- 14 Nisan 2010
- 666
- 409
- 158
tabiki canim o kadar zaman tasidik annelige sartladik kendimizi iyi olsunlar saglikli gelsinler onemli olan o.ewhamlanma sen biseyi yoktur bebegin.Canim hep bakti ve hep cok iyi bebek cok iyi dedi durdu.. Simdi de yine ayrintili usgye girdim sikinti cikmadi cok sukur.. Olayin sokunu yeni atlattik yarin bir ozel bir de devlete gidicem ama bu saatten sonra nasil doktor bulurum bilmiyorum.. İnsallah bebgim.iyidir de doktor sezaryen icin boyle yapiyordur.. Dua edin..
Evet canim onu ayarlamaya calisiyoruz.. Doktoruma sezaryen.olsam bile haftaya olmak istiyorum dedim o zamana kadar da arastircaz.. İnsallah iyi haberler aliriz.. Sezaryen ya da.normal.umrumda degil bebegim iyi olsun da..
bi kez daha olursa test yapicam bebegin sivisi cikarsa giderim canim.sagol.Yani aslında değil canım ama bende de olmuştu riske atamadım gittim doktora. Sonuç bukadardan bişey olmaz demişti.
anladim canim mantikli hemen kesilmiyodur.ic camasirimi degistirdim bi kez daha islaklik hissedersem alicam o pedlerden.enfeksiyonda var bende o da boyle biseye sebep olabiliyormus.umarim ondandir.yuruyusu bi skintin yoksa 38den oncede fazla yorulmadan yapabilirsin canim.ben uzun zamandir yapiyorum.Maşaallah canım ya,zor da olsa yanında artık kuzun :)
Hayırlı olsun canım ne güzel çabuk olmuş darısı bizlere,ayrıntıları senden de bekliyoruz :)
Beni doktorum şuan kendini fazla zorlama yürüyüşe 38den itibaren yükleneceğiz dedi,öncesi tehlikeli olabilir,38 bencede kararında :)
Canım günlük ped şeklinde o zaten,iç çamaşırına yapıştır,eğer gelen suyunsa zaten gelmeye devam edermiş bir kerelik gelip kesilmezmiş,suyunsa rengi tamamen maviye dönecek pedin orta kısmının,bana doktorum böyle söyledi..ben kullandım daha önce..