- Emoji Skoru
- 1.027
- Puanlar
- 138
Eyvahhhhh dedikomuz yapılmış inanmıyorum
Üzüldüm ya ne gerek var böyle şeylere. Burası açık bir forum isteyen istediğini yazar istediğiyle konuşur. Sen niye kocanı anlatıyorsun niye kaynananı anlatıyorsun niye hep şu üyeyle konuşuyorsun deme hakkımız yok ki. Bazı muhabbetler de beni etkiliyor doğru bulmuyorum ve konuya dahil olmuyorum bu kadar. Beni ilgilendirmez ki arkadaşların yazdıkları. Karışamam yani. Ben bu forumda gruplaşma olduğuna inanmıyorum her sorulan soruya bir kişi de olsa cevap veriyor ve evet sonra muhabbet devam ediyor. Soru soran Kişi de muhabbete katılmadığı için sinir oluyor. Eğer muhabbet istiyorsak sadece soru sormamalı başkalarının sorularına da cevap vermeliyiz. Sadece soru sorup cevabını alıp çıkan bisürü arkadaş var. Bu tabiki çok normal herkesin vakti olmayabiliyor ama muhabbete giremedim diye kızmamalı bu durumda.
Bu tarz durumlara hiç gerek yok arkadaşlar. Hamilelik hormonları mı diyelim nr diyelim bilemedim
Çok teşekkür ederiz gökçecim bizi ifade etmişsin orada da. Şimdi arkadaşın geçmişine baktım da sorduğu sorulara da cevap verilmiş anlamadım neden kızdığını.
Yani canım. Başka başlıkta açabilirler bu da doğal. Ama eleştiriler biraz haddini aşmış bence. gerek yok. Dediğin gibi benimde ilgimi çekmeyen ya da bazen rahatsız olduğum şeyler olabiliyor. Ama kimsenin ne benim çalışma şeklimi ne de anlatmak istediklerimin sınırını eleştirmeye hakkı yok.