Kızlar selam, nasılsınız ?
Benim cuma günü ikili testim vardı. Bu test için SGK anlaşması olduğu halde 300 TL talep ettiler, hal böyle olunca da acayip sinirlendim ve bu fahiş fiyatı ödemeyi ben kabul etmiyorum dedim. Tüm kontrollerim burada oluyor ve doğum da burada olacak ama buna rağmen bu kadar yüksek tahlil test ücreti ödemeyi kabul etmiyorum dedim. Sonra görevli kız sizi müdürümüzle görüştürelim bizlerin indirim yapma hakkımız yok ne yazık ki dedi. Müdürleri de bitmez bir toplantıda olduğundan çok fazla beklemedim ve bugün gidip devlet hastanesinde yaptırdım. Pazartesi sonuçları açıklanacak. Umarım herhangi bir risk çıkmaz. Bu test ücretleri gerçekten canımı fazla sıkıyor. Bir daha ki gidişimde direk müdürle görüşeceğim çünkü yaptıkları hiç hoş bir uygulama değil %200 ek fiyatlandırma yapabilme yetkilerinin olduğu ödeme yapılan yerde eşşek kadar asılı duvara. Ben de kabul etmemem konusunda bayağı direniyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba ?

Bir de cinsiyeti de göremedi, çok erken dedi. Ben de doğuma kadar öğrenmeme kararı aldım :)))
Başta ailelerimize ve etrafımızdakilere de pazar günü söyledim. Herkes pek istekliymiş bu konuda bunu gördük ne kadar seviliyormuşuz bunu hissetmemiz güzel oldu açıkçası :)