- 9 Eylül 2014
- 367
- 269
- 133
takılma o zaman iyi bakacaksa yani kayınvalidemiz de annemiz sonuçta hem daha iyi annene kızıp onu kırmaktansa kayınvalidene kırmadan söylersin bir gerçek ki onlar bizden daha tecrübeli bazen istemediğimiz şeyleri yapsalarda bizden daha iyi bildikleri kesin o yüzden bazen susmak gerek çocuğa büyük zarar vermiyorlarsa mesela bende doğumdan sonra kayınvalidemde kalıcam bi süre önce bunu kabullenmekte çok zorlandım sonra düşündüm ki öründe bebek tutmamış bi insan olarak bırak tecrübelerinden faydalan hem de onlar da sevsin doysun heyecanlarını yaşasın herşeye çok takılmamaya karar verdim sende oluruna bırak olana da teslim olbenım annem çok yakında kayınvalıdem uzakta. eger o bakarsa bize yerleşcekeşimle hiç konusmuyoruz bu konuyu dun actım konuyu. dedım kım bakacak bakarız o gunler gelsın dıyo. son dakıka ya bırakcak herseyı arkadaş. sonra dedıkı annem bakar annen bakar değişe değişe. iyi dedım çocuk salak olsun. offff sinir oluyorum. inşallah durumlar ıyı olurda ben bakarım cocuma. korkuyorum çok benım annem bakarken uak bısey olsa kavga edermı dıye korkuyorum. onun annesı guzel bakar ama ben ısteklerımı kendı anneme dile getirdiğim gibi getiremıcem offffffffffffffff