- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50 nin üzerindeyse kız diyolar ama tutmayanlarda varmış,ben inanmıyorum pek :)Kızlar bu da benim ıkili test Beta-hCG değerim 135 lU/mL anlayanınız varmı? Ben pek bişiy anlamadımda beni aydinlatin hadi cinsiyetini çok merak ediyorum![]()
Ben hala kullanıynrum ilk doktor muayenemden beri ama buhafta dan sonra bırakıcam canımBişey sorucam düşük riski olanlar progestanı ne kadar kullandınız,ne zaman bırakılıyor bilginiz varmı,çok uyku ve uyuşukluk yapıyor
peki uyku yapıyormu sende canım,ağzım falanda uyuşuyor bazen,günde bir taneye düşse rahatlıcamBen hala kullanıynrum ilk doktor muayenemden beri ama buhafta dan sonra bırakıcam canım
aslında haftaya salı randevum var doktor tahminde bulunucak fakat ben biraz sabırsızim tatlım :)50 nin üzerindeyse kız diyolar ama tutmayanlarda varmış,ben inanmıyorum pek :)
ben de 13. hafta içinde yaptıracağım..Günaydın kızlar :) ikili test için 12+2 de randevum fakat 1 hafta sonraya erteleyim diyorum. Çünkü ayda bir tiroid problemimden dolayı tsh değerime bakılıyor. O da 13. Hafta ya denk geliyor. İş yerinden iki de bir izin almayım 13. Hafta da gidip ikisini bir halledeyim diyorum. 13. Hafta da 2 li test ysptıran varmı? Sanki herkes 11 ve 12. Haftalarda yaptırmış.
evet canım arada uyutuyor ağzımda uyusma yokta kuruluk oluyo ben sabah aksam birer tane aliyorumpeki uyku yapıyormu sende canım,ağzım falanda uyuşuyor bazen,günde bir taneye düşse rahatlıcam
peki uyku yapıyormu sende canım,ağzım falanda uyuşuyor bazen,günde bir taneye düşse rahatlıcam
Bnde sabah aksam alttan kullaniyorum pazartesi gidicm bakalim ozamn sorucm devammi diyrBişey sorucam düşük riski olanlar progestanı ne kadar kullandınız,ne zaman bırakılıyor bilginiz varmı,çok uyku ve uyuşukluk yapıyor
benimde çarşamba inşallah tahmin ederaslında haftaya salı randevum var doktor tahminde bulunucak fakat ben biraz sabırsızim tatlım :)
Aynen canım desene oğluşlarimiz geliyo :) tabi henüz belli deil ama beni görenler hep erkek diyo bakalim hayırlisıbenimde çarşamba inşallah tahmin edererkekse bu haftalarda tahmin edebilirmiş :)ultrason resmine görede cinsiyet tahmini falan var,tabi hepsi tutmuyor yine,eğlenceli oluyor işte bi heyecan,hepimiz çok sabırsızız :)
selam kızlar ikili test sonuçlarını aldım bgn. çok şükür her şey yolundaymiş. Down sendrom riski neredeyse sıfır dedi.. Beta Hcg değerimi akşam söyleyebileceğim şimdi yanımda yok maalesef. Eşim aldı sonuçları akşam bakabileceğim bende..
benim çin takvimine göre kız canım ama sanırım bebeğimiz erkek doktor %85 erkek dedi. :)bu çin takvimi rus takvimi olaylarından tutturanlar var mı acaba? benim ikisinde de kız cıkıyor da:) daha birkaç afta beklemem lazım dr un yorumu için sanırım. zaten bnm dr um kolay kolay da soylemıyormus da. detaylı ultrasını beklıcemsağlıklı olsunlar da ıstediğim bişi yok aslında sadece merakj edıyorum ve bişeyler almak ıstıyorum. ee onlarda da unisex cok fazla guzel sey yok :s
peki uyku yapıyormu sende canım,ağzım falanda uyuşuyor bazen,günde bir taneye düşse rahatlıcam
benim çin takviminde ilk kızım tutmuştubu çin takvimi rus takvimi olaylarından tutturanlar var mı acaba? benim ikisinde de kız cıkıyor da:) daha birkaç afta beklemem lazım dr un yorumu için sanırım. zaten bnm dr um kolay kolay da soylemıyormus da. detaylı ultrasını beklıcemsağlıklı olsunlar da ıstediğim bişi yok aslında sadece merakj edıyorum ve bişeyler almak ıstıyorum. ee onlarda da unisex cok fazla guzel sey yok :s