- 14 Nisan 2010
- 666
- 409
- 158
aynen her hafta bişey çıkıyor :) ben bile hiç akıntı endişem yokken acaba çok mu oluyor diye düşünmeye başladım burada yazılanları görünce :) hamilelik öncesine göre daha çok oluyor tabi akıntım ama ciddi rahatsız edici diil.Kızlar yoğunum bu aralar yeni gündemimiz akıntı sanırım
Her hafta bişeye takılıyoruz. Her akıntıda doktora mı gidelim yani anlamadım benbenimki de Şeffaf ama öyle bardak Yarısı kadar falan değil. Her Şeffaf akıntı da bebişin suyu değildir ya. En fazla 5 damla. Bence evham yapmayın. Ya da her akıntıda doktora koşalım hep beraber
![]()
ewet canım süt o.bi zararı olmaz.Kızlar bugün farkettim göğsümden sarı bir sıvı gelmiş atletimde kurumuş. Süt sarı olur mu
bende de olmadı canım.çoğu kişide olmuyor zaten.olmaması kötü bişey mi sütüm az mı olacak diye düşünme onla ilgisi yok.olmasının da kötü bi yanı yok.Kızlar su sarı sut olayı hepinizde oldumu bir bende mi yok ya![]()
bana bu hareket saymak çok zor geliyor :) her hareketi takip edemiyor ki insan gün boyu karına odaklanman lazım saymak için.peş peşe hareketler olabiliyor bide hepsini bi hareket mi sayacağız bilemiyorum.ben hiç bulaşmıyım en iyisi :)Canim, biz gecen gun dogumla ilgili bir ders katildik hastanemizde. Orda soyle dediler: her gun ayni vakitlerde biseyler yedikten sonra bebegin hareketlerini sayin. Ilk hareket saatini ve 10. Hareket saatini not alin. Diyelim ki bebeginiz genelde 10 hareketi 1.5-2 saatte tamamliyor. Eger bu sure 4-5 saate cikarsa harette yavaslama vardir. Bu gibi bir durumda doktorunuzu arayip danisin dediler. Ama hareketleri sayarken yan uzanin dediler. Kendimiz hareket halindeyken saglikli bir sekilde hissetmezmisiz.
bulaşık makinesine ekmek süpermiş :)Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım![]()