2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

Kizlar kafam karisti yardim lutfen. Bebek uyku seti bakiyorum. Besigin yan taraflari icin koruma kilifi olanlardN. Tac ta buldum. Ama yorganinin ayri nevresimi yok.yorgani kendinden desenli. Ama oyle tek kullanilmaz uzerine nevresim takimi alsam ayni setinkinden. Bu seferde ayni yastik kilifi ve carsafindan iki tane olacak. Sadece besik yan yastigi nereden alabilirim

english homeda var beşik koruma ama o da diğerleriyle uyumlu olsun dersen en iyisi uyku seti almak

Bunlarda prensesimin çiçekleri

Eklentiler

• 20150114_225457.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 301
  • 20150114_230041.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 296
  • 20150125_213826.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 292
  • 20150202_120828.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 306
  • 20150125_213709.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 298
  • 20150114_225059.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 297
Kizlar neler almissiniz neler cokta guzeller bende ilk kizima hamileyken bu haftalarda hemen hemen herseyini almistim bi heves bi heyecan ne gorsem aliyodum bu kez hic heyecanli degilim desem yeridir lcw den bikac sey aldim ama o da indirim var diye aldim tabi en buyuk sebebi ikinci bebegimde kiz ve ablasindan dunya kadar giysisi var bugun cikardim hatta ne var ne yok bakmak icin yepyeni hemen hemen hepsi ve ihtiyac yok cunku biliyorum fazla giyemicek o yuzden de bisey almamaya calisiyorum gezmelik falan bikac sey alirim bide hastane cikisi diyorum yalniz bazi cicilerimiz sandik lekesi olmuslar cikarlar mi bilmem domestos veya koslali suya basmayi dusunuyorum bende 2 gundur lcw den deli gibi alisveris yaptim ama buyuk kizima aldim tisortler falan bebise battaniye aldim kendimede hamile tisortu aldim bi bakin outlet bolumunde hamile tisortleri cok ucuz zamanim olunca bende foto paylasirim sizlerle aldiklarimi toplasam 4-5 parca sey var zaten bide sizler gibi kuvet havlu pijama canta araba salincak vs gibi telaslarim yok tabiki hepsi ilkinden hazir ikinci cocuk cok masrafsiz oluyo hele ayni cinsiyetse giysi bile gerekmiyo hem maddi acidan iyi hemde almaya bisey yok heyecanli olmadigi icin kotu.

Benimde ikinci bebek ama ilki erkek olduğundan ondan kalan çok fazla kullanabileceğimiz birsey yok. Çok birsey de saklamamışım zaten. 10 yıl fark olunca simdi bir heves nerdeyse herseyini aldik.Erken mi oldu bilmiyorum besik araba gibi buyuk seyler kaldi.

yorganımızı yedek nevresim takımımızı ve yedek havlumuzu aldık dün dedemiz ve anneannemizle. bir de magnet için malzeme aldım onları da paylaşırım bir ara.

aslında yedek alalım demiştim ama bu markanın ürünleri çok güzel fiyatları da fena değil. english home'dan aldığım nevresim takımları kazık gibi kalır bunların yanında o yüzden ben ilk yatağını bu nevresim takımıyla yapmaya karar verdim. havluyu da mutlaka çift alın diyorlar özellikle erkek bebe anaları sizlere de söyleyeyim. sidikliler işiyorlarmış havluya hemencik. yedek yanımızda bulunsun. benim diğer havlum aziz bebeydi. o da yumuşak onu da tavsiye ederim. bu daha kadife gibi.

Eklentiler

• teddy.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 274
  • teddy2.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 287
Ben bundan aldım bugün çok ciciler ya
Güle güle giyin canım ben bakamadım bi daha. Bugün suwenin mağazasından sizin pijama takımından aldım. Başka bir modeli daha çok beğendim ama onun m vardı ben xl aldım anca sığarım dedim o zamana. Eminönünde böyle beyaz sabahlık gecelik takımlar 120-170 arası 74e mi ne aldım gecelik ve sabahlık takımı. Bir de penye pijama sabahlık takım aldım yine suwenden onu da çok beğendim Çok cici. Böyle takımlar da eminönünde 100 lira en uygunu. Bu da 70 miydi 80 miydi ikisine 150 verdik galiba. Marmara foruma bakabilir almayanlar orda vardı hala bedenleri

Eklentiler

• image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 221
  • image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 213
kızlar size bir sorum olucak , biz park yatak aldık ama içinin yatağını henüz almadık sizler yatağa karar verdiniz mi
?

Ben park yatağın içine dün visco yatak aldım pamidor mağazasının kendi yatağı. Dış kılıfı antialerjik ve çıkıp yıkanabiliyor. İç sünger de normal visco yataklar gibi vücudun şeklini alıyor bana güzel geldi

peki bebeğin ilk aylarında viscoyu önerdi mi satıcı? ay amaan hersey o kadar çok çeşitli ki düşünmekten şaşkına döndüm

peki bebeğin ilk aylarında viscoyu önerdi mi satıcı? ay amaan hersey o kadar çok çeşitli ki düşünmekten şaşkına döndüm
Biz de e-bebekten pamuk yatak aldık dün. Satıcı onu önerdi. Terletmez nefes alır antialerjik dedi. Bide ortopedik yataklar 6 aydan sonra öneriliyomus bu bebeğin şeklini aliyomus. Benm de bi bilgim yok canm tamemen adamn dedigine göre aldık. Ben o kadar irdelemiyorum açıkçası. Analarimiz bizi pamuklarda viscolarda mi yatırdı sanki bsy olmaz

Evet,bebeğin şeklini aldığı için daha iyi olduğunu söyledi ama aynen benimde pek bilgim yok açıkçası. Bana kalitesi güzel ve rahat geldi içime sindi aldım Yoksa pamuk mu daha iyidir visco mu bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…