- 26 Eylül 2014
- 114
- 166
- 48
- 39
kizlarr mrbaaa sizinle bisey payladicam ben 7aylik ewliyim esmle tanistiktan 1 ay snra nisanlandim 4 ay snra nikah yaptik tum ailelern onayi ile dugunum olmadi eltin losemi oldugunu grendik biz nisamnliyken ve durumu kritik ilik sart ama bulunmuyor o yuzfrnben dugun istemiyorm dedm kaynpederime kaynvalidem yok yillar once rahmetlu olmuskaynpederm 70 yasnda bi kaynim bi gormcm var asil konu su kaynpedermin 7 tane dairesi var gorumcem marmara adasnda yasiyor babasinin ewndeoturuyor ewli kaynimla ayni aprtmndayiz bn kaynpederin ewnde otryrm otrdgum aparmnn 5 dairesi kyinpedern birindede kaynim otryo bnm altimda dgerlrnde kiraci var ama artik ayri ewe cikmk istyorum her gece aglyrum exylrmi dz temz bi ew istyorum bebegme ellermle oda hazrlmak istyorum kynpederin adada yasio 1 ay snra gelicek konusulucak ama verip vermiycegnden supeliyim ne ypcam bilmiyorum rabbim bna yardim etsi
(( morelim cok bozk vermezse dogum ypp direk annemin ewine gdcm bosanicagmida bilsem donmuycem dedim esime
![]()
Merhaba canım, merak ettiğim kayınpederin ile mi oturduğun ? anladığım kadarıyla bundan rahatsız oluyorsun. Kayınpederinden istedğin şey ne ? Adada bir ev mi yoksa başka bir yerde ayrı bir ev mi ? Bebek olduktan sonra annenin evine gitmek, ayrılmak büyük karar. Hele de eşini gerçekten seviyorsan kararı alsan da uygulaması zor olacaktır.
Dip Not : Marmara Adası benim yaz aşkımdır, 10 senedir her yaz oradayım.