- 23 Nisan 2014
- 1.268
- 1.327
- 248
Gunaydin aynen canim sicacik yatagi birakio gitnk hala tansiyonla ugrasiyorum halsizlij hat safhada mide bulantisi ilacimida yuttum simdibduserim yolaKızlar Günaydın. .. kapalı bir is gününe Merhaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin aynen canim sicacik yatagi birakio gitnk hala tansiyonla ugrasiyorum halsizlij hat safhada mide bulantisi ilacimida yuttum simdibduserim yolaKızlar Günaydın. .. kapalı bir is gününe Merhaba![]()
Ne hakkı canım ya asıl sen helal et takıldık o kadar sorulara devam ama gücenme sakınsizi allah napmasin, bezdirdim sanırım hakkınızı helal edin, kusuruma bakmayin
Tabi canım şakalaşıyoruzValla benim amacım burda kimsenin kalbini kırmak değil belki yazılarından bilir arkadaşlarım hep dua ederim sizlere.. ben açıklama da yaptım öyle şeylere evhamlariniyoruz ki herbirimiz ki benim hiç aklıma gelmeyen şeyleri okudum burda ama ilişki üstüste sorulunca mantık çerçevesinde bi kaç dal maydanozdan daha riskli olabileceği akıllara gelmiyor mu dedim.
Zaten arkadaş yüreği geniş cevaplamis şakavari o da. Hepimiz Takılıyoruz şekerim neden yüklenelim birbirimize ama valla ben korkar oldum her yedigimden biraz da böyle şaka olsun takılalim Gülelim evhamlarimiz gitsin neşemiz olsunnn.
Günaydın kızlar :) ikili test için 12+2 de randevum fakat 1 hafta sonraya erteleyim diyorum. Çünkü ayda bir tiroid problemimden dolayı tsh değerime bakılıyor. O da 13. Hafta ya denk geliyor. İş yerinden iki de bir izin almayım 13. Hafta da gidip ikisini bir halledeyim diyorum. 13. Hafta da 2 li test ysptıran varmı? Sanki herkes 11 ve 12. Haftalarda yaptırmış.
İçim rahatladı :) teşekkür ederim cevap için:)canım ben 13. haftada yaptırcam, için rahat olsun yaptırabilirsin :) doktorada sordum geç değilmiş
canım ben 12+5 te yaptırdım ikili testi yani dün. bebişimide gördüm. biraz öncede endokrin uzmanına gittim kan verdim merak ediyorum ne çıkacak ama böyle ikisini arka arkaya getirince daha iyi oluyo. benim bildiğim ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyo.Günaydın kızlar :) ikili test için 12+2 de randevum fakat 1 hafta sonraya erteleyim diyorum. Çünkü ayda bir tiroid problemimden dolayı tsh değerime bakılıyor. O da 13. Hafta ya denk geliyor. İş yerinden iki de bir izin almayım 13. Hafta da gidip ikisini bir halledeyim diyorum. 13. Hafta da 2 li test ysptıran varmı? Sanki herkes 11 ve 12. Haftalarda yaptırmış.
canım ben 12+5 te yaptırdım ikili testi yani dün. bebişimide gördüm. biraz öncede endokrin uzmanına gittim kan verdim merak ediyorum ne çıkacak ama böyle ikisini arka arkaya getirince daha iyi oluyo. benim bildiğim ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyo.
canım ben 12+5 te yaptırdım ikili testi yani dün. bebişimide gördüm. biraz öncede endokrin uzmanına gittim kan verdim merak ediyorum ne çıkacak ama böyle ikisini arka arkaya getirince daha iyi oluyo. benim bildiğim ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyo.
Günaydın kızlar :) ikili test için 12+2 de randevum fakat 1 hafta sonraya erteleyim diyorum. Çünkü ayda bir tiroid problemimden dolayı tsh değerime bakılıyor. O da 13. Hafta ya denk geliyor. İş yerinden iki de bir izin almayım 13. Hafta da gidip ikisini bir halledeyim diyorum. 13. Hafta da 2 li test ysptıran varmı? Sanki herkes 11 ve 12. Haftalarda yaptırmış.
evet canım o benim de aklıma geldi :) o zamana bebek biraz daha büyümüş olacak :) hayırlısı olsun. Eğer öğrenemezsek bir dahaki kontrole kalacak.13. haftada yaptırınca belki bebe kte gösterirse cinsiyetinide öğrenmiş oluruz.sonuçta 16.haftaya yaklaşıyoruz :)