- 5 Nisan 2013
- 540
- 183
- 123
. Bende ozledim carsamba randevum var kismetse 38. Haftaya giricez. Alltan muayene yapacak bu sefer.Günaydın kızlar ya bu doğumlar çok heyecanlandiriyor beni kızımı özledimm![]()
. Valla bn artik yuruyemiyorum. Dun annemle alisverise ciktik. Gobegim o kadar agir geldiki. Hemen ewe donmek istedim.Giz, dün selçuk somer' in sitesinde okudum, hamilelikte fazla yürümek bebeği ağırlaştırıyormuş, bazı araştırmalara göreçok kafamı karıştırdı. Bebeğin ağırlaşması demek kilo alması mı demek aşağı baskı yapması mı demek anlamadım; ama belki ondandır hissettiklerin
![]()
. Amin canim bende cok heyecanliyim. Her bebekte 40 i beklemeyecek sanirim. Butun gun hareket etmedi gece sabaha kadar beni bitirdi dun aksam.Kızlar 40. Hafta çok heyecanlı yaaapatır patır Doğumlar oluyor forum çok action lı
maşallah bize mayıs anneleri olarak iyi gidiyoruz ama benim kızım nisanda gelmeyecek sanırım. Genelde bebişler 39+ da doğarmış bizim için heyecanlı bir hafta. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel kolay Doğumlar nasip Etsiin :)