anlamışsa erkektir:) 12 haftada öğrenenler hep erkekler oluyor.
Tipi erkeğe benziyormuş ama ben kız hissediyorum sanırım :)
Maşallah cnm bebişin gayet rahat ve cok gusel görünüyor Rabbim sağlıklı ve hayırlı etsin tüm bebişlerimizi
Sağol canım amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı büyüsün :)
canım yazın içimi nasıl rahatlattı su serptti resmen, çünkü son günlerde bende de hiç belirti yok normal hayatıma devam ediyorum. ama yazdıkların sayesinde kötü düşünceler uçtu gitti. Bizim de kontrolümüz 1 kasımda umarım çıktığımda senin gibi duygularımı ben de yazıcam buraya.. Allah hayırlısını nasip etsin her zaman hepimize
Çok sevindim canım bende burda okuyunca ay göğsüm indi ay karnım yok işte bulantım azaldı kesin bişey oldu diye gitmiştim. Hemen sordum kalbim atıyomu diye. Bi gittim ki eli ayağı durmuyor :)
Canım çok sevindim senin adına. Darısı benim başıma. Ben en son gittiğimde 8+5 günlüktu haliyle hareketlerini göremedim. Çok merak ediyorum hareketlerini sabırsızm on gün sonra gitcem ama sabretmesi çok zor, cok özledim onu. Senin bebisin de çok sağlıklı büyümüş görünüyor maşallah miniğe
Valla canım ben 10. Haftada da gittim ama sıpa kıpırdamıyordu bile. Bu sabah nutella yedim ayıptır söylemesi işe yaradı demek :)
maşallah size yaa ben çok duygusal oldum senin bebeğin fotosunu görünce bile gözlerim doldu sağlıkla al kucağına inş çok güzel yaa bebeğimi özledim 12 kasımada çok var puff
İnşallah canım benm sağolasım hayırlısıyla darısı başına bende istiyorum usg fotolarınızı :)
fotoya bayıldımmmm :) çok tatlı gözüküyor, inşallah bende senin gibi görebilirim,8 kasımda randevum varrrrrr
İnşallah canım çikolata ye bence gitmeden önce :))))
Ayyy sunun gobusune bak yaa yerim bem onu. Cok sevindim. Gozlerim doldu okurken. GOzun aydin canim
Sağol teyzesi göbüş büyütmüş bebiş darısı hayırlısıyla sana canım :)
MasaAllah annesi ne kdrda guzel duruyor
Evet canım keyifli baya inşallah seninkini de görürüz hayırlısıyla :)
Maşallah canım yaa çok tatlı duruyor

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde görseydik özledik valla daha 7 kasıma çoooooooooook var zaman durdu geçmiyor
Sağol canım yaa ben ilk defa böyle oldum nasıl beklicem bir ay diye üzülüyorum. Ben ilk defa bugün gerçekten içimde kıpır kıpır canlı bebiş olduğunu tam anlamıyla idrak ettim. Hep uyuyormuş gibi düşünüyordum :)
MaAşallAh negüzel de poz vermiş aynıda benimkine benziyo kiz :) ama benimki geçen gün kontrolde çok hareketsizdi bende bi sonraki randevumda muhakkak çikolata yiğcem benimkide ankara nın bağlarinı oynasin cok severm :)
Kesinlikle dene canım bizimki eşimin değimiyle hormon tepiyormuş :) Ankara'nın bağları da çok iyi :)
Slm kızlar :) bugün 10. Haftamızdayız. İşe geldik ve çalışıyoruz bebişimleee :)
@merve8866 tebrik ederim cinsiyeti ilk öğrenen sen oldun demek :) bugünlerde öğrenenler olur diye tahmin ediyordum zaten. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucuğu :)
toist
çok tatlı bebeğin maşallah... Bu arada benim ikili test için randevum 4 kasımda o tarihte bebeğim 12+2 olacak Allah izin verirse. Bakalım doktorum cinsiyeti ile ilgili bir yorum yapacak mı? Çok merak ediyorum.
Sağol canım inşallah. Yapar yorum ben çok istedim de söylemedi :)))) sanırım 16 ya kadar beklemek istedi. Baksana herkesini yapmış seninki de yapabilir.
: 37391205, member: 334531"]Kızlarrrrr merhabalar hepinize randevum vardı ikili test için. Doktora çikolata yiyip gittim ilk defa ve çok mutluyum kızlar. Poposunun üstünde zıp zıp zıplayan kollarını ayaklarını oynatan bir bebiş gördüm :) yerinde balerin gibi dönüyordu harikaydı :) hiç durmadı yerinde çok güzeldi kızlar. Ve bende son zamanlarda hiçbişey hissetmiyordum. Bişey oldu diye korkuyordum. Çünkü belirtilerim hiç yok nerdeyse. Korkmayın yani bebişler çok iyi :)
Bu arda doktorum askında ikili test işin çağırmıştı. Ama bugün vazgeçti bence gelişimini görünce. Ya da ben ona yordum, çünkü kesin yapıcaz demişti ama bebişi görünce açıkladı istiyor musun ikili testi. Bu sadece bir olasılık. Kesinliği yok. Sonuç riskli çıkarsa karından su alınıyor diye. Bende siz ne düşünüyorsunuz dedim. Burun keniği çıkmış ense kalınlığı iyi gelişimi haftasıyla uyumla kol ve bacak gelişimi çok iyi dedi, bence gerek yok aldırmayacaksan dedi. Yine de sen bilirsin tabi senin kararın dedi. Bende gerek yok ozaman dedim. İçim de çok rahat bebişim her şekilde kabulüm :)
Boyu baştan popoya 5cm olmş kızlar valla süt için bol bol. 11+5 teymişim hala 2 gün geri sanırım :) bir ay sonraya randevu verdi.
Gelelim cinsiyete bence biraz anladı ama söylemedi kızlar 16. Haftada konuşuruz dedi. Şuan çok erken dedi. Tahmin etseniz falan diye geveledim ama cık :) yani yine öğrenemedik :) bu da usg si kızlar :)
Canim gozun aydin. hep boyle guzel haberlerle donelim hepimiz doktordan.. Bizde gittigimiz gunden beri sportmen baby diyoruz, eller kollar hic durmamisti video cekim de yaptik surekli izliyoruz :) bizim doktor da 12.hftada erkek galiba ama diger kontrolu bekleyelim dedi. bakalim tahmini dogru mu[/QUOTE]
Ayy ne güzel genelde erkekler tutuyor canım hayırlı olsun inşallah. Biz videoyu unuttuk yine heyecandan unutuyoruz herşei ne güzel izlersiniz bol bol :)