inşallah güzel bişeydir

Çok çok güzel bir rüya canım hayırlara vesile olsun inşallah ya bende böyle rüyalar görebilsem keşke hep karışık rüyalar :-( emzirmek sütünün bol olması büyümesi falan çok güzel maşallah

Gunaydinnnnn biz bugun kontrole gidiyoruz insallah bebegim kendini gosterirde cinsiyetini ogrenebiliriz :)

İnşallah canım hayırlı haberlerle gel kaç haftalık oldun ki

Günaydınlarr, dün doktor kontrolüm vardı ve bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim:KK9:13. haftamda doktorum kıza benzettiğini söylemişti ama yanılmış:KK48: Ben de hamileliğimin başından beri rüyalarımda hep kız olduğunu gördüm ama en son rüyamda dünyalar güzeli bir erkek bebek doğurduğumu gördüm ve bu rüyamdan sonra erkek olduğuna inandım şimdi o kadar güzel hayaller kuruyorum ki en çok da eşim için seviniyorum, bebeğimin, babası ile oynayacağı oyunları ve kuduracakları zamanları düşündükçe çokk mutluu oluyorumm:KK49:

Tebrikler canım dün kız günüydü bugün erkek mi ki acaba :-p inşallah o günleri göreeğiz canım hayırlısıyla

Merhaba arkadaşlar sitede yeni sayılırım.hamileliğimin 14.haftasına girdim.Allahın izniyle mayısta alıcam bebişimi elime.Benim sizlere sormak istediğim birşey var.İkili tarama testini yaptırmasak ne olur.etrafımda yaptırma diyen okadar fazla insan varki sonuçlar yalnış çıkıp insanların hamileliği kabusa dönebiliyormuş.C tesi günü randevum var ne yapacağımı inan bilmiyorum.

AdaisyLove AdaisyLove canım bak normalde çok iyiyiz diyorsun belki o da çok kötü bir psikolojide. Ama sana belli edemiyor dışına vuramıyır ve daha da kötü oluyor. Bilemezsin ki. Bir de erkeklerde kötü bişey yok diyerek savunma durumu var daha güçsüzler bizden ve korktukları için savuşturuyolar. Ben de hiç duymadım körü görünüyosun ya bebişe bişey olduysa dr a gidelim dediğini duymadım :))) hep ben bebişe bişey olursa dedm o dile bile getirmez.
İnan hormonlar alt üst oldu eşlerimizde alışmaya çalışıyo bu duruma anlamaya çalışıyo. Olur böyle şeyker sen yemeğini ye bebişini sev beyaz çamaşırını giy stres yapmadan takip et. Hepimizin kanaması oldu. Olur öyle arada. Ayakta kaldın ya onun yorgnluğudur belki de bişicik olmas inşallah :-)

Back
X