• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla canım hareketlerini şimdiden merak ediyor büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. CÇok özledim bebegimi tek tesellim o. Çok stres doluyum çok üzüyor kaynana beni. Kaldıramiyorum artık dün de eşimle tartıştık moralim bozuluyor işte. .. :KK43:
Allah yardımcın olsun bu kaynanalrın derdi ne ki evledının eşini böyle üzüyorlar kıskanıyorlar sanırım üzme kendini takmamaya çalış

Yok canim igretmen degilim
Ee nesin o zaman canım o_Oo_O

Evet gerçekten çok nazlı ve inatçı çıktı. Ben de çok merak ediyodum canım ama malesef :KK43:
Kız olur o zaman kızlar nazlı olurmuş diyorlar :KK49::KK49:

Selam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...
Gecmis olsun canım dikkat et kendine Allah bebislerhni korusun

Kızlaaar herkese hayırlı akşamlar, bugün beklenen gün geldi ve doktor kontrolümüzü hayırlısı ile atlattık.
Öncelikle ikili test için ultrason muayenesi oldum, doktor organların çoğunu gösterdi (kalp, beyin, kollar, bacaklar, karın bölgesi vs.) crl 63 mm, ense kalınlığı 1.5 mm doktor gayet iyi olduğunu ve gebeliğin haftası ile uyumlu olduğunu söyledi.
Veee ben sormadan cinsiyet tahmininde bulundu, ben beklemediğim için şok oldum o esnada... Veee KIZ olarak belirtti. Ama önümüzdeki ayı bekleyeceğim emin olmak için bir kez daha...
Daha sonra laboratuvara kan verdim, 1 hafta sonra da sonuç alacağım, hayırlısı artık.
Ayrıca doktorumun istediği diğer kan testlerimi de yaptırdım(tam kan sayımı, hormon testi, rubella, toxoplazma, CMV, tam idrar tahlilleri, hemogram, şeker vb.)sonuçlar gayet iyi sadece kansızlık olduğunu belirterek demir ilacı verdi.
Benden şimdilik haberler bu kadar, sevgiyle kalın iyi geceler:nazar:

gözün aydın canım,hayırlı olsun :D

canım hemen kalk bırseyler ye. çokkk sınır oldugunu bılıyorum ama. açlıktan bayılırsın basın doner bısey olur. sen ye yemegını. daha oncede yaşamadıkmı yaşıyoz bırseyler sonrada barısıyoz. hıc bısey olmamıs gıbı devam edıyoz. gene oyle olacak olan bebeklerımıze olacak. onların gunahı ne. hadı canımmmmm
düşünüp düşünüpte stres yapma kendını baska bırseylerle ılgılen sakınles
Tamam canım zaten sırf bebeğim içn yemem lazım o günahsiz ama ufacıkta olra tepki veqiyo aklima geldikce ağlıxorum of ya

Selam kizlar..
2 gundur hastanedeydik simdi geldik.. Bebegimizin birinin plasentasi asagidaymis bu yuzden dikkat etmem gerekiyormus kahverengi lekelenmeler olmustu 4 serumdan sonra cok sukur gecti artik surekli yaticam, dua edin kizlar cok zordu Allah hepimizi meleklerimize saglikla kavustursun...

canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın hiç kalkma yat dinlen

aramasın bu saatten sonra beni dünya kadar strese soktu arasa ne olur artık ama ben doluyum patlamam lazım canım içim daraldı ya... ağlamaktan harap oldum nefret ediyorum ondan ya nefreeettt....
CANIM İKİ YILLIK EVLİLİĞİMDE ŞUNU GÖRDÜM Kİ BEN NE KADAR CAZGIRLIK YAPSAM EŞİM O KADAR HAKLI ÇIKIYOR, SUS BOYNUNU BÜK AĞLA DAHA ETKİLİ BİR YÖNTEM... SİNİRİ GEÇİNCE DE HATALARINI TEK TEK SAY..

canım çok geçmiişş olsun sana da kıyamam... Allahım ne oluyor bize nazar değdiriyorlar valla ya.. Allahım korusun hepimizi ve meleklerimizi...

sağol canım benmmm

malasef kırmızı canım o yüzden çok korkuyorum..
Aynen kuzum ben de nazardan cok korkuyorum hepimize masallah.. Hemen doktora git canim insallah kotu bisey yoktur Rabbim yardimcimiz olsun dua edelim bol bol...

:( Anladım. Belli ki bir derdi var acaba ne? Sen bir ev hanımı ve eş olarak görevlerini, hamile olmana rağmen yerine getiriyorsan, kayınvalide görümce vb. dolduruyor olabilir mi?
Yok canim kayinvalidem ve görümcdm öyle insankar deiller ve bana vzaklar esimde bensz gitmez yani zaten akrabayiz halamin oğlu

Geçmiş olsun çokkk, işallah bi daha yaşamazsın böle bi şey, bundan sonrası sorunsuz sıkıntısız geçer işallah...
Sagol canim Allah kimseye yasatmasin, amin insallah hepimizin hamileligi sorunsuz gecer de bebeklerimizi saglikla hayirla aliiriz kucagimiza

selam kızlar bu aralar işler çok yoğun giremedim nete....

2 gündür bas ağrısı var bendede...bugün öğlen arası hamile pantalonu aldım kendime lcw den...karnım biraz cıktı pantalonlar oluyoda düğmeleri sıkıyodu....

Back
X