Merhaba kizlar
BUgun kontrolum vardi, biraz canim skildi. Doktor kizimin dogumunu yaptiran doktor. beni biliyo diye tekrar ona gitiim. Hamileligimin basindan beri senin ilk bebegin cok kiloluydu diyerek sekere takmis durumda. Kizim 41+1 de 3920 dogdu. Normal dogumla. daha kilolu olan bebeklerdr var. UsteliK ben de 20 kilo almistim. Ama seker falan hicbi sey yoktu. Bu hamileligimin 8. Haftasi aclik sekeri testi istedi, gayet normal cikti. 17. Hafta 75lik seker testi istedi, o da gayet normal. 28. Hafta bir ddaha75lik istedi, o da normal. Zaten sekere dair.bir belirti de yok. 34. Hafta ultrasona girdigimde bebegin kilosu ortalamaydi, sadece karin bolgesi sinirin ustunde imis. Bu sefer yine seker diye tutturdu. Her gun 4 defa aeker olctum. butun olcumler normal.cikti. bugun bebek 3150 gr Cikti ki bence gayet normal. Yielme karin bolgesini buyuk buldugu icin seker olc diye tutturdu. BEn de esim de hep normal cikiyor neden bu kadar israr ediyorsunuz tarzinda konustuk. O da bu sefer sinirlendi. ama ben cok yoruldum, hamileligimin basindan beri cok sukur her sey saglikli, ama.surekli beni geriyor. Gecen hafta 1 gun cok yorgundum, bebek az hareket etmisti, sonra normale donmustu, bunu duyunca hemen nst dedi, hicbi sey cikmadi tabi, hatta nst doktoru sen.niye geldin ki, bebegin de pek yaramaz falan dedi. Simdi seker olc eger yuksek olursa suni sanci verir dogumu baslatirim diyor. Toplam 9 10 kilo aldim. sekerlik bi durum yok. Strip bulmakta zorlaniyorum zaten, bosuna gunde 4 defa parmaklarimi deliyorum. cok skildim. Ve hicbi sey soyletmiyor, hemen sinirleniyor. Guvenimi sarsti acikcasi. Siz olsani naparsiniz. Az zaman kaldi, degistirmek istemiyorum, ama her sey normal giderken boyle ustume gelmesi, ve beni de onemsememekle suclamasi sinirimi bozuyor.