• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kizlar kontrolden geldim bizim tosun iyice tosunlasmis ve rahim agzimda ne acilma ne de kisalma var doktorum bunun hic gelesi yok diyor 40 haftayi beklersek 5 kiloyu bulurmus kilosu bu yuzden 1 haftaya kadar sezeryan olman lazim dedi ben korkmaya basladim c.tesi tekrar nst girecez suyumuzun az fazla olmasi tosunlugundanmis normalmis yani
hakkında hayırlısı olsun canım, masallah da tosuncuga :)

kızlar bugün işte benim nisan geldi. Sancımda vardı koştur koştur hastaneye gittik. Açıklık var ama henüz doğum yok Dedi. Artık çalışma dedi. 2500 gr olmuşuz. Ama baya bir korktukları
hayırlısı olsun senın duyunca ben heyecanlandım bol bol dınlen barı bır hafta daha dayansa bebıs 38 normal ztn ....

Yarin 11 de ayrintili ultrasona giricem bebegimin yuzunu gorucem ins cok heyecanliyim bende:) ben oglusumun yuzunu hic net goremedim bir resmi var 5 aylikken ondada eliyle kapatmisti yuzunu kucuk sıpam:) inşallah bu sefer gorurum. Pazarteside kendi doktorumla randevum var sezeryan gunumuz netlesecek, hastane ve sipinal anestezi uzmanina karar verdim birde gunumuz netlesirse inş rahat edicem. Şimdilik son 18 gün:)))
hadı hayırlısı olsun canım bızde sendenız kac aylardır yuzunu gormuyoruz kı artık dogunca gorcez kanalda oldugu ıcın dr yuz goruntusu alamıyorum dıyo yanı bıze suprız gelcek bebısım en son 4,5 aylıktı gordugumuzde

Selam kizlar anca yazabildim. Gittim bugun doktora. Neyseki kilosu iyi 2800 olmus. Suyunda iyi dedi. Nts ye bagladilar. Sancim cikti. 15 mayis gorunuyor ama beklemeyebilir dedi.bel agrim cok var su an. Alttn muayne icin 5 mayista gel bakicam dedi. Doktorum 10 unda yurt disina gitmek zorundaymis ya:KK43: 15 inde dogurursam olmayacak
masallah canım bebısıne :)

herkese merhabalar bende sabırsızlıkla yavrumu bekleyen bir anneyim doğum için çok endişeleniyorm beni de aranıza alırsanız sevinirim en son dün kontrole gittik suyumuz iyi kilomuz 2600 ve boyu 47 cm bu dokuz ay bitmek bilmiyor sanki doktorum şimdilik normal doğum görünüyor dedi ama değişir mi bilmiyorum son zamanlarda doğumla ilgili korkular yaşamaya başladım :anneadayı::anneadayı:artık biran önce şu doğum gelsin ve bu hamilelik bitsin istiyorum:KK17::KK17::KK17:
hoşgeldın canım, bana da oyle gelıyor bu son aylar gecmıyor bır turlu dayancaz napalım :)

Kızlar merak etmişsiniz sağolun ama biz çok iyiyiz :)) 3260 kg 51 cm boy suyumuz artmış, kordon hala var maalesef ama doktor hiç sorun değil dedi. Kalp atışımız da iyi pazt yine gidicez Rabb'ime şükür doktor bugün çok olumlu konuştu :)
kuzum masallah Bebişe büyüdüler sonunda kordon dolanmasını çok sorun etme canım herşeyi iyiyse az kaldı zaten böyle küçük süprizler olabiliyor benim de kayinvalide burda fazla giremiyorum foruma :-(

Canim benim bebegin kilosu cok fazla olmaya basladi ve doktorum 1 hafta sonra sezeryan olmami istiyor bende napacagimi bilmiyorum
Geçenlerde okudum nette bu bebek çok iri beş kilo olmuş deyip 37. Haftada aldıkları bebek 2600 doğmuş solunum sıkıntısı nedeniyle küveze girmiş üstelik. Anne karnındaki bir gün dışardaki yedi güne eş değermiş.

Sevgili anneler son bir ay bebeğin beyin gelişimi çok önemli o yüzden vaktinden önce gidip bebeğinizi aldırmayın yuvasından bırakın bebek Ne zaman isterse o zaman gelsin.

Eklentiler

• FB_IMG_1429246857840.webp
    FB_IMG_1429246857840.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar merak etmişsiniz sağolun ama biz çok iyiyiz :)) 3260 kg 51 cm boy suyumuz artmış, kordon hala var maalesef ama doktor hiç sorun değil dedi. Kalp atışımız da iyi pazt yine gidicez Rabb'ime şükür doktor bugün çok olumlu konuştu :)
oy masallah annesı kuzuna herseyı super bak dr kordon sıkıntı deıl demıs ne gzl sıkı takıple ınsallah hayırlısıyla dogucak bebıs :)

Kizlar 3.30 da telefonla uyandim gorumcem benden tam bir hafta önde, suyu gelmiş acil hastaneye gittiler. Çok kotkuyor bende heyecandan yerimde duramiyorum, bir kizi olucak nasipse, zilli aceleci çikti. Dua edin canlar, hayirlisiyla sağlikla doğsun minik prenses inş kuvöze gerek kalmaz
hayırlısı olsun gorumcen ıcın cnm, boyle duyunca heyecan basıyor bnmde rıskım oldugu ıcın daha da heyecanlanıyorum bebıs hakkında bılgı verırmıısn bana kuveze aldılarmı vs cunku bızımkıde her an dogabılır kı kucuk bnm yavrumda hep kıyas ıcındeyım su anda

Canim ben gunde 2 defa kullanmama ragmen felaket kramplar giriyor bacagims cogu zaman bagirarak uyaniyorum

Cnm kardeşim yeni doğum yaptı aynı kasılmalar onda da vardı.Doktoru magnezyumu son trimesterde kesinlikle vermedi erken doğumu tetiklediği için.Magnezyumu içmenin belli bi zamanı var benim bildiğim.

Back
X