• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
BENDE Bİ 65 KİLO OLUYOR BİR 63.5 SANIRIM ÖDEM VE GAZ PROBLEMİ YAŞIYORUZ. KİLO ALINCA HEM ÜZÜLÜP HEM SEVİNİYORUM. GARİP BİŞİ AMA :) Bİ DE AŞIRI HAMİLELİK BUNAKLIĞI YAŞIYORUM YA. HERŞEYİ UNUTUYORUM. BUNU BAŞKA YAŞAYAN VAR MI ?

günaydın herkese

Rabbim hepimiz için hayırlısını versin, ağrılarımız bulantılarımız geçsin bi an önce bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alalım inşaallah

:)

Gunaydinlar. Kilo konusunda dikkatli gidelim diye birbirimizi motive edelim kizlar.bende ilk uc ayda 3 kilo almisim doktor yavasla bu donemde daha cok alirsin dedi. Egzersiz yap mutlaka dedi. Bende cok utandim ne diyim.hakli aslinda abartip abartip yedim durdum. Artik dikkatli olucam.hamile degilmisim gibi yiyicem. 2 aksamdir salata corba yogurt yiyorum sadece.siskinligim azaldi.tavsiye ederim

BENDE Bİ 65 KİLO OLUYOR BİR 63.5 SANIRIM ÖDEM VE GAZ PROBLEMİ YAŞIYORUZ. KİLO ALINCA HEM ÜZÜLÜP HEM SEVİNİYORUM. GARİP BİŞİ AMA :) Bİ DE AŞIRI HAMİLELİK BUNAKLIĞI YAŞIYORUM YA. HERŞEYİ UNUTUYORUM. BUNU BAŞKA YAŞAYAN VAR MI ?
bende de oluyor canım malesef.. kötü bişey aslında... hatta çok korkunç bi olay yaşamıştım bu yüzden.. pazar günü avmye gitmiştik eşimin ufak bi el çantası var bana tutar mısın biraz dedi ben de tmm dedim aldım çantama attım bi yerde unutmıyım diye yarım saat sonra eşim istedi içinde cüzdanı ve her şey var tlfnu yoktu malesef.. ben bi telaslandım nerde unuttum acaba diye koşturmaya başladım eşim iyi düşün diyor hatırlamıyorum kartlarım her şey için düşün aşkım diyor deli oldum bi an sonra bana çantana atmış olabilir misin dedi evet evet dedim:)
Heheh napiyimmm ya ayilamiyorum baya da gec yatmisim
Vay be 6da kalkiyosun demek masallah:) bebise antrenman gibi

senin bebiş uykucu olucak desene canım annesi gibi :) aslında güzel değil gün içinde yorgun oluyorum daha kahvaltı sofrasını bile toplamadım duruyor öylece mutfaktaaaaa hiç de halim yok :))

bende de oluyor canım malesef.. kötü bişey aslında... hatta çok korkunç bi olay yaşamıştım bu yüzden.. pazar günü avmye gitmiştik eşimin ufak bi el çantası var bana tutar mısın biraz dedi ben de tmm dedim aldım çantama attım bi yerde unutmıyım diye yarım saat sonra eşim istedi içinde cüzdanı ve her şey var tlfnu yoktu malesef.. ben bi telaslandım nerde unuttum acaba diye koşturmaya başladım eşim iyi düşün diyor hatırlamıyorum kartlarım her şey için düşün aşkım diyor deli oldum bi an sonra bana çantana atmış olabilir misin dedi evet evet dedim:)

senin bebiş uykucu olucak desene canım annesi gibi :) aslında güzel değil gün içinde yorgun oluyorum daha kahvaltı sofrasını bile toplamadım duruyor öylece mutfaktaaaaa hiç de halim yok :))
NEYSEKİ TATLIYA BAĞLANMIŞ :)

gunaydın kızlarrrr, bu kilo konusuna ben de cok takıyorum, eşimle surekli bu yuzden kavga ediyoruz, ona kalsa surekli yemeliyim, kilo almalıyım, kilo aldım diyince tartısıyoruz resmen, tabi alacaksın almassan olmaz diyor :( 53 le hamile kaldım 20 gun once gittigimde 55 dim, ama ondan sonra karnım cok sisti, beni görenler de yüzün sismis vucudun sismis diyolar, tartılmaya korkuyorum kac oldum acaba :(((

teşekkür ederim kızlar.. bu aralar çok ağladım, üzüldüm bunların bebişime zararı olmuştur diye çok korkuyorum.. inşallah iyidir..
Yok güzelim hicbirsey i yoktur kuzunun. Sen üzülmemeye bak . Şimdide kafana takma oda strese sokar. Hafif bi müzik aç arada sakin sakin dinle.

gunaydın kızlarrrr, bu kilo konusuna ben de cok takıyorum, eşimle surekli bu yuzden kavga ediyoruz, ona kalsa surekli yemeliyim, kilo almalıyım, kilo aldım diyince tartısıyoruz resmen, tabi alacaksın almassan olmaz diyor :KK43: 53 le hamile kaldım 20 gun once gittigimde 55 dim, ama ondan sonra karnım cok sisti, beni görenler de yüzün sismis vucudun sismis diyolar, tartılmaya korkuyorum kac oldum acaba :KK43:((
Çok değil canım aldığın. Dert etme be yedi kilo almışım üstelik kilolu biriyim. Ekmeği kestim abur cubur yok. Ama vücut alıyo iste

gunaydın kızlarrrr, bu kilo konusuna ben de cok takıyorum, eşimle surekli bu yuzden kavga ediyoruz, ona kalsa surekli yemeliyim, kilo almalıyım, kilo aldım diyince tartısıyoruz resmen, tabi alacaksın almassan olmaz diyor :KK43: 53 le hamile kaldım 20 gun once gittigimde 55 dim, ama ondan sonra karnım cok sisti, beni görenler de yüzün sismis vucudun sismis diyolar, tartılmaya korkuyorum kac oldum acaba :KK43:((
BENİM EŞİM DE ÖYLE CANIM YA. NEDEN KİLO ALMIYORSUN YOKSA BEBEK Mİ GELİŞMİYOR. YUMURTA YE SÜT İÇ ET YE GINA GELİYOR ARTIK. BENCE O KADAR TAKMA KİLONU. FARKLI FORMLARA BİR BAK ANNE OLAMAYAN İNSANLARIN YAZDIKLARINI OKU. AMANNNN DİYOR İNSAN O ZAMAN. ALICAZ BAŞKA YOLU YOK :(

canım bana da biri kilo almışsın diyince eşim alsın bişey olmaz o benim tombişim diye tersliyor ama eve gelince gerçekten alıyosun dikkat et diyor... üzülüyorum ben de ama sonra diyorum ki bebiş iyi olsun da boşveeerrrrrrrrrrrrrrrr... :)

Kızlar selam, nasılsınız ?
Benim cuma günü ikili testim vardı. Bu test için SGK anlaşması olduğu halde 300 TL talep ettiler, hal böyle olunca da acayip sinirlendim ve bu fahiş fiyatı ödemeyi ben kabul etmiyorum dedim. Tüm kontrollerim burada oluyor ve doğum da burada olacak ama buna rağmen bu kadar yüksek tahlil test ücreti ödemeyi kabul etmiyorum dedim. Sonra görevli kız sizi müdürümüzle görüştürelim bizlerin indirim yapma hakkımız yok ne yazık ki dedi. Müdürleri de bitmez bir toplantıda olduğundan çok fazla beklemedim ve bugün gidip devlet hastanesinde yaptırdım. Pazartesi sonuçları açıklanacak. Umarım herhangi bir risk çıkmaz. Bu test ücretleri gerçekten canımı fazla sıkıyor. Bir daha ki gidişimde direk müdürle görüşeceğim çünkü yaptıkları hiç hoş bir uygulama değil %200 ek fiyatlandırma yapabilme yetkilerinin olduğu ödeme yapılan yerde eşşek kadar asılı duvara. Ben de kabul etmemem konusunda bayağı direniyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba ? :KK43:
Bir de cinsiyeti de göremedi, çok erken dedi. Ben de doğuma kadar öğrenmeme kararı aldım :)))
Başta ailelerimize ve etrafımızdakilere de pazar günü söyledim. Herkes pek istekliymiş bu konuda bunu gördük ne kadar seviliyormuşuz bunu hissetmemiz güzel oldu açıkçası :)

beni gittiğim hastanede de genelde sgk anlaşması yok. dr muayenelerinde yani. ama tahlillerde var normalde cok pahalı bi hastane olmasına rağmen benden 150ye yakın bısey aldılar bu tahlıl ıcın. ve sonuçlar geldıgınde gordum ankaranın en ünlü ve iyi diye bilinen ve normalde de pahalı olan düzen lab'ta yaptırmışlar.hastanenin de kar aldığını vs düşünürsek 150 bıle cok yani aslında. ama ben burda ıstanbuldakı arkadaşların fıyatları görünce 150ye bısı demedim. iyi yapmışsın bence. tek sıkıntı devlet hastanesının sonucu gec vermesı olabilir. ben 2 gun sonra ogrendım. haa bebekte bişi çıkmasın da ha 2 gun ha 7 gun farketmez elbette.;)

Güneşli bir gündennn Günaydınnn herkeseee... :anneadayı::anneadayı:

Günaydın canım napiiiiyişm ya artık hissetmek istiyorum :-p

günaydın kızlar ya benim göbeğim dünden beri küçüldü gibi ya.. o gerginliği falan kalmadı.. böyle olan var mı?.. bi de 2 gün önce eşimle tartışıp ağladım ya inşallah ondan bişey olmamıştır..

Canım hiçbişi olmamıştır emin ol inşallah benimde öyle birden şişkinliğim inmişti sonrada büyük wc de düzeldi gün aşırı oluyor artık önceden 2 3 günde bir. Vücut alışıyor artık hamileliğe :-)

Gunaydin
Uykusuzluktannn olucemm
Siz nasilsiniz
Günaydın canım ben 8.30 da kalktım çok mutluyuum :)

Günaydın kızlar :) az önce okudum ilk 20 haftaya kadar 2,5 kilo almamız gerekiyormuş 20. Haftadan sonra haftada yarım kilo. Benim iki gündür iştahım epey açıldı. İlkinde 12 kilo almıştım ama bu iştahla gidersem bu sefer başaramayabilirim :)

Evet canım katılıyorum sana kim ne derse desin ben dikkat ediyorum canım cips falan çekiyor yemiyorum birde bünye meselesi bazısı hemen veriyor ben zor veririm eminim oyüzden dikkatliyim 17. Haftadayın 2 kilo almşım doktor çok iyi dedi
Arkadaşım 23. Haftada 2 kilo almıştı 2 hafyada 4 daha almış :-)

Canım bilgim yok ama Dr un çok konuşmayan birisi mi neden açıklama yapmamış ki senin yerinde olsam ararım ben anlamadım burada yazan ne demek oluyor diye

aradım konuştum. Plasentada yapısal bozukluk varmıs bunu düzeltemeyiz zaten dedi. Riskleri var dedi bebekte gelişim geriliği , 20. haftadan sonra annede kanamalar olabilir , erken dogum olabilr takip edicez sürekli dedi. dünden beri üzüntüden bişi yiyemedim . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin demekten ve dua etmekten baska bişi gelmiyo elimden.

Ay kahvalti hic edemiyorum artik icim almiyor. Zar zor birkac lokma atiyorum agzima.

Bakalim uykucu olacak mi, bebekken biraz uykucu olsa fena olmazzz aslindaaaa :)

kuzum korkma kötü bişey yoktur bende de bazen bi inip bi şişiyor sanırım gaz oluyor bizde biz deonu bebiş sanıyoruz inince telaşlanıyoruz... ben göbüşümü ölçüyordum her sabah sonra paranoyak oldugumu görünce bıraktım... korkma kuzucummm :KK60:

seniiii uyku tulumu seniiiiiiiiiiiiiiii :) ben 6da uyanıyorum uyuyamıyorumm

iyim çok şükür canım kanama da durmuş gibi şimdi bişey yok.. eşim de gönlümü almak için çabalıyor bana yavru köpek almış arıyor şimdi çok sevindim :) sen nasılsın canım:KK68:

Oh ohh masaallah Allah nazar dan saklasın iyiyim bende ilk tepigimi yedim kuzum dan :)

Kızlar yaa çok mutluyumm dün eşimle biz yaramazlık yaptık artık rahatsız mı oldu bebiş bilmiyorumda elimle bi iki parmak ittirdim böyle göbeğimi 5 sn sonra bi harekr bişey kayıyo sanki içimde. Birdaha yaptım yine aynı tepki inanamadım yaaaa :-) eşime teyit ettirdim o hiçbişey yapmadan elini koydu sadece evet bi dalgalanma var dedi sanki içimde sol tarafta kayıyodu
Önce ayy dedim çektim elimi korktum ürperdim :-) sonra ikincisinde gözlerim doldu hemen inanamadım ya eşim uyudu ben 10 dk daha upraştm emin olayım diye ama birdaha hiç olmadı inşallah hissetmişimdir ya :-)

Back
X