• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
https://www.markafoni.com/stylo/all/kampanya/36711/ kızlar bu markanın çantalarından alan oldu mu?.. alanlar memnun mu?.. şu çantadan alsam mı acaba?..
8681078030179_0.jpg
bunun altı termoslu olanını aldım. kullanmadım tabi ama kullanışlı bence. içinde ayrı bölüm yok ama bilesin. ben özellkikle sırt çantası olsun die bunu almıştım

SANIRIM 1 OCAKTAN İTİBAREN GEÇERLİ DİE OKUDUM SANKİ. BİZE VURUYOR MU BU PAKET
hali hazırda doğum izninde olanları da kapsamak için 1 ocak 2015 den itibaren geçerli canım kapsıyor yani.

BENİMKİ HEP ORDA TEPİNİYO. HİÇ GÖBEK DELİĞİMİN ALTINA İNMEDİ. KAFASI AŞAĞIGDA SIRTI SAĞ KABURGAMDA AYAKLARI DA SOL KABURGAMDA. DÜN NST YE GİRERKEN DE TEPİNİYORDU ORALARDA, HİÇ KASILMA ÇIKMADI
benimde göbek deliğimin üzerinde.bu baş aşağı döndüğü anlamına mı geliyor canım?

Nefes egzersizi yapıyorum ama yatıp bacak açma kapama hareketi yapıyorum o iyi geliyor plates topla yapamam bende 25 haftadan sonra başladım

Beynen kendimi normal doğuma hazırladım ama zorunlu sezeryana alsalarda öyle üzülmem yeterki bebek sağlıklı olsun
bende hareket yapmayı cok istiyorum canım ama doktorum hala egzersiz önermedi normal doğum için bi engelim olmadığı halde.cumartesi gideceğim doktora gittiğimde yine isteyeceğim.o yap demeden yapmaya çekiniyorum.nefes ve kegel egzersizi yapıyorum ama.

o kısmı bende anlamadım tam olarak zaten ilk altı ay 2 de çıkıyorduk sonrada 15,30 da çıkıyorduk şimdi böyle nasıl oldu çözemedim o_O
bu durumda 2 saat eklenmiş gibi oluyor.ilk 6 ay 12 de çıkacağız artık.bide süt izninde geçen ilk 6 ay doğumdan sonraki 6 aymıydı analık izni bitimi sonrası 6 ay mıydı acaba.yeni yasada analık izni bitiminden 6 ay sonra.

doğum yardımı da 200 den 300e çıkmış arkadaşlar ilk çocuk için.2. için 400.bi arkadaş ben çalışmıyorum eşim memur o alır mı diye sormustu.yasanın maddesinde yardımı sadece anneler alır yazıyor.

merhaba arkadaşlar
biz kontrolden geldik. Aslında moralimiz çok bozuk gittik bizi gören yüzün şişmiş karnın düşmüş diyordu. Doktorumuza söyledik yoo gayet iyi karnında yüzünde dedi. başım ağrıyordu tansiyonum 14-8 çıktı ve doktor artık beni korkutuyorsun her hafta gel dedi. 2100 gram olmuşuz ama boyumuzu sormayı unuttuk. tekrar renkli ultrasona girdik tansiyon dışında herşey normal görünüyor. ciğer geliştiricimizin ilk dozunu olduk yarın ikinci doz olacaz. Galiba 38 i göremicez ve nisan annesi olcaz
Dualaşalım inşallah

o kısmı bende anlamadım tam olarak zaten ilk altı ay 2 de çıkıyorduk sonrada 15,30 da çıkıyorduk şimdi böyle nasıl oldu çözemedim o_O

ben bişey merak ediyorum . normalde ücretli izinden sonra çalışmaya başlayacağım. süt izni çocuk 1 yaşına girene kadar var diye biliyorum . ve bizim şirkette doğum yapan bir arkadaş erken çıkmak yerine cuma günleri tam gün izin yapıyordu. cocuk 1 yaşına gelene kdr öyle çalıştı . haftasonu zaten izinliyiz biz.
bu şekilde de uygulama oluyor dimi bende boyle yapmayı düşünüyorum . hergün 1 de çıkma gibi olayı bilmiyordum ben . sadece bu kız bu şekilde kullandığı için bundan haberim var.

ŞİMDİ 12 DE ÇIKACAKSIN CANIM AMA MAAŞIN YARISI KADAR OLACAK, SÜT İZNİ DE YOK DOLAYISIYLA...
Ben hiç birşey anlamadım

Yarı özel yarı kamu bir yerde çalışıyorum ama 6 ay ücretli 6 ay ücretsiz alacağım

Benim bildiğim maaşın yarısı şirket yarısı devlet tarafından ödenecekti yanlış mı biliyorm

ŞİMDİ 12 DE ÇIKACAKSIN CANIM AMA MAAŞIN YARISI KADAR OLACAK, SÜT İZNİ DE YOK DOLAYISIYLA...
canım ben maaştan kesme olmaz eğer ilkokul çağınada kadar evde duruyum dersen o zaman maaştan kesme olur gibime geliyor ama emin değilim

hali hazırda doğum izninde olanları da kapsamak için 1 ocak 2015 den itibaren geçerli canım kapsıyor yani.

benimde göbek deliğimin üzerinde.bu baş aşağı döndüğü anlamına mı geliyor canım?

bende hareket yapmayı cok istiyorum canım ama doktorum hala egzersiz önermedi normal doğum için bi engelim olmadığı halde.cumartesi gideceğim doktora gittiğimde yine isteyeceğim.o yap demeden yapmaya çekiniyorum.nefes ve kegel egzersizi yapıyorum ama.

bu durumda 2 saat eklenmiş gibi oluyor.ilk 6 ay 12 de çıkacağız artık.bide süt izninde geçen ilk 6 ay doğumdan sonraki 6 aymıydı analık izni bitimi sonrası 6 ay mıydı acaba.yeni yasada analık izni bitiminden 6 ay sonra.
ilk altı ay 2 de sonraki altı ayda 15,30 da çıkıyorduk belki ilinci 6 ay olabilir

ben bişey merak ediyorum . normalde ücretli izinden sonra çalışmaya başlayacağım. süt izni çocuk 1 yaşına girene kadar var diye biliyorum . ve bizim şirkette doğum yapan bir arkadaş erken çıkmak yerine cuma günleri tam gün izin yapıyordu. cocuk 1 yaşına gelene kdr öyle çalıştı . haftasonu zaten izinliyiz biz.
bu şekilde de uygulama oluyor dimi bende boyle yapmayı düşünüyorum . hergün 1 de çıkma gibi olayı bilmiyordum ben . sadece bu kız bu şekilde kullandığı için bundan haberim var.
canım bu tamamen kurumun yada özel şirketse şirketin insifiyatine kalmış bişey onlar idare edecekler eğer dah aönceden birisini idare ettilerse zaten emsal olacağı için sanada sıkıntı çıakrtmazlar gibime geliyor

Bnde nefes egzersizleri yapıyorum ayrıca bacak hareketleri yapıyorum

Kızlar biraz saçma bir soru olacak ama acaba doğumdan sonra eve gelince ne kadar süre pijama gecelik giyilir? Ben baya bi kilo aldığım için daha önceki giysilerim olmucak büyük ihtimalle :( bir de bebeği yatak odanızda mı salonda mı tutmayı düşünüyosunuz hastaneden gelince

canım ben maaştan kesme olmaz eğer ilkokul çağınada kadar evde duruyum dersen o zaman maaştan kesme olur gibime geliyor ama emin değilim

ilk altı ay 2 de sonraki altı ayda 15,30 da çıkıyorduk belki ilinci 6 ay olabilir

canım bu tamamen kurumun yada özel şirketse şirketin insifiyatine kalmış bişey onlar idare edecekler eğer dah aönceden birisini idare ettilerse zaten emsal olacağı için sanada sıkıntı çıakrtmazlar gibime geliyor
benim bu şekilde kullanmam benim zararıma olmaz dimi ? hergün erken çıkmak yerine 1 gün tam izin almak ?

benim bu şekilde kullanmam benim zararıma olmaz dimi ? hergün erken çıkmak yerine 1 gün tam izin almak ?
canım günlük emzirmen gerektiğin için bu izni veriyorlar ama senin çocuğun emmez mama verirsin o zaman böylesi daha mantıklı olabilir benim kurumumdada bazıları sabahları kullanıyorlar erken çıkmak yerine. hangisi senin için uygun olacaksa o şekilde yap eğer kurum sorun çıakrtmazsa o zamanki şartlara göre davranırsın

öyle değildir heralde canım ya yarım maaş alınca ne anlamı olcakki.ben yarı çalışıp tam maaş diye hatırlıyorum.

oluyor canım bizim iş yerinde de yapan var.o seninle müdürün anlaşmasına bağlı

olmaz.alabiliyorsun..

Ben hiç birşey anlamadım

Yarı özel yarı kamu bir yerde çalışıyorum ama 6 ay ücretli 6 ay ücretsiz alacağım

Benim bildiğim maaşın yarısı şirket yarısı devlet tarafından ödenecekti yanlış mı biliyorm
CANIM BEN DEVLETE BAĞLI KURUMDA ÇALIŞIYORUM, SİZİN SİSTEM NASIL BİLEMEDİM, BEN 2 YIL ÜCRETSİZ AYRILACAĞIM İNŞALLAH....

Ben hiç birşey anlamadım

6 ay ücretli izni neye dayanarak alabiliyorsun canım? toplu iş sözleşmeniz mi var?
çünkü yasaya göre 8+8 = 16 hafta. doğum öncesi sonuna kadar çalışsan da doğum sonrasına anca 3 ay yetiyor.

6 ay ücretli izni neye dayanarak alabiliyorsun canım? toplu iş sözleşmeniz mi var?
çünkü yasaya göre 8+8 = 16 hafta. doğum öncesi sonuna kadar çalışsan da doğum sonrasına anca 3 ay yetiyor.
Sözleşme var canım o yüzden ben devlete bağlı kurumsal bir şirkette çalışıyorum mesela sağlık sigortası olarak özel sağlık sigortam ds var dopum herşey ücretsiz olacak inşallah yani haklarıö memurlarda olandan farklı bize özel haklar var

Slm güzel anneler

Uzun süre oldu girmeyeli iki gündür geçmişi okumaya çalışıyorum. :)
Maşallah bir çoğunuz herseyi tamamlamış. Bende daha tık yok bir kaç elbise battaniye çamaşır almıştım ama daha alınacak cokk şeyler var. Geçen hafta bebek arabalarını görmeye gittim ve cokk begendim inş haftaya maaş gelince netten siparis verecem. Ve haftasonu da inş bebek mağaza gidecem çok heyecanlıyım.

Back
X