• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar gunaydınnn. bugun bebıgım goğüslerımın altında kı yerde sureklı toplarlanıo sonrahemen gecıo ve sonra yıne toplarlanıo arada vuruyo.gobek delıgının bı karış ustu yanı...bu kasılma degıl demı yukarsı cunku ???????????
BENİMKİ HEP ORDA TEPİNİYO. HİÇ GÖBEK DELİĞİMİN ALTINA İNMEDİ. KAFASI AŞAĞIGDA SIRTI SAĞ KABURGAMDA AYAKLARI DA SOL KABURGAMDA. DÜN NST YE GİRERKEN DE TEPİNİYORDU ORALARDA, HİÇ KASILMA ÇIKMADI

BENİMKİ HEP ORDA TEPİNİYO. HİÇ GÖBEK DELİĞİMİN ALTINA İNMEDİ. KAFASI AŞAĞIGDA SIRTI SAĞ KABURGAMDA AYAKLARI DA SOL KABURGAMDA. DÜN NST YE GİRERKEN DE TEPİNİYORDU ORALARDA, HİÇ KASILMA ÇIKMADI
benımkıde normalde oralarda ama busefer zorluyo derıden cıkcak gıbı oluyo ıcıme bı agırlık cokuyo

günü aydın olsun herkesinnn... dün oğluşumu gördüm.çok şükür herşey yolunda. 2250 gr olmuş yavrucum, 44 cm de olmuş boyu. allahım doktorumuz doğum için nisan sonu görünüyor dedi. bir hafta öne aldı. doğum şeklim için de normal dedi bir problem olmazsa, sezeryan istiyorsan da gün vereyim dedi. kalsın dedim. bir de ntsye girmiştim, hiç sancım yok çok şükür
MasaAllah canim:21:

Ne zaman sordun görmedim canım günlük 8000 adım yürüme ve internette egzersiz hareketleri var çömelme ve bacak 20 30 dakka nefes al ver hareketleri ile onları yapıyorum bir yere bağlı kalmadım daha önce plates yaparken yaptığım yavaş zorlamayann hareketler
Ben daha önce pilates yapmadım. O yüzden sakıncalı olur diye yapmıyorum ya. Çok iyi yapıyorsun canım

Öyle güzel bir rüya gördüm kiiii :KK68::nazar::KK46:
hastanedeyim eşimle beraber koridorda hemşirelere diyorum bebeğimi getirebilirsiniz diye.. ne ağrı var ne sızı ne kolay bir doğummuş yarabbim çok şükür diyorum...
Sonra yatakta otururken bebek bir bakıyorum kucağımda minik ağzıyla memiş arıyor yalanıyor acıkmış kuzucum sonra memeyi buluyor ama bir ağzına alıyor bir alamıyor beceremiyor da aşkım benim ya :KK36: sonra yardımcı oluyorum ona bu kez tutuyor cuk cuk emmiyor ama sanki göğsümden sütü çekişini öyle hissettim ki gerçek gibiydi içim ürperiyor eşimde yanımda bir oğluma bakıyorum bir eşimeee o an benden mutlusu olamaz diyorum çok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hala ekisindeyimmm:KK68::KK68::KK68:sonra biraz daha büyümüş halini görüyorum eşimle inceliyoruz bak kaşları gözleri aynı sen ama ağzıyla burnu sanki bana benziyor diyorum çok net çok güzeldi herşeyyyy Rabbim gerçeklerini yaşatsın cümlemize inşallahhhhhhhhhhhhh.... AMİNNNNNNNNNNN

Valla canım cevap süper, aklıma yazdım. Benim gebelik süreci şuana kadar görümceleri hayal kırıklığına uğrattı. Çok kilo almadım , oğlum oluyor( bnm için değil onlar için önemli) ve sağlığımız çok sükür yerinde. Doğumdan sonra kesin kiloya laf etmeye kalkacaklar ya da doğum sırasındaki şeylere bu cevabı yapıştırıcam :KK48: Süpersin

benimde oğlum oluyor Allah nasip ederse. Benim henüz görümcem ve kayınvalidem teşrif etmediler memlekete. doğuma yakın gelecekler. sonrası şenlik zaten. onlar 1 söyleyecek ben 2 cevap vereceğim. psikolojik olarak savaşa hazırım :stop: + (savaş boyasını sürmüş hamile gelin ikonu)[/QUOTE]

Süpersin :))) Hiç güleceğim yoktu. Seninkiler uzak, enerji depolamışsın, benimkiler yakınlar depolayacak fırsat olmuyor. Ama muhtemelen taht oyunları başlayacak ben son dakka da olsa savaşa hazır olacağım :D Zaten bebek 20 günlük olsun annemle memlekete gideceğim. 10-11 ağustos gibi dönerim. 1,5 ay eder. Tam ben dönücem küçük görümcenin de ilk bebeği doğacak. Ona düşerler. Bana fırsat kalmaz. ama o 20 gün kritik :)))

Ben daha önce pilates yapmadım. O yüzden sakıncalı olur diye yapmıyorum ya. Çok iyi yapıyorsun canım
Nefes egzersizi yapıyorum ama yatıp bacak açma kapama hareketi yapıyorum o iyi geliyor plates topla yapamam bende 25 haftadan sonra başladım

Beynen kendimi normal doğuma hazırladım ama zorunlu sezeryana alsalarda öyle üzülmem yeterki bebek sağlıklı olsun

kızlar gunaydınnn. bugun bebıgım goğüslerımın altında kı yerde sureklı toplarlanıo sonrahemen gecıo ve sonra yıne toplarlanıo arada vuruyo.gobek delıgının bı karış ustu yanı...bu kasılma degıl demı yukarsı cunku ???????????
Vay be benimki hep göbek altı asla bir gün yukarı çıkmadı ne kaburga ne başka birşey göbek deliğiöim altı

Sanırsam kasılma bende olsa olurdu sende çok yukarda olsa bile aşağı inmë olmaz canım yukarda demek bebeğin

Vay be benimki hep göbek altı asla bir gün yukarı çıkmadı ne kaburga ne başka birşey göbek deliğiöim altı

Sanırsam kasılma bende olsa olurdu sende çok yukarda olsa bile aşağı inmë olmaz canım yukarda demek bebeğin
tam midemin yanı canım

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ev işi filan da yapma artık, enerjini sadece yavruna harca, kayısı incir vs ye canım, lifli gidalarla beslen, yavrun zamanında gelir inşallah, öpüyoruz yavrunu..

Ya kızlar ben de soruyorum ama bizim arkadaşlar da iyi bilmiyor neyse artık ya :KK43::KK43: Daha bunun doğum parası var bebeği üstümüze almak var hepsinde işe gitmek gerekecek :)
Benim bu işten anladığım her kurum uygulamada bir yol tutturmuş mantık aramadan, personel/idari işler/insankaynakları hangisi varsa o birime sorup ona göre hareket etmek gerek

Back
X