• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar yoğunum bu aralar yeni gündemimiz akıntı sanırım :p
Her hafta bişeye takılıyoruz. Her akıntıda doktora mı gidelim yani anlamadım ben :p benimki de Şeffaf ama öyle bardak Yarısı kadar falan değil. Her Şeffaf akıntı da bebişin suyu değildir ya. En fazla 5 damla. Bence evham yapmayın. Ya da her akıntıda doktora koşalım hep beraber :p
aynen her hafta bişey çıkıyor :) ben bile hiç akıntı endişem yokken acaba çok mu oluyor diye düşünmeye başladım burada yazılanları görünce :) hamilelik öncesine göre daha çok oluyor tabi akıntım ama ciddi rahatsız edici diil.

Kızlar bugün farkettim göğsümden sarı bir sıvı gelmiş atletimde kurumuş. Süt sarı olur mu
ewet canım süt o.bi zararı olmaz.

Kızlar su sarı sut olayı hepinizde oldumu bir bende mi yok ya :KK43:
bende de olmadı canım.çoğu kişide olmuyor zaten.olmaması kötü bişey mi sütüm az mı olacak diye düşünme onla ilgisi yok.olmasının da kötü bi yanı yok.

Canim, biz gecen gun dogumla ilgili bir ders katildik hastanemizde. Orda soyle dediler: her gun ayni vakitlerde biseyler yedikten sonra bebegin hareketlerini sayin. Ilk hareket saatini ve 10. Hareket saatini not alin. Diyelim ki bebeginiz genelde 10 hareketi 1.5-2 saatte tamamliyor. Eger bu sure 4-5 saate cikarsa harette yavaslama vardir. Bu gibi bir durumda doktorunuzu arayip danisin dediler. Ama hareketleri sayarken yan uzanin dediler. Kendimiz hareket halindeyken saglikli bir sekilde hissetmezmisiz.
bana bu hareket saymak çok zor geliyor :) her hareketi takip edemiyor ki insan gün boyu karına odaklanman lazım saymak için.peş peşe hareketler olabiliyor bide hepsini bi hareket mi sayacağız bilemiyorum.ben hiç bulaşmıyım en iyisi :)

Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım :KK43:
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi :KK43:
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım :KK43:
bulaşık makinesine ekmek süpermiş :)

gunaydın annısler hepimiz ıcın rahat ve huzurlu gun olsun ınsallah,randevusu olanlar ıyı haberlerınızı bekliyoruz.Yarın benım de randevum var ama benım kız baya hareketlerını azalttı ne yaptıysam olmadı endıselendırıyor benı:KK14:

Merhaba arkadaşlar.. ben de mayıs annesi olacağım inş. aylardır sizi takip ediyorum.. Ekimden beri hiç bir sayfayı atlamadan okudum :) Herkesi yakından tanıyo gibiyim. Hepinizden çook şey öğrendim. Hakkınızı helal edin :)
aramıza hoş geldin cnm

Unutkanlık bende de var ama etten tiksindigim icin cok az yiyorum o yuzden sanırım. Balik yaği kullaniyorum 1,5 aydır biraz azaldi.
Ben de eti tuketmiyorum aslında seviyorum da. Balık az yiyorum midemi bulandiriyor.
Kıyamam sana hamilelikte oluyodur. Çocuğu da unutma biyerlerde:p doğurunca geçer kuzum korkma.dengemiz şaştı zaten olcak okadar
Ay onu unutur muyum hiç :) :) aklımı onla bozdum zaten :) her hareket ettiğinde delirecek gibi oluyorum az kaldı az :)

10 yeterli değil mi benimki de 10 u geçiyor ama yine de çok az. Ama napsınlar yerleri daraldı iyice garibanların :p
10 yeterliymis:)ben bi aralar içimde kulaç atıyor sanıyordum:-)Şimdi bazen kasiklarimda ilk zamanlar hissettiğim gibi minik pitlar hissediyorum bazen karnım dalgalanıyor:KK71:Allah bilir napiyolariiçimizde:KK31:

Kızlar bugün farkettim göğsümden sarı bir sıvı gelmiş atletimde kurumuş. Süt sarı olur mu
Evet canım ilk gelen sarı oluyor ben de iltihap sanmıştım ilk gördüğümde, benim fazla akmamış camasirimda iz yoktu ama göğüs uçlarında çapan gibi bireyin kurduğunu görmüştüm dusa girdiğimde, uğraştım temizledim sağlık ocağına gittiğimde sordum, ebe keşke temizlemeseydin dedi bi daha olursa oynama dedi, o ilk gelen sıvı bebeğe çok faydaliymis antikorca çok zrnginmis

Çok güzelmiş canımm :) sağlıcakla büyüsün bebiş bu odada :) çook beğendim

Yormasaydın kendini canım :) evet gerçekten ütülemesi en zevkli eşyalar bebişlerinki :) çok şükür kurtulmuşsun ellerine sağlık
Saol bitanem ewet cok zevkliydi sukur cantamizda hasir artik :-):-)

günaydın kızlar- prensler- prensesler... sayfalar çok ilerlemiş, çok uykum var okumaya kalksam sanırım yığılıp kalırım masaya :KK43: inşallah vaktinden önce doğum yapanımız yoktur. herkes sağlıklıdır umarım. iyi haftalar diliyorum hepimize
Bi bebisimiz oldu:)

DOKTOR NORMAL DİYOR AMA İŞN TUHAFI UZANIRKEN BİLE BAŞIM DÖNÜYOR

canım , bende de uzun sure bas donmesi ve dengesizlik oldu, kulak burun bogaz doktoruna gittim, kristallerin yerinden oynamıs olabilir dedi, bi kac hareket yaptırdı basıma 2 3 gun icin de gecmisti. ben de ozellikle soldan sağa dönerken muthis bir donme oluyordu. ve bu durum hep bi hastalık sonrasında ortaya cıkıyordu.

Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım :KK43:
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi :KK43:
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım :KK43:
bende geçen hafta, güya eve geldiğimde hazır olsun diye sabah işe gitmeden tavuk haşlayayım dedim. ocağıda açık unutup çıkıp gittim evden. allahtan servise binmeden durakta beklerken aklıma geldide geri döndüm kapattım.yoksa ya yangın çıkardı yada doğalgaz kokusundan eve girilmezdi.ne olacak bizim bu halimiz bilmem.

kızlar bebekimin odası için perde yaptırıcam. ben stor istiyordum nasıl diyim resimli ciili biçili. ama perdeci dedi artık öyle yaptıran yok, düz stor yaptırıyorlar. kararsız kaldım ya. sizler naptınız

Back
X