• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
veririz canım niye veremiylim ki..ALLAH izin verirde sütümüz olursa süt yapıcı şeyler tüketmeye çalışırız..ben güveniyorum kendime 62 olabilirim tekraro_O
inşallah canım ben evlendiğimde 56 kiloydum sonra 65e çıktım ve hamiş kaldım en eski kiloma dönerim inşallah :) bu arada ben de kaynanamla iddaya girdim her seferinde veremezsin diyorrrrrrrrrrrrr :KK11: gel iddaya girelim dedim kabul etti :KK48:

inşallah canım ben evlendiğimde 56 kiloydum sonra 65e çıktım ve hamiş kaldım en eski kiloma dönerim inşallah :) bu arada ben de kaynanamla iddaya girdim her seferinde veremezsin diyorrrrrrrrrrrrr :KK11: gel iddaya girelim dedim kabul etti :KK48:
o zman senin kesin vermen lazım canım..:rolleyes:doğum yaptığımız gibi başlarız beraber..

Günaydın kizlarrr opuldunuzzz . Kilo meselesine bende takıyor um ama doğumdan sonrası yaz. Bebegimizi alır arabasına bindirir yuruyuslere cikariz. Market tir bakkaldir usenmeden yürüruz. Deniz e gireriz. Bisekilde veririz inşallah. Bu arada doğum sonrası bebek bakımı ve zayıflama içinde bi topikte bulisalim olurmu. Kaybetmeyelim birbirimizi

günaydın kızlar ya benim göbeğim dünden beri küçüldü gibi ya.. o gerginliği falan kalmadı.. böyle olan var mı?.. bi de 2 gün önce eşimle tartışıp ağladım ya inşallah ondan bişey olmamıştır..

Yada burdan devam ederiz. Bi süre ilk doğum zamanı herkez birer birer yazmamaya başlıcak bebekle ilgilenmekten. Sessizlesecek ama sonra gene bir sürü soruyla geri donucez. Pisik noldu kilosu boyu bu normalmi falan. Allahım o günleride gostersin inşallah. Belki anneler gününde anne olmuş oluruz

günaydın kızlar ya benim göbeğim dünden beri küçüldü gibi ya.. o gerginliği falan kalmadı.. böyle olan var mı?.. bi de 2 gün önce eşimle tartışıp ağladım ya inşallah ondan bişey olmamıştır..

canım o gergınlık gazdanda oluyo. benımde sabahları daha inik akşamları daha çıkık. bazen kocaman baznen eskısı gıbı .takma kafana

o zman senin kesin vermen lazım canım..:rolleyes:doğum yaptığımız gibi başlarız beraber..
süper olur canım o zaman da mayıs anneleri zayıflıyooor diye bir topikimiz oluuuurr :)
Günaydın kizlarrr opuldunuzzz . Kilo meselesine bende takıyor um ama doğumdan sonrası yaz. Bebegimizi alır arabasına bindirir yuruyuslere cikariz. Market tir bakkaldir usenmeden yürüruz. Deniz e gireriz. Bisekilde veririz inşallah. Bu arada doğum sonrası bebek bakımı ve zayıflama içinde bi topikte bulisalim olurmu. Kaybetmeyelim birbirimizi

tabiki de yine bir arada olucaz kuzum bebişlerimizin gazını ağllamasını yiyişini birbrimize soracaz hep birlikte de çıtı pıtı anneler olucaz :)

gozun aydın o hıssı ıyı bılırım mınıcık hareketler ılerleyen haftalarda cok sertescek hatta canını acıtcak kadar bazen ama yınede harıka benımkı daha cok erken olmasına ragmen gunde 1 yada 2 kere hıssettırıyo kendısını cok sukur
ikinci olunca heralde insan henem ayırt ed
kaçıncı haftada hareketlerini hissettin canım ben 14.haftamdayım dün vucudunun bi yeri atar ya öle 3 kere oldu rahmimin üstünde ve sol kaburgamın orda :)
canım 16 haftanın içindeyim ama benim minik iki hafta önde gidiyo yani 18 haftanın içinde bebiştir başka ne olcakki eger bagarsak harekati degilse:) yavaş yavaş başlıyor kandini hissettirmeye

Zayiflama forumu harika bi fikir
Ben de hep goruyorum ki sonrasinda gebelik forumu bos kaliyor... İnsallah dogumdan sonra da hareketliligini korurr forumm

çalışıyormusun canım çalışıyorsan cok zor. benım gecenlerde basım dusuyo sıcrıyorum tekrar tekrar. gören olsa acırdı yanı

Evet cnm hem calisiyorum hem egitimime devam ediyorum.
Daha cabuk yoruluyor daha zor uykusunu aliyor insan. Eskiden 6 saat uyku yeterliydi simdi 8 saat ancak kurtariyor :D

canım o gergınlık gazdanda oluyo. benımde sabahları daha inik akşamları daha çıkık. bazen kocaman baznen eskısı gıbı .takma kafana

benimde küçüldü hatta bu sabak annemede dedim:)
teşekkür ederim kızlar.. bu aralar çok ağladım, üzüldüm bunların bebişime zararı olmuştur diye çok korkuyorum.. inşallah iyidir..

süper olur canım o zaman da mayıs anneleri zayıflıyooor diye bir topikimiz oluuuurr :)

tabiki de yine bir arada olucaz kuzum bebişlerimizin gazını ağllamasını yiyişini birbrimize soracaz hep birlikte de çıtı pıtı anneler olucaz :)
evet:KK73::KK73:

kuzum korkma kötü bişey yoktur bende de bazen bi inip bi şişiyor sanırım gaz oluyor bizde biz deonu bebiş sanıyoruz inince telaşlanıyoruz... ben göbüşümü ölçüyordum her sabah sonra paranoyak oldugumu görünce bıraktım... korkma kuzucummm :KK60:
Gunaydin
Uykusuzluktannn olucemm
Siz nasilsiniz
seniiii uyku tulumu seniiiiiiiiiiiiiiii :) ben 6da uyanıyorum uyuyamıyorumm
Nasıl oldun canım iyimisin
iyim çok şükür canım kanama da durmuş gibi şimdi bişey yok.. eşim de gönlümü almak için çabalıyor bana yavru köpek almış arıyor şimdi çok sevindim :) sen nasılsın canım:KK68:

Günaydın kızlar :) az önce okudum ilk 20 haftaya kadar 2,5 kilo almamız gerekiyormuş 20. Haftadan sonra haftada yarım kilo. Benim iki gündür iştahım epey açıldı. İlkinde 12 kilo almıştım ama bu iştahla gidersem bu sefer başaramayabilirim :)

Back
X