gule gule kullan cnm hangi siteden aldn?bunlar da benim cicilerim dağinin internet sitesinden sipariş ettim umarım olur.mavi olan normal pijama 40 lira loğusa olan 50 lira
Dagi nin kendi sitesinden aldımgule gule kullan cnm hangi siteden aldn?
Sevsinler çok şeker.
Canım aldıkların çok şeker hepsi de Güle güle kullansin bebisin de sen de ins. Diğer tarafta da sormuştum ama gormedin sanirim lcwden aldgn ikili beyaz çıtçıtlı badileri yarim kol sifir kol olanlari bedeni 1-3 ay mı aldın 3-6 mı. Ben kararsız kaldım da.
Güle güle giy canım.bunlar da benim cicilerim dağinin internet sitesinden sipariş ettim umarım olur.mavi olan normal pijama 40 lira loğusa olan 50 lira
teşekkür ederim tatlım inşallah hepimize aldıklarımızı kullanmak nasip olur;-))))Canım aldıkların çok şeker hepsi de Güle güle kullansin bebisin de sen de ins. Diğer tarafta da sormuştum ama gormedin sanirim lcwden aldgn ikili beyaz çıtçıtlı badileri yarim kol sifir kol olanlari bedeni 1-3 ay mı aldın 3-6 mı. Ben kararsız kaldım da.
Saol canım. Ben de aynı senin aldiklarndan 1-3 ay aldım ikili beyaz olanlardan ama yetmez dediler biraz daha alcam da onları da 3-6 aylık mi alsam yoksa yine 1-3 mü alsam diye kararsız kaldım o yuzden sordum. Hemen küçülsün istemiyorum en azindan yazı geçirsin istiyormteşekkür ederim tatlım inşallah hepimize aldıklarımızı kullanmak nasip olur;-))))
aaa ama ben cevapladım die hatırlıyorum; ben lcw beyaz renk zıbınların hepsini 1-3 ay aldım canım özellikle küçük beden tercih ettim yaz boyu üstüne göre olsunda kullanılsın die inşallah küçük gelmez
canım pembe 5 li takımı nerden aldın çok beğendim. ben de kızıma almak istiyorum
markası idil baby canım, İstanbul'daysan kadir has center'dan aldımcanım pembe 5 li takımı nerden aldın çok beğendim. ben de kızıma almak istiyorum
hepsi çok güzelmiş canım bayıldımmmm güle güle kullansın prenses :)markası idil baby canım, İstanbul'daysan kadir has center'dan aldım
teşekkür ederim canım, hepimize kullanmak nasip olur inşallahhepsi çok güzelmiş canım bayıldımmmm güle güle kullansın prenses :)
bende alıcam ama bir sonraki bedene geçicem 3-6 olarak yani, çünkü hastane çıkışlarında ve diğer renkli zıbınlarda var 1-3 onlarla yeterli zaten yeni doğanlar hemen büyüyorlar bir sonraki bedene de kolay geçerler die düşünüyorum.Saol canım. Ben de aynı senin aldiklarndan 1-3 ay aldım ikili beyaz olanlardan ama yetmez dediler biraz daha alcam da onları da 3-6 aylık mi alsam yoksa yine 1-3 mü alsam diye kararsız kaldım o yuzden sordum. Hemen küçülsün istemiyorum en azindan yazı geçirsin istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?