2015 Mayıs Annelerinin Alışveriş Fotoğrafları

Canım aldıkların çok şeker hepsi de Güle güle kullansin bebisin de sen de ins. Diğer tarafta da sormuştum ama gormedin sanirim lcwden aldgn ikili beyaz çıtçıtlı badileri yarim kol sifir kol olanlari bedeni 1-3 ay mı aldın 3-6 mı. Ben kararsız kaldım da.

teşekkür ederim tatlım inşallah hepimize aldıklarımızı kullanmak nasip olur;-))))
aaa ama ben cevapladım die hatırlıyorum; ben lcw beyaz renk zıbınların hepsini 1-3 ay aldım canım özellikle küçük beden tercih ettim yaz boyu üstüne göre olsunda kullanılsın die inşallah küçük gelmez

Saol canım. Ben de aynı senin aldiklarndan 1-3 ay aldım ikili beyaz olanlardan ama yetmez dediler biraz daha alcam da onları da 3-6 aylık mi alsam yoksa yine 1-3 mü alsam diye kararsız kaldım o yuzden sordum. Hemen küçülsün istemiyorum en azindan yazı geçirsin istiyorm

bende alıcam ama bir sonraki bedene geçicem 3-6 olarak yani, çünkü hastane çıkışlarında ve diğer renkli zıbınlarda var 1-3 onlarla yeterli zaten yeni doğanlar hemen büyüyorlar bir sonraki bedene de kolay geçerler die düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…