- 21 Eylül 2013
- 149
- 109
- 63
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin canim. Darisi başımızaben kesemi gördüm bugün...... darısı size inşallah....
progesteron kullanyosan zaten eyvah eyvah.....Kizlar sizler de cok yorgub musunuz, uykudan basimi kaldiramiyorum resmen. Mesai bitsin de eve gitsem uzansam diye gozum saatte. Bu kadari normal mi
ilginç bi doktormuş, arkadaşımla konuştum ben de az önce çok iyi güvendiğim bir doktordur kendisi benim için kese oluşmuştur hatta perşembe kalp atışlarını bile duyabilirsiniz dedi. Gerçi kalp atışı 7. 8. Haftaya kadar bekleniyomuş ama bu hafta da olabilir dedi. Görümcemin de 3 çocuğu var o da şimdiye kese oluşmuştur diyor. Bilemedim yine de kan testi ver bence nolcak ki iki dakikalık bi şey zaten.Selam kızlar... Bugün devlet hastanesine gittim. Doktor kan değerime bakmadı. Ne gerek var dedi. Ultrasona girdim kese bir görünüp bir kayboluyormuş şuan çok küçük olduğu için.Meğer son adet tarihinin üzerinden 1 ay 10 gün gecmeliymiş kese için. 8 eylülde yine gel dedi. Rahim kalınlaşmış kendini hazırlamış dedi. Ama ben tatmin olmadım. Sizce tekrar kan tahlili vermeli miyim? Doktor ne gerek var haftaya keseyi göreceğiz kendini delik deşik etme boşuna dedi bilemedim![]()
Gözün aydın darısı kalp atışına olsunben kesemi gördüm bugün...... darısı size inşallah....
gözün aydın canım. darısı başımızaben kesemi gördüm bugün...... darısı size inşallah....
Gözün aydın canım darısı başımızaben kesemi gördüm bugün...... darısı size inşallah....
Günaydın canım saydığın cogu şey bende de var gayet normal bunlar.her sabah bel ve sırt ağrısından ölüyorum cok halsızım bulantı var.kızımda bunların hiç biri yoktuGünaydın kızlar mutlu haber alanların gözü aydın darısı bizlerin başına benim sabahları ilk kaltığımda hafif mide bulantım oluyor 10 dk kadar ama sonra geçiyor.Psikolojik mi bilemedim... geçen hafta kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı sonra kalça ağrım ve uyku hallerim şimdide sabah hafif hafif hissettiren bulantım ama hepsi yerini başka şeye bıraktı her belirti geçtiğindede beni korku alıyor off off
Gözün aydın canımm darısı bize inşallah bian önce görürüz biz deeben kesemi gördüm bugün...... darısı size inşallah....
GünaydııınnGünaydın arkadaşlar![]()
Günaydın cnm :) aşırı mide bulantısı var bende, uykum ara sıra geliyor, bir de merak ettiğim bişey var bu karın ağrısı normal mi bazen aşırı derecede ağrıyo ?Günaydın kızlarNasılsınız ben Allaha çok şükür iyiyim mide bulantım vs yok sadece uykum çok geliyor 2.olunca birde arası fazla olmayınca insan geçeceği yolları bildiğinden daha rahat oluyor ama heyecan aynı mutlu bir gün dilerim bebişlerinizle
Cnm öyle oluyor zaten bi süre bazı belirtiler oluyo sonra değişiyo ben de sırf bu yüzden psikolojik sanmıştım ama değilmiş :)Günaydın kızlar mutlu haber alanların gözü aydın darısı bizlerin başına benim sabahları ilk kaltığımda hafif mide bulantım oluyor 10 dk kadar ama sonra geçiyor.Psikolojik mi bilemedim... geçen hafta kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı sonra kalça ağrım ve uyku hallerim şimdide sabah hafif hafif hissettiren bulantım ama hepsi yerini başka şeye bıraktı her belirti geçtiğindede beni korku alıyor off off